Nagyon sajnálom, ez nem lehet könnyű időszak. De egy virtuális ölelést én is tudok küldeni
kitartást
Sajnálom… . Semmi értelmeset nem tudok írni ilyen helyzetben. Remélem minden rendben lesz.
Nagyon sajnálom én is :/.
Nagy ölelèst küldök èn is; kitartás!!! Bármilyen rossz a hangulatod, csak a gyönyörű gyerkőcökre gondolj!!!Ez mindenen átsegít es nagyon sok erőt ad!!!.Sajnos tapasztalat. Ha bármiben tudok segìteni, fb- n vagy itt nyugodtan ìrj rám!!
Nagyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak erre Semmi esély arra, hogy ne így alakuljon?
Természetesen én is küldöm az ölelést és mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mindannyian melletted állunk!
Köszönöm lányok, mindjárt írok az fb csoportba, ide azért nem szívesen írnám ki.
Nem olvastam figyelmesen végig, így én Paula’s Choice-nak gondoltam…
Én sem tudok sajnos különösebben értelmeset írni, de sok erőt, kitartást kívánok és gondolj sokat a szép gyerekeidre!
Én is küldöm a hatalmas ölelést. Kitartás, mást én sem tudok írni.
Kitartast kivanok e nehez helyzetben!
Sajnálom… kitartás kívánok én is.
Kitartas💔
Fogadd részvétem a veszteség miatt, nagyon sajnálom, hogy így alakult! Bátorság! Kemény vagy, megcsinálod! Hatalmas csontropogtató ölelést küldök! Privátban írj, ha bármiben tudnék segíteni!
Hat, lanyok, megvolt a szintanacsadas, es sotet tel tipus vagyok, igy mimden bronzos-barnas-natural palettam hamarosan kivalogatasra kerul es kikerul a sminkkollekciombol. Hat, nem veletlenul ereztem jol magam sotetebb szemhejfestekekben, mereszebb arnyalatokban, es latszodtam faradtnak a barnas sminkekben. Legjobban azt hiszem a Scott Barnes Snatural paletta kikerulese faj😬 Lesz NakedHeat-Honey-Ultimate basics, es mennek a szinte ki sem probalt nabla palettak is😭 de megy a mac basic bitch is, jol ereztem, hogy nem az enyemek azok a szinek, barmennyire is meseszepek…
@Lencseee, én is sötét tél vagyok, bár ezt az interneten utána járás után mondom :). Nekem sem állnak jól a natúr sminkek azt már észrevettem.
Vekony a mezsgye a sotet tel es a sotet osz kozott. Ami JLonak jol all, az Salma Hayeknek nem🤣
Igen, most néztem azt a cikket . De biztos vagyok benne, mert a sötét ősz színei nekem nem állnak jól. Egyébként kb 11 éves koromig fekete hajam volt, aztán kivilágosodott kicsit furcsa :D. De nagyon örülök neki, nagyon szeretem ezt a hajszínt amim van :).
Szerintem minden barna-natúr palettád azért ne dobd ki. Az élénk színekekhez is kell egy-két bézs es barna.
Hat, lanyok elertem a szintanacsadas eredmenyehez. Szelektaltam a dolgaimat. Ha, szornyu erzes…fuggo vagyok, be kell latnom…faj a szivem mindegyikert. Mentek a zsibire. A heten meg 15-e elott megrendeltem a kiszemelt kivansaglistasakat es most erre a nyarra befejeztem a vasarlast. Es belekezdek Natulcien “elhasznalom” projektjebe. De mar a hasznalomnak is orulok sok kategoriaban😂 2 honap nobuy utana jon a lowbuy idoszak ev vegeig. Erdekes kiserlet lesz😇 de megcsinalom. Valszeg atpartolok a mithasznaltam ma topicba, legalabb lesz benne rendszer😁