Az egy kicsit más téma volt, mert EU-ból jött a küldemény és bizony ki kellett fizetnem a kezelési költséget és az áfát is, amit jogtalanul kiszabtak, de végül visszafizettek.
Ha megfogják a csomagodat nem jelent automatikus vámolást, nyugodtan küldd be a papírokat, és ha látják, hogy csak 5150 Ft az értéke, sem az áfát sem a kezelési költséget nem kell kifizetned, hanem továbbengedik a csomagod.
Így teszek. Köszönöm a segítséged!
Nincs mit
Vajon ha a cégem címére kértem a csomagokat, akkor a vámkezelési megbízáson a címemhez a saját címem, vagy a cég címét kell feltüntetni?
Szerintem ne keverd össze őket céges címmel. Nálunk volt aki megszívta emiatt, és áfázták, vámolták, hiába írta, hogy nem céges csomag.
Úgy gondolom a szállítási cím itt lényegtelen, a te mint vevő adataid kellenek. Max ha belekötnek, hogy nem egyezik, megírod, hogy a munkahelyre kérted kézbesíteni.
Nekem egyszer volt olyan, hogy munkahelyre kért csomagot vámkezelni kellett, ott a cég címét írtam, de értelemszerűen a saját nevem. Mivel magánszemély nevére (azaz a sajátomra) kértem, semmi probléma nem volt belőle.
Sziasztok,
tudom kicsit halott ez a topic, merta lényeg ( = kiskapu) érthetően be van linkelve az elején és végülis ott a lényeg:wink:, használtam is:pray: hála érte!
Viszont jól gondolom, ha pl. rendelek most Colourpoptól (mert nem figyeltem múltkor, hogy ingyenes szállítás van😪), akkor ha több mindent rendelek, de 150EUR alatt maradok “csak” a 27%-os áfát kell megfizetnem?
Sajna leadtam két szállítási költséges rendelést, de még szeretnék ezt azt rendelni…jól számolom, jobb elérni a free international shippinget és a 27%-os áfa még mindig kevesebb,mint 4x9,99USD pl szállításra?
köszi előre is
Kezelési költség is van, 3500 Ft, de egyébként igen, ha sokat rendelsz, akkor lehet hogy jobban jársz az áfával.
köszi, igen még ezt hagytam le a kezelési költséget…tényleg köszi a választ🥰
Köszönjük!
“Egyes külföldi webáruházakban a magyarországi áfát már megrendeléskor kifizetheted, viszont ebben az esetben is - a jogszabályi elvárásoknak megfelelően - vám elé kell állítani az érkezett küldeményed, melyet postai vámkezelési díj fog terhelni.”
Ez milyen gáz már…
Ez egyszerűen felháborító!!!
Ó lányok, ha a colourpop nem szállít ki valamit, kérjétek vissza a pénzt, és ne egyezzetek bele újraküldésbe… Még egy júniusi csomagom veszett el az éterben, most pedig a posta viccelődik.
Mert az új csomagra a termékek eredeti ára került, igaz, a végösszeg ki van nullázva, de a posta azt nem látta, hogy én eredetileg 17 dollárt fizettem a termékekért, de azt igen, hogy a csomag értéke 42 dollár. Megpróbálok fellebbezni, hátha…
Érthetetlen, hogy a posta valamiért nem tudja úgy értelmezni az eseményeket, ahogyan azok megtörténtek. Akkor most kezdődhet a tortúra!
Ez nem feltétlenül a posta hibája, semmi nem jelzi a dobozon, hogy ez cseretermék, vagy milyen okból kifolyólag nem fizettem érte.
Akkor viszont csak teszik a dolgukat. Egyszerűbb lenne persze macera nélkül megúszni, ha a feladó feltüntetné azt az összeget is, amennyit a vevő fizet a termékért, ez akár el is maradhatna.
Szerintem ha fellebbezel, akkor visszautalják az árát, ha már kifizetted, csak küldj el mindent hozzá.
Nem, még nem fizettem ki, emailes értesítés jött, hogy online kifizethetem. Mindent összeszedtem hozzá, remélem pozitívan fogják elbírálni.
Lányok, nem tudjátok, h a Mango honnan szállít? Eddig bátran rendeltem, semmi gondom nem volt. Most meg a DHL küldött üzenetet, h a vámkezelestől függően kapom meg. Mivan???
Friss: Spanyolországból jön (eddig sztem közelebbről érkezett), de hát EU tagország!
Update: Mindenképp át kell vegyem és kifizessem, ha szeretném megkapni, mert a posta 120 napos határidővel reagál a fellebbezésekre. Hogy hogyan fogják akkor a különbözetet visszafizetni, a telefonos ügyfélszolgálatos hölgy nem akart válaszolni. Azért remélem pozitívan fogják elbírálni.