Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Nagyon jó. :rofl: :rofl: :rofl:

2 Likes

IMG_9263

18 Likes

Úristen.:see_no_evil:

Ezen meghaltam. :rofl::rofl::rofl:
Imádom a Brooklyn 99 sorit, ezerszer láttam.

Screenshot_20240607_104031_Facebook

5 Likes

IMG_9279

8 Likes

Ha rosszak lesztek jön a Coco Jumbo :rofl:

6 Likes

A volt munkahelyemen állandóan szólt a rádió, kb kitéptem a hajam tőle. Ugyanazok a számok mentek, karácsonykor meg a nyomorult karácsonyi zenék, amik szintén ugyanazok és minden üzletben ugyanazt nyomják, még egy rohadt kenyeret sem lehet Mariah Carey és társai nélkül venni. Engem nagyon zavart munka közben, többször kértem, hogy legyen csend, vagy legalább ne üvöltessék netán hallgassák fülessel. Én voltam az ünneprontó meg a grincs, aztán kóstolgattak én mit szeretek. Hát betettem egy kis Linkin Parkot, a favágós cuccokhoz szeretem a metált vagy a new wave zenéket, néztem a fejüket, még egy számot se bírtak végigszenvedni, pedig nagyon erőlködtek :smiley: Azóta nem volt vitatéma a rádió. :rofl:

8 Likes

Én is nagyon szeretem a System of a downt, Hammerfallt, Arch Enemyt is. Szinte mindent meghallgatok kivéve a moder mulatóst, de ha Jávor Pali bácsi énekli akkor jöhet az is. Nálunk nincs zene munka közben de nem is bánom, mert amikor épp számokkal zsonglőrködöm akkor muszáj figyelnem és ha szól valami úgy nehezebb koncentrálnom.

2 Likes

Ezzel én is így vagyok. Nálam még a rap, soul és társai se igazán jönnek be, amúgy kb. mindenevő vagyok mértékkel :smiley: 80-as évek mindig felvidít, azokon a zenéken nőttem fel :slight_smile:

1 Likes
3 Likes

A vége :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Úgy látszik, a helyi posta máshol sem jobb. :laughing:

3 Likes
1 Likes

IMG_9412

5 Likes

Ma, velemkorú pasi mondta: az internetes rendelgetés a fiatalok hülyesége
Én, aki heti 5x rendel neten: :eyes:
Konklúzió: fiatal vagyok
:grinning:

16 Likes

El kellett volna tennem is nekem egyet, jól kamatozott volna :rofl:

3 Likes

Üzenem neki hogy a zinterneten pikpakk ki lehet deríteni hogy az adott termék hol a legkedvezőbb árú ÉS azonnal meg is lehet rendelni. Szóval ez a fiatalok okossága. :stuck_out_tongue:

Legyen, aki meg is veszi…

1 Likes

Jogos :smiley:

:rofl: sírok :rofl: és nem tudom abbahagyni!

3 Likes