Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

A kollégáid nem szeretnék magukat átképezni titkosügynökké? Olyan jó megfigyelőkészségük van, hogy leesik az állam!:rofl:
Nézd úgy, hogy olyan ügyesen sminkelsz, hogy még a náthát is el tudtad leplezni!
(Amúgy azért vagyok ilyen kis vicces-kiegyensúlyozott, mert sikerült kivenni 2 nap szabit, a szokásos kimerültség mellett biztos elátkoztam volna már mindenkit…)

Amúgy az emberek a megszokott dolgokat szeretik, még a másik ember kinézetét illetően is.

6 Likes

Néha jó lenne :smiley: és akkor azt meg sem merem említeni, hogy legalább két éve nem mentem munkába papagáj-színű sminkkel, de majd ezek után! :grin:
Semmi baj, a pihenő fontos, az ember lelkének :blush: és a humornak is jót szokott tenni :grin:

2 Likes

Olyan sminkben (vagy anélkül) mész dolgozni, amilyenben szeretnél. Nekem volt olyan, hogy zsinórban 3 napig meleg bronzos-pirosas smink jött össze, aztán 2 napig zöld.:rofl:

2 Likes

Én a sminkeléssel vagyok úgy, hogy miért ne lehetnék szebb, ahogyan egy előnyös ruhát felveszek egy fekete zsák helyett… abszolút egyetértek a szavaiddal, örülök, hogy a tieid nem voltak bántóak én is kicsit annak éreztem. Ráadásul egy nő volt tejtermékeket veszünk tőle, de kb. úgy voltam vele, hogy jóvanmá a kezed járjon ne a szád, a másik egy idősebb néni, ő kedves, azt mondta, hogy milyen jól áll a rúzs, bátran fessem magam :slight_smile: (Akkor is pucér képpel mentem :smiley: )

7 Likes

A covid alatt elkápráztattam őket hasonló színes összeállításokkal, aztán sajnos elhanyagoltam a csodás színes palettáimat. :slight_smile:

1 Likes

Mennyivel kedvesebb az idősebb hölgy! Ő is megjegyezte, hogy hiányolja a színt, de nem bántott vele és milyen egyszerű, így is lehet!

3 Likes

Akkor itt az ideje őket elővenni, te is szirmot bontasz, mint a virágok!:tulip:

2 Likes

A néni kommunikációs technikáját tanítani lehetne.:slightly_smiling_face: Lehet, hogy a tejtermékárus nem szánta bunkóságnak, csak nem (tudta) kedvesen megfogalmazni az észrevételét.

2 Likes

Nem szervesen a témához tartozik, de a kommunikációt, mint olyat tényleg tanítani kellene, mert elképesztő, hogy mennyien, mennyire nem tudnak értelmesen megnyilvánulni, még akkor sem, ha nincs mögötte bántó szándék…Akár a boltokban, akár egy szimpla ügyintézés során, vagy bármilyen szituációban az életben.
Ez egyébként rettentő szomorú. :slightly_frowning_face:

5 Likes

:rofl::rofl:

FB_IMG_1714993001436

9 Likes

:laughing:
woah-were-halfway-there-woah-lemon-on-a-pear-t-shirt

6 Likes

Ezt szerintem ide kell írnom :smiley:
Más is járt már úgy, hogy elalvás előtti gondolataiban megtalálta a bőrápolási/parfüm/smink Szent Grált, majd ezzel a jóleső és boldogító gondolattal el is aludt, aztán reggel pedig semmire az ég egyadta világon nem emlékezett belőle? Esetemben még az sincs meg, hogy ez most smink volt -e vagy parfüm, csak, arra emlékszem, hogy na most akkor már meg is oldottam minden problémámat a jövőre nézve. :smiley:
Böngészési előzmény pedig nincs, mert fejben adta ki a képlet magát . Úgy egy órát erőlködtem, hogy meglegyen a gondolat, aztán feladtam, most úgy 10 percenként felröhögök, hogy ennyire hülye nem lehetek :smiley:

11 Likes

Sminkkel még nem, de sztorival igen :smiley: Még mindig azon vihogok, hogy éjjel fél 2-kor felriadtam, hogy mosdóba kell mennem és megbeszéltem magammal, hogy el kell mesélnem férjnek, amit addig álmodtam, mert nagyon jó a történet és ilyet még nem láttam/hallottam. Szerinted emlékszem rá? :smiley:

2 Likes

Én ma azt álmodtam, hogy egy zseniális 3 mondatos befejezés csattanósra alakított a novellámat. Reggel úgy örültem magamnak, mire eljutottam az íróasztalig semmire, csak a hiányára emlékeztem :rofl:

4 Likes

Ennyire elfelejtős egyszer volt eddig akkor egy kézilabda kapus neve nem jutott eszembe de ez még bőven a net előtti időkben volt.
Aztán úgy 3 hónap múlva épp pakoltam valamit a spájzban amikor felüvöltöttem, hogy “ Ljubomir Svájlen” a család meg ijedten futott össze, hogy mondjam mi fàj :smiley:

Na kinek fog előbb eszébe jutni a dolog @Alsace? :slight_smile: majd írd meg , ha meglett a csattanód.

4 Likes

Hát azért ezt nem nehéz elfelejteni basszus :rofl:

2 Likes

FB_IMG_1715171527778

9 Likes

Ti láttátok?

FB_IMG_1715495719080

12 Likes

Nem :disappointed_relieved:

Ma megvolt az érzés a Spar önkiszolgáló pénztáránál. :see_no_evil:

FB_IMG_1714971104830

14 Likes