Én ezt nézegetem egy ideje. Volt tőlük már szappanom is, szappantartóm is. A szappantartó eltörött, a szappan elkopott…
@anon27689852, nem ilyen szappanok vannak a dm-ben? Van egy két csodás illatú ott, hasonló a csomagolásuk , már gondoltam rá hogy veszek olyat :).
Nem, ez nem az.
Múltkor vettem olyan DM-eset, amit említettél, finom illatú az is.
Néhány újonnan megismert márka:
Le is adtam egy Denelys rendelést, nagyon megfogtak:).
Újabb ritkaság és érdekesség. Bőrön át felszívódód magnézium. Nyugtat, altat, és van kannabiszos krémjük is, nos? Kinek keltette fel az érdeklődését?:D.
Tudom, hogy étkezési de nekem nagyon bevált sminklemosásra, és nagyon gazdaságos.
Innen is rendeltem már többször, és nagyon segítőkészek.
Ők is nagyon jó fejek. A blogjuk szuper hasznos, tartalmas, és érdekes.
Köszönöm, hogy megosztottad ezeket a márkákat. Több is szimpatikussá vált. Egyelőre csak instan követtem be őket, mivel bizonytalan a munkahelyem és rengeteg van mindenből. Biztos ki fogom próbálni őket.
http://szappan.hu/
Ha jól emlékszem ők nem voltak még. A Phi koffeines szemkörnyékápolóját ismerem, egész jó volt.
Mannáéktól régebben elég sok terméket rendeltem, de kissé csalódott vagyok.
Olivia naturaltól egyszer rendeltem és nekem tetszett minden.
A mindig szappan termékeivel karácsonyi vásáron ismerkedtem meg és nem voltak rosszabbak, mint a Manna, de sokkal olcsóbbak.
Látom, nemcsak szépség vonalon megy az ajánlás, úgyhogy itt van néhány tőlem is.
A Caremo megszünésével valószínűleg ők lesznek a fő “ellátóim” ruha ügyileg:
Táska:
Táska és még sok más:
Kedvenc fülbevalóim:
Phi nagyon tetszik, hogy nem találkoztam én még ezekkel?.. Köszi szépen.
Nagyjából így működik nálam is, nem tárazok be, nem vásárolok szimplán próbálgatásra, de ha valami elfogy, akkor magyar terméket veszek helyette. Tudom, mire van szüksége a bőrömnek, figyelem az összetevőket, egy tasakos minta jobban kiüti a bőröm, mint bármilyen magyar kozmetikum.
Én is regélhetnék neked a meggy micelláról, a make down-ról, az érzékeny bőrre való lemosóikról, a Hidratáliáról, a kávés családról, a jázminos tonikról, a rózsásról, sok mindent használtam tőlük az elmúlt években.
Most a vadrózsa olaj birizgálja a fantáziámat, olajokat még nem próbáltam tőlük.
Müllerben is van Phi.