Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Screenshot_20240519_175135_Facebook

14 Likes

Ez nagyon jó! :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Lilu Dallas, világjegy :smiley:

4 Likes

Corbin Dallas- ez most Google nélkül ment magamtól. “Párszor” láttam már :laughing:

2 Likes

Férjemmel vannak bizonyos filmekből vett szavak, amiket beszélgetés közben olyan hangsúllyal mondunk, mint ahogy a filmben elhangzott.
Pl a miért az úgy, mint a Pusztítóban a “Miért vagytok gyengék”
Innen pedig a csiiiirkeeeee, jóóóó csirkeeeeee
De az a poén, hogy mivel az irodában sokunk Ötödik elem fan, még edédnél is elhangzik😅

6 Likes

Nálunk már szállóigévé vált családi mondások kerekedtek filmekből és nem csak a férjemmel :slight_smile:

A “Főnök, ki az a korporésön?”, a “Fűtött lakókocsi, ázsiai masszőrnő és a meleg ital”, a “Leo Getz, a minőségi szuper getzi”, a “Beosztott szeresse főnökét, ez cégünk egyik alapelve”, “Madame Puget-Rostand édesanyád legjobb barátnője” és hasonlók szinte alapvetések családilag :smiley:

3 Likes

Nálunk az
“Örülünk Vincent? "
" Ne menjetek a magas fűbe!”
"Legolas tünde szemed mit lát? " mondatok hangzanak el bizonyos időközönként :smiley:

4 Likes

Ohh, igen a tünde szemed mit lát nálunk is, meg a jöttömre 5vnap múltán számítsatok, pirkadatkor, Kelet felől

7 Likes

Keresd a hibát :laughing::sweat_smile:
Screenshot_20240522_070913_Gallery
Hirdetik eladásra, fb- n és az érdeklődő megkérdezte, hogy eredeti- e? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

12 Likes

Mui bien :laughing:

2 Likes

Szerintem annyira cuki a kutyus :rofl::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Screenshot_20240521_151010_Facebook

8 Likes

FB_IMG_17085014105423800

5 Likes

Milyen napotok van?

Én azt hiszem, a 7-est választanám… :grinning:

FB_IMG_1716955138805

8 Likes

Juj :joy:
Én a 2-es vagyok ma :laughing:

3 Likes

5- ös jelen! :smiley:

4 Likes

Gondolkodom, nehéz döntés, 5 vagy 8 :joy:

3 Likes

Ma 4. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Muszáj megosszam veletek a kolléganőm magyarázatát :joy:

1. Just freaks me out.
    Maybe that one is contemplating violence. Like " You said what, bitch? Come a little closer so I can slap you"
  2. Is being a little shit and mocking momma with that annoying voice " eee look at me I’m your mother, you better take a nap when I tell you to, stop peeing in the air - blah blah blah"
  3. Poor 3 just walked in on his parents Bumping uglies, doing the horizontal tango, the 2 person choo-choo train
  4. Ah. Yes. Titties. Verry nice.
  5. Needs to stop contemplating existence and get a nap
  6. Bombastic side eye
  7. Had some of that goood~ stuff.
  8. Is filled with so much hate and disgust that he got stuck on trying to think up the best swear word for his situation, but his tiny brain can’t come up with one good enough.
  9. Looks like he’d seen some shit. “hold me mother”
7 Likes

Zseniális! :laughing:
5-nek éreztem ma magam, és a kolléganő interpretációja bele is talált rendesen. :grinning:

2 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl: zseniális. Nálam percenként változik.

1 Likes