Viccek, poénok, vicces képek - nevessünk együtt

De szép név, még sosem hallottam. :slight_smile:
Nálunk is összejöttek az ünnepek, nekem dec. 23-án van a névnapom, Anyunak 24-én. :smiley:
Az én esetemben mindig figyeltek a szüleim, hogy mindkét napot alaposan megünnepeljük és ajándék is legyen mindkét eseményre, Anyunál meg mindig minimum két ajándékot kapott tőlünk. (Bár őt annyira nem zavarja/érdekli a dolog.)

2 Likes

Köszönöm mindenkinek, @asianlover kislány lesz.
És akik szeretik a karácsonyt (biztos vannak köztünk olyanok is, csak egyelőre nem szólaltak meg), hogyan teremtik meg a hangulatot, és mikor indul a karácsonyi várakozás?

8 Likes

Gratulálok! :heart:

1 Likes

A kislányuk november legvégén, adventkor született, így csak az ő születésnapi ünneplése után kezdődik nálunk az karácsonyi időszak. Lakást díszítünk, adventi koszorút készítünk, mézes kalácsot és más sütiket sütünk, szeretjük a karácsonyi illatokat és fényeket, kimaxoljuk az ünnepet. :christmas_tree:Szerencsére családbarát munkahelyeken dolgozunk, így december közepétől már otthon tudunk lenni, van időnk bőven mindenre, nincs stresszelés semmin. Sokat megyünk korcsolyázni, esténként szeretünk a feldíszített városban sétálni, a karácsonyi vásárokban geszenyét és forralt bort/csokit enni-inni. A karácsony hivatalos 3 napját a nagyobb családdal töltjük, együtt főzünk-ebédelünk-vacsorázunk, ajándékozunk, társasozunk, rengeteget nevetünk, sztorizunk. Volt már eldőlt a karácsonyfa, leégett tepsi süti, vagy annyira extra recept, ami senkinek sem ízlett…:grin: Illetve a “bestof” történet amikor kamaszként az unokatesóimmal egy teljes tálca sütit sikerült leborítani a földre, és hogy a felnőttek ne vegyék észre behívtuk a kutyákat, hogy gyorsan egyék meg. Persze lebuktunk…:rofl::rofl: Ezek a történeteket sosem felejtjük el. Valószínű, amit vagy ahogy gyerekként átélsz azt viszed tovább a gyerekeidnek is. Gyerekként is szerettem a karácsonyt, felnőttként sincs másképp. :relaxed:
Két ünnep között el szoktunk menni egy kicsit pihenni, és utána újjult erővel kezdünk neki a következő évnek.

7 Likes

Gratulálok! :hugs::slightly_smiling_face:

1 Likes

Nálam gyakorlatilag a november beköszöntével bekapcsol a karácsony detektorom. Lehet nem jött át, de imádom a karácsonyt. Sajnos (dehogy sajnos!) imádom a sütieket, ez az én három napom. Meg a családomat is imádom, szeretek együtt lenni velük, még akkor is, ha a három nap teljes káosz és rohanás. Anyukám részéről sokan vagyunk unokatesók (négyen vannak tesók), gyerekkoromban mindig mamáméknál jött össze mindenki. Nekem ez a karácsony, amikor ott ülünk a fa körül, mama csilingel a kis csengettyűvel, és ott vagyunk sokan. Persze nem maradt minden így, de az utóbbi években kezdünk visszatérni ehhez a szokáshoz.
Párom nem engedi, hogy novemberben már dekoráljak, az első adventet meg kell várnom, de ilyenkor már mindenhol manókat, díszeket és karácsonyfákat látok. Kívül-belül dekoráljuk a házat, azért nem vagyunk nagy giccsben (majd hozok néhány fotót, ha szeretnétek). Aztán a fát én már felállítanám egy héttel karácsony előtt, de erről is le vagyok tiltva, ez szívfájdalmam. Nem baj, így is jó! Idén tervezek megint rajzolni az ablakra krétafilccel, meglátjuk, összejön-e. És persze van három maccsunk is, a benti dekornál figyelemmel kell lenni rájuk is, ha nem akarunk katasztrófa súlytotta övezet lenni :rofl: A kinti dekort pedig ügyesen magasabbra tesszük, hogy a kutya ne tudja megrágni (a napelemes kis lámpákat szeretettel vadássza le :sweat_smile:)
Aztán 20-a körül kezdődik az őrület, elkezdek sütni, jön a tetrisz, hogy mi hol fér el, van-e elég doboz a linzernek, és tulajdonképpen ki fog megenni 4 fajta sütit :sweat_smile: De én ezt tényleg szeretem, az illatokkal, az érzésekkel, mindennel. :slightly_smiling_face:

12 Likes

Gratulálok! Jó egészséget és boldogságot! :blush:

1 Likes

Igen, kérünk képeket! :grinning:

1 Likes

:rofl::rofl::rofl:
Mondjuk az én fejem nem hosszabb, hanem kerekebb…

FB_IMG_1698392450793

9 Likes

Én pont ennyire vagyok fotogén kb. :rofl: A kutty ról fiùkròl páromròl, fàk, viràgok rengeteg fotó, ròlam meg 1-2 Max.

IMG_7880

9 Likes

Gratulálok, lehet Karácsonykor már hárman lesztek.

FB_IMG_16986930478685762

7 Likes

Gratulálok, csodás hír!!! :blush:

Anyukák figyelmébe ajánlom:

FB_IMG_1699461602140

:laughing:

11 Likes

IMG_7967

14 Likes

img_1_1700050073973

2 Likes

Néha mi is ilyenek vagyunk? De melyik is? :wink::upside_down_face: