Szia! Ízlés kérdése, ha van időd bogarászni és nincs ellenedre ha picit kupis és kaotikus egy üzlet. Szerintem lakberendezési vonalon lehet érdekes.
A legnagyobb a Mariahilferen van, az este 9-ig nyitva van, kivéve szombaton, amikor minden 6-kor zár. Délelőtt még tűrhető a tömeg. Ahol viszont nyugisan lehet vásárolni az a Huma11-ben van (Landwehrstraße). Kisebb választék, de nincs tömeg. Az a Center nagyon jó vásárláshoz, rengeteg üzlet tömeg nélkül, parkoló mellette.
Aki nem akar bejönni a városba, annak ott van mellette Vösendorfban az SCS, ott lehet parkolni a közelében.
Érdemes böngészni a honlapon is, esélyes, hogy a boltban is megtalálod ami éppen látható rajta.
Köszönöm szépen!
Valószínűleg akkor a Mariahilfer lesz a nyerő. A fiaimmal megyünk egy pár napra, nem a vásárlás a cél, hanem mindenki választott magának valamit, amit meg akar nézni, úgyhogy előtte-utána fér csak bele. Viszont még ilyen üzletben nem jártam, úgyhogy kíváncsi vagyok rá.
A férfi ruha részleg jó, főleg ha pólót akar valaki vagy inget. A beauty részleghez szerencse kell. A táskás részleg nem elhanyagolható.
Ha metróztok nagyon vigyázz az értékeidre, eleve egész Bécsben.
A Mariahilferen van 2 Douglas (egyik 2 szintes nagyobb választékkal) és egy négyszintes Müller is, mind közel a TK-hez.
Köszönöm a tippeket!
Már magasabbak nálam (mondjuk a 158 centimmel ez nem nehéz ), úgyhogy egyébként is a férfi részlegen szoktam nekik vásárolni, így akkor azt mindenképpen megnézzük.
Metrózni, tömegközlekedni mindenképpen fogunk, tulajdonképpen ez az egyik célja az utazásnak, mert imádják a tömegközlekedést.
De akkor kistáskát is úgy viszek, ami biztonságosabb.
Jézusom, de gyorsan nőnek! Hány évesek most?
17 és 14 évesek.
Öregszenek
Köszi, ezt hasznos tudni!