Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

Az a baj, hogy én sem, viszont buszon ülök. :rofl:
Szerintem ezt AI fordította, tőle telnek ki ilyenek ha nagy ritkán ráveszem, hogy magyarul beszéljen. (Nem ChatGPT, neki egész jól megy a magyar.) :grinning:

1 Likes

A kommenteket is olvastátok alatta? Érdemes :rofl:

2 Likes

Barna a kedvencem, de amióta egyszer rosszul lettem annyira nevettem rajta azóta csak félve nézem meg.
Hadházi Laci bácsi tud még ilyen hatással lenni rám, nagy álmom, hogy élőben lássam, de nem merek rá elmenni. :heart:🥹

2 Likes

És tényleg :smiley: De a többi ilyen nonszensz hirdetésnél is vannak jók :smiley:

2 Likes

:slightly_smiling_face:

FB_IMG_1720214902744

7 Likes

FB_IMG_1720461328298

11 Likes

Nap képe

63050af5518aa746c41ef4aa78f9da7cd1a6e56863c6909f81452cc7e3e6f1d8

4 Likes

Hőség elleni tipp:

FB_IMG_1720526883637

8 Likes

Asscream :rofl: megnéztem vagy 10-szer, haláli.

2 Likes

Ha már a gyerekek is fel vannak háborodva, akkor valami nagyon nem oké :rofl: Nagyon édes és igaza is van!

Kiégtem az Origon.

3 Likes

A címben minden “fontos” információt megkapunk, nem is kell elolvasni a cikket :joy:

4 Likes

Nézi valaki a Sárkányok háza 2. évadát??? :rofl::rofl::rofl: Csak azért sem kerestem direkt rá, hogy melyik filmben láttam Otto Hightowert, hát eltartott egy ideig, de leesett vééégre: :grin::grin::grin: itt hagyok egy képet is- 2- t

2 Likes

Jó színész, minden szerepében, nem ugyanazt a karaktert játssza minden filmben, mint pl. Jennifer Aniston.

3 Likes

Az isteni Rhys Ifans :smiley: Sárkányok házát nem nézem, 2 rész után teljesen érdektelen lett számomra. Ugyanakkor az teljesen ledöbbentett, hogy a HP filmekben Luna Lovegood apját játszotta, holott nekem a Notthing Hill kattant albérlőjeként volt meg :smiley: és még voltam így pár komolyabb szerepével, amiben fel sem ismertem :smiley:

2 Likes

Hű, a HP- ben nem ismertem fel. A Sárkányok házában csak az első 5 részben játszik a fiatal Rhaenyra, a többiben màr férjnél és többszörös anya. Én nagyon szeretem a kosztümös fantasy filmeket, a GoT- ot is faltam egymás után . Párommal most a Smallville Superment nézzük, olyan kis tini sorozat. :rofl::rofl:

1 Likes

A kosztümös fantasy-vel nincs bajom, a GoT-t imádtam. Ez az előzmény dolog viszont nem nyerte el a tetszésemet.

1 Likes

Ez egy Notino-s értékelés, András formában volt. :joy:

14 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Csak meleg volt :rofl:

3 Likes