Vásárolj kevesebbet - Low buy

Nagyon sajnálom, ez nem lehet könnyű időszak. De egy virtuális ölelést én is tudok küldeni :blush:

1 Likes

kitartást :hugs:

2 Likes

Sajnálom… . Semmi értelmeset nem tudok írni ilyen helyzetben. Remélem minden rendben lesz.

2 Likes

Nagyon sajnálom én is :/.

2 Likes

Nagy ölelèst küldök èn is; kitartás!!! Bármilyen rossz a hangulatod, csak a gyönyörű gyerkőcökre gondolj!!!:sparkling_heart::heartpulse::gift_heart:Ez mindenen átsegít es nagyon sok erőt ad!!!.Sajnos tapasztalat. Ha bármiben tudok segìteni, fb- n vagy itt nyugodtan ìrj rám!! :rose::rose:

3 Likes

Nagyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak erre :frowning: Semmi esély arra, hogy ne így alakuljon?
Természetesen én is küldöm az ölelést és mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mindannyian melletted állunk!

3 Likes

Köszönöm lányok, mindjárt írok az fb csoportba, ide azért nem szívesen írnám ki.

2 Likes

Nem olvastam figyelmesen végig, így én Paula’s Choice-nak gondoltam…

Én sem tudok sajnos különösebben értelmeset írni, de sok erőt, kitartást kívánok és gondolj sokat a szép gyerekeidre! :slightly_frowning_face:

2 Likes

Én is küldöm a hatalmas ölelést. Kitartás, mást én sem tudok írni.

2 Likes

Kitartast kivanok e nehez helyzetben! :hugs:

2 Likes

Sajnálom… kitartás kívánok én is.

1 Likes

Kitartas💔

2 Likes

Fogadd részvétem a veszteség miatt, nagyon sajnálom, hogy így alakult! Bátorság! Kemény vagy, megcsinálod! Hatalmas csontropogtató ölelést küldök! Privátban írj, ha bármiben tudnék segíteni!

1 Likes

Hat, lanyok, megvolt a szintanacsadas, es sotet tel tipus vagyok, igy mimden bronzos-barnas-natural palettam hamarosan kivalogatasra kerul es kikerul a sminkkollekciombol. Hat, nem veletlenul ereztem jol magam sotetebb szemhejfestekekben, mereszebb arnyalatokban, es latszodtam faradtnak a barnas sminkekben. Legjobban azt hiszem a Scott Barnes Snatural paletta kikerulese faj😬 Lesz NakedHeat-Honey-Ultimate basics, es mennek a szinte ki sem probalt nabla palettak is😭 de megy a mac basic bitch is, jol ereztem, hogy nem az enyemek azok a szinek, barmennyire is meseszepek…

10 Likes

@Lencseee, én is sötét tél vagyok, bár ezt az interneten utána járás után mondom :). Nekem sem állnak jól a natúr sminkek azt már észrevettem.

Vekony a mezsgye a sotet tel es a sotet osz kozott. Ami JLonak jol all, az Salma Hayeknek nem🤣

2 Likes

Igen, most néztem azt a cikket :rofl:. De biztos vagyok benne, mert a sötét ősz színei nekem nem állnak jól. Egyébként kb 11 éves koromig fekete hajam volt, aztán kivilágosodott :rofl: kicsit furcsa :D. De nagyon örülök neki, nagyon szeretem ezt a hajszínt amim van :).

1 Likes

Szerintem minden barna-natúr palettád azért ne dobd ki. Az élénk színekekhez is kell egy-két bézs es barna.

2 Likes

Hat, lanyok elertem a szintanacsadas eredmenyehez. Szelektaltam a dolgaimat. Ha, szornyu erzes…fuggo vagyok, be kell latnom…faj a szivem mindegyikert. Mentek a zsibire. A heten meg 15-e elott megrendeltem a kiszemelt kivansaglistasakat es most erre a nyarra befejeztem a vasarlast. Es belekezdek Natulcien “elhasznalom” projektjebe. De mar a hasznalomnak is orulok sok kategoriaban😂 2 honap nobuy utana jon a lowbuy idoszak ev vegeig. Erdekes kiserlet lesz😇 de megcsinalom. Valszeg atpartolok a mithasznaltam ma topicba, legalabb lesz benne rendszer😁

9 Likes