Ez azért érdekes, mert a Net-a-Porter oldalán is vannak Pat McGrath termékek. Akkor az oldal nem hivatalos viszonteladó?
Ezek szerint nem.
Akkor honnan szerzik be?
Mondjuk a Notino.
Talán a Notino-t is érdemes lenne megkérdezni .
En szemely szerint a net-a-porterben jobban bizom, mint a notinoban, a fent emlitett csalodasaim miatt, lehet hogy a holgy kihagyta a felsorolasbol, de az is lehet, hogy ok sem hivatalos forgalmazok.
En maradok akkor a hivatalos oldalrol rendelesnel, csak jo lett volna, ha itthon is van hivatalos forgalmazo😔
Valószínűleg nem hivatalos viszonteladók, inkább valahonnan beszerezhettek nagy tételben, akciósan (Notino). Nekem nem volt még velük rossz tapasztalatom, és a paletta is rendben van.
De hallottam már róluk én is rosszakat.
Uhh de jó neved van .
köszi:)
Képzeljétek, mi történt:
A Pat McGrath-os hölgy írt, hogy mégis hivatalos forgalmazó a notino, és legyek kedves törölni ezt a fórumhozzászólást.
Az ő kevükért törlöm, és közben várom a notinós besúgó üzenetét, hogy a penészes termékekre és hamis parfümökre tett megjegyzésemre is legyenek szívesek reagálni, ne csak a felére.
Nem illettem sem a webshopot, sem a márkát hamis vádakkal, érdeklődtem a fórumozóktól, hogy vásároltak-e már a notinoról Pat McGrath termékeket, és tudják-e, hogy igaziak. Majd betettem egy screenshotot az emailről, amit a Pat McGrath küldött nekem válaszként.
Nem jogos a kérés, hogy töröljem a bejegyzést, de a márka kedvéért megteszem.
Ide pedig újra kiírom: penészes, összefogdosott sminket kaptam pár éve a notinoról és hamis parfümöt (vagy parfümöket, de csak egyről tudom biztosan). Ez az én tapasztalatom a webshoppal, nem hamis vádak, és nem fogom törölni, de a fórumra sem jövök fel többet, köszönöm.
Időbe telik, mire véglegesen törli a hozzászólást. Gyorsabb, ha a szerkesztés gombra kattintva visszatörlöd amit írtál, és valami krikszkrakszot írsz a helyére. Persze ekkor még megtekinthető az előzmény, de ha így törlöd, alapból nem az eredeti üzeneted marad ott addig sem.
Miért nem jössz a fórumra ezután?
Pedig gyere csak máskor is. A negatív tapasztalatokat is fontos megosztani. Ezt senki nem kérheti rajtad számon!
Szia !
Nekem is volt több esetben parfüm ami finoman szólva nem volt az igazi vagy konkrétan buggyant volt. Azóta ha rendelek is de inkább nem csak kizárólag 30 ml-est . Azt nem szokták hamisítani mert nem éri meg.
Azért jó hír,hogy a Notinon eredeti a P.M.
Köszönöm,hogy megosztottad velünk.
Húh. Pat McGrath-ék azért ennél jobban képben lehetnének a saját forgalmazóik kilétével. Nem lennék most annak a szerencsétlen ügyfélszolgálatosnak a helyében.
Köszönjük az infót, nagyon hasznos volt.
De kérlek, ne hagyd el ezért a fórumot, nem tettél semmi kifogásolhatót. Elvégre a tapasztalataidat írtad le, nem kitalációval rontottad a Notino hírnevét.
Ezt most nem értem, ki kért meg, hogy töröld a - szerinte - Notinora nézve sérelmes részt?
És már bocsánat, hogy így fogalmazok, de ki nem f*ssa le, hogy nickname alatt ki, mit irogat össze?
Emiatt nehogy már ne beszélgess velünk többet! Itt többé-kevésbé szólásszabadság van! Csak az admint ne kezd ki, mert nem bírja a kritikát
Koszonom, kedvesek vagytok.
A Pat McGrath kert meg, hogy toroljem, de biztos vagyok benne, hogy egy ekkora amerikai marka nem olvasgatja a magyar KM forumot, csak egy notinos besugo arult be ovis modjara.
Mármint a Pat McGrath európai forgalmazójának az ügyfélszolgálatosa?
Nem, az amerikai. Es azt mondta, Pat McGrathnak is elmondtak, es koszoni nekem, hogy tajekoztatom oket es masokat, hogy hol biztonsagos vasarolni PM termekeket.
Blaha Müllerben kapható az ikonikus CHANEL krémbronzer 16450 ft.
Láttátok, hogy a Douglasban kaphatóak az It Cosmetics termékei? Ha jók leszünk talán Hourglass/Too Faced/ABH vagy The Ordinary is megjelenik előbb-utóbb?
Mindegyikben?