Szerintem (a szája alapján) ez Gabbi Tuft, a férfi pankrátorból lett transz nő influenszer. Érdemes végiglesni a profilján egyszer. Kicsit rémisztő és lenyűgöző egyben, hogyan lesz egy 130 kg-os, 198 centis, kigyúrt-kitetovált szőrös (szerintem jóképű) férfiból 60 kg-os nő. Mindezt úgy, hogy 25 éves korától nős, egy másodikos kislány apukája és még mindig együtt van a feleségével, aki mindenben támogatta. Azt hiszem ez az a kép, amikor megmutatta, hogy tanul sminkelni
Ejha!
Mindenki érti, mire gondolt a költő, de…
Prémium kukacos fürdőszobaszőnyeg!
Hű, nem ismerem, csak mikor megláttam , nevetnem kellett. A zöld színt Simon kisatírozra az egész szemhéjàra, semmi vonal, àrnyékolàs, vilàgosabb, sötètebb àrnyalatok… , de azt nem néztem volna ki belőle, hogy fèrfi volt, ha ő az.
Ilyenkor elgondolkodom egy pillanatra, hogy vajon poénból ìrta így vagy tényleg ennyire defektes az illető?
Vagy csak magából indul ki
nem mindenkinek ugyanazt jelenti a kóla, na!
Tippfehler
A tegnapi nap folyamán nem volt semmi poszt vagy riposzt itt krémmánián - szerintem ez vicces
Koffeinhaltigra semmi elíràs csak kofain- nál vàlt kokainra. hát Koffein helyett kofain, az sem semmi helyesírás ügyileg
Ha Ozzy Osbourn a nagyapád
Jesszus, visítok és igen, én is kicsekkoltam már idénre
Úgyszintén.
Persze csak bejött mára is egy-két utolsó pillanatos eloltani való tűz, mert miért is ne, de megoldódtak szerencsére, és igen, ha valakinek még bármi kérdése lenne hozzám, hát az sajnálatos.
Hasonló terveim voltak nekem is idénre, de valószínűleg az ünnepek között még kell egy kicsit a munkával foglalkozni.