a hónap témája 
Kb. így érzem magam. Elvileg ma vagyok utolsó nap, gyakorlatilag vannak ügyfelek, akiknek még idén kellenének a cuccok, meg a számlák (nyilván 2 hónapja ülnek az ajánlaton)…
A halálom ezek az évvégi bolondok. Hogy még idén meglesz, ugye? Mondom, 2 munkanap van, nem hiszem. 
Pusztítóak, és hiába küldöd ki hetekkel korában, hogy mi az év utolsó munkanapja, kedélyesen elvakaróznak 19-én délig.
Esélyem se volt arra, hogy a mai egy elengedős nap legyen, délben már hányingerem volt, mert kimaradt a reggeli a nagy hajtépésben.
Úristen, nem pipáltam ki a checklistet…
A banknak nullás igazolás kell 18-án (van, hogy 3 napot ül rajta a NAV).
És ami negyed kilenckor megadta a nap alaphangulatát:
“AZT HITTEM, EZ MÁR KÉSZ VAN!”
(Igen, ez volt a főnököm)
Ma volt a karácsonyi céges vacsink, kivételesen nem sminkeltem, örültem, hogy egyáltalán időben odaértem.
Ügyfél: 23-ig dolgozunk, addig ráértek leszállítani… Hát köszi, mi csak 19-ig lettünk volna…
Maaacka, aki utálja a kamerát 
4 képet lőttem róla egymás után, és egyiken sem volt hajlandó rám nézni . A 4- en egy pillanatig de homályos lett mert elkapta a fejét.
A hátteret ne nézzétek, egy Idős házaspáré, és nagyon kényeztetik minden finomsággal. Cserébe a macs patkányokra vadászik.
Szépséggel és örömmel teli új évet kívánok, Lányok. A képen életem első komoly parfümje (Lolita Lempicka Fleur defendue) karácsonyfadísszé átlényegülve.

Ez sokáig el fog tartani 

“Veronika meg akar halni” a kedvencem Coelhotòl
“Aldis tejet Lidlben venni” - ezen felröhögtem 

ez nagyon jò
Leltározok, teljesen àtérzem 
Szintén leltàr 
Remélem mindenkinek megnyilik a link 
Jajj, ez annyira igaz. 🥹😢
@Luiselotte @Piko888 Mély együttérzéssel gondolok rátok, mert lassan elkezdem beszedni a leltárokat.

Még niiiiincs kész, most írjuk vissza , várj egy kicsit.
Addig szedd a többiekét, köszi 
Remélem, hogy ez csak megjátszott, ennyire türhő emberek csak nem léteznek.
Én ilyen esetben szólnék a sztyuvinak, hogy tán intézkedjen, ha én nem értek szót az emberrel első körben.
Fujj fujj .