Ez nagyon édes
Isten éltesse!
Ó, egyem meg!
De cuki anyukád!
A szérumoktól még gyönyörűbb lesz! Nagyon aranyos az anyukád.
Édesem
Nos, ebben azért van valami
Fényes akcentusok
Megjött a kutyusunk kajája, azt úgy bontjuk ki, hogy egyesével vesszük ki a tápot, konzerveket, rágcsát stb. és mindig mondjuk neki, hogy ez is a tiéd, ez is a tiéd, úgy örül neki, tiszta boldogságban van.
Reggel be kellett mennem dolgozni és mondtam a férjemnek, ne bontsátok ki, csak majd ha én is itt leszek.
Induláskor utánam szólt:
Akkor délután unboxing!
Akkorát nevettem, egyrészről fogalmam sincs honnan szedte a kifejezést, másrészt mivel sokkal kevesebbet rendelgetek már a kutya unboxingja is izgalmas lett.
Tényleg működik
Ezt érzem minden hétköznap reggel, amikor fél órányi megfeszített sminkelés után tükörbe nézek.
És igazából állati jó sminket csinálsz!
Kedves vagy, köszönöm. Tegnap a natúr arcommal ijesztgettem az embereket, a piacosok meg is jegyezték, hogy olyan furcsa az arcom, az egyikük megkérdezte, hogy miért olyan kicsi a szemem? Kialudtam magam?
Neeem, sz@r számokat kaptam a genetikai lottón, de a kézügyességért sikerült kétszer sorba állni.
Csak az igazság
Jaj a piac Ott én is párszor megkaptam, hogy nézek ki
Ha hazafelé ugrok be akkor nyilván talpig kinyalva megyek, aztán utána meg csak úgy lazában mázolatlan fejjel. Meg is kapom mindig, hogy nézek ki szebb vagyok ha kifestem magam
Anyád
Két hónapja jártam így, elkapott a szokásos nátha, és igazán semmi kedvem nem volt a szokásos pirosítómat se feltenni reggel. A kollégák azonnal kiszúrták, hogy szarul festek, beteg vagyok. Előtt két napig nem, de akkor aztán meg is jegyezték.
Nem sértődtem meg, mert az emberek sok esetben előbb beszélnek, mint gondolkodnak (ami sokszor kellemetlen, de mindenkivel megesik), és tény, hogy nem vagyok szép. Anno az térített a sminkelés felé, amikor a próbasminkemet elkészítette az utcabeli kozmetikus (ügyes volt, szerencsére) és az emberek mosolyogtak rám és azt mondták, nagyon szép vagyok. Flörtöltek velem!
Lehet szenteskedni, de igen, azért is sminkelek, hogy jobban érezzem magam. Van, akinek a natúr arcom nem tetszik, más a sminkelést megtévesztő, frivol dolognak tartja (én kérek elnézést, hogy nem természetes módon irizáló zöld a szemhéjam), úgyhogy ezek elmehetnek a francba, kénytelenek lesznek elviselni a kisminkelt és a natúr arcom látványát is, hogy mind sokkolódjon! Senki nem ússza meg!
Az én piacosaim amúgy nem voltak bántóak, az egyik megállapította, hogy ja, igen, nem vagy kisminkelve, a másik meg a kicsi szemes megjegyzéssel: igen, kicsi, mélyen ülő szemeim vannak, ez tény. De ezek szerint jól csinálom az optikai tuningot!
Az a megjegyzés, amit te kaptál, azt sokkal inkább lehet bántásnak tekinteni, de ne vedd fel, adja oda a paradicsomod és kész. Nyilván mindenki szebb kisminkelve, köszönjük…