Köszi mindenkinek a válaszokat, nem gondoltam, hogy ennyire sok jó ötletet, és tanácsot kapok.
@silver: A közösségi média szerepe tényleg nagyon nagy. El is kezdek leíratkozni a listákról.
@macooka: Az olcsó drogériás termékek nagy csapdák. Mindig csak még egyet vesz az ember, de sokszor kiderül, például a 3-4 rúzsból egy sem az igazi, A drágább termékek esetében szerintem az segít, hogy nagyon utánanéz az ember, biztos jó lesz-e neki. Az első Charlotte Tilbury rúzsom megrendelése előtt szerintem az összes tesztet elolvastam róla, néztem vagy 20 swatchot, sminket vele. Viszont tényleg jól választottam, nagyon jól áll. Egy másodpercig nem bánom, hogy megvettem.
@umpalumpa: Nagyon jól látod az érzést. Minden nap érzem magam, mint a mosott rongy. Olyan jó érzés megrendelni valamit, amiről azt hiszem jobban érzem majd magam. Persze a valóság az, hogy mielőtt kilépek a gyerkőccel, egy pirosítót ha van időm feltenni… Viszont azt kell mondjam, egy másodpercig nem bánom, hogy így alakult a helyzet. De ha már így alakult, rájöttem nem érdemes halmozni. Ezért is kezdtem el a dolgot.
@Montelino: Ahol tudok, igyekszek kisebb kiszerelést venni. De lassan nem tudok olyan kicsi palettát venni, amit elhasználok .
@anon46483502: Iszonyatosan nagy dolog, amit tettél! Bárcsak mindenki ilyen erős lenne…
@kamcs: Érthető, hogy így gondolkodsz, mindenkinek kell egy hobbi. De az a helyzet, hogy ha ez is elér egy szintet, ugyanannyi gondot okozhat, mint más szenvedély. Félre ne értsd, most magamról beszélek . Számomra gond a sok felhalmozott termék.
@Natulcien: Nagyon kíváncsi vagyok, mik a tapasztalataid. Azt hiszem nagyon jól összefoglaltad az én elvem is. Mindenkinek mások céljai és a keretei. Nekem nem működne az, hogy ne vegyek semmit. Ismerem magam. Úgy járnék mint a fogyózók, akik 3 napig betartják maradéktalanul a diétát, aztán egy este felzabálják a hűtőt. Számomra hosszabb távon fenntarthatóbb, ha havonta 2-3 terméket megvehetek. Bízok benne, hogy segíteni fog, hogy tudatosabb legyek. Ha ennyit be tudok tartani, lehet később menni fog egy szigorúbb vállalás is.
@dunaimano: Te hogy tervezed? Hány darabban limitálnád a vásárlást? Nem nehéz a project panben, hogy mindig egy adott színhez kell nyúlnod?