Sokkal valóságosabbak ezek a képek, mint a kétdimenziós, háromlábúra Photoshopolt modellek. így néznek ki a valóságban az emberi arcok. Vannak textúrák, mélyedések, ráncocskák, pihék - még Jennifer Lopezen is. És csajok, ha Emilia Clarke és főleg Emma Stone szemkörnyéke így néz ki sztársminkesek munkája után, körberöhögöm az én szemem alját. Mindketten jóval fiatalabbak nálam.
Először csak az tűnt fel, hogy van valami furcsa ezeken a képeken. Hát az, hogy nincs photoshop rajtuk.
Emilia Clarke szörnyen néz ki, szerintem nagyon előnytelen ez a smink és a hajviselet is. Nem tudom, hány éves, de azok a homlokráncok megelőzhetőek lettek volna némi retinollal, vagy legalább nem látszanának egy jobb primerrel és vékonyabb réteg alapozóval, vagy nem tudom, de nagyon korai nála.
Szerintem dicsérgesd meg a szemed alját.
Vállonveregettem őket.
Emilia Clarke csak 32 éves. De szerintem amellett, amiket írtál is, hogy tényleg nincs túl jó állapotban a bőre, nem is igazán a bőrének megfelelő az alapozó, a púder. Vastag, poros, nehéz, ami rajta van, pedig erre a bőrtípusra és különösen ebben a dewy trendben neki olyan kézenfekvő lett volna egy dewy bőr.
Igen, én is azt néztem pont, hogy végre egy kép, amin Jennifer Lopez majdnem annyinak néz ki, mint amennyi. Legalább láthatjuk, hogy ő is hús-vér ember.
Amúgy Lady Gaga csak nekem nézett ki furán? Úgy értem szép volt a ruhája, szép a sminkje, a haja, tök dívás, meg minden, de nekem az a barna bőr annyira elütött mindentől.
Emilia Clarke 32 éves. Hát na, de 3 sárkány felnevelése azért mi munka.
Nem csapom le a magas labdát, hogy van válluk?! Bocsi.
Jé, azt hittem, fiatalabb nálam.
Na, erre gondoltam a jobb primer+vékonyabb alapozó kombóval, csak te sokkal szakszerűbben látod. De a szemsmink se jó szerintem, pedig olyan szép, nagy szemei vannak.
Én sem értettem Lady Gaga túlbronzosított vállait, dekoltázsát, nem igényelte sem a ruha, sem a színek, semmi sem.
“Emilia Clarke 32 éves. Hát na, de 3 sárkány felnevelése azért mi munka” így van, nem is szórakozunk a Khaleesivel!
Nekem is fura az az agyonszolizott bőr.
Igen, meg a vándorlás alatt a szél és a nap kicserzette az arcát. De lökött vagy!
Szerencsére még nincs nekik
Azért most így belegondoltam, hogy ha nekem lenne egy vérprofi sminkesem és A listás sztár lennék, nem biztos, hogy kiugranék a bőrömből néhány kép láttán…
Molly Sims haja? Nekem ez a tusolós hajam.
Hajj, pedig mennyi Tatcha, Whamisha és Drunk Elephant terméket lehetne annyi pénzből venni, amiből nem lennének ott azok a homlokráncok! És olyan lenne a Sephora, mint nekünk egy Rossmannos kör… sóhaj…
Nekem vagy rossz ízlésem van, vagy ilyesmi, de Charlize Theron haja se tetszik.
Szegény sztárok, nem vagyunk tőlük elragadtatva, pedig mennyire igyekezhettek a stylistok…
Hát, igazából szerintem ennyit jelent a genetika. Aki hajlamos rá, az hiába keni a bánatos … (mindenki helyettesítse be, amivel akarja ) is magára, akkor is ráncai lesznek.
Volt nekem anno egy főnökasszonyom (nem volt ugyan asszony, de most mindegy is). Még 30 sem volt, de már tele volt ránccal, pedig kozmetikushoz járt, mindenféle csodakrémmel (de tényleg, már 15-20 éve külföldön vette az arckrémeit) kenegette magát, stb. Egyszerűen ilyen volt a bőre. Pl. hiába sportolt rendszeresen, akkor is durva narancsbőre volt.
Ezen meg max. a plasztika segít, de fene tudja, talán én is inkább megbékélnék a ráncos homlokommal, mint hogy színészként ne legyen mimikám.
Persze egy szép smink sokat segíthet, de hát sminkest is tudni kell választani (engem háromszor sminkelt ki kozmetikus, egyszer sminkes, háát, az első kozmetikusnál tényleg, szó szerint gyönyörű lettem, a második so-so, a másik kettőt meg inkább hagyjuk, attól már én is szebben sminkelem ki saját magam).
Nekem sem tetszik Charlize Theron haja, szerintem öregíti. És azért gondolkodtat ez el, mert nekem is ilyen színű lett most a hajam, előtte pedig olyan volt, mint az ő szőkéje…
Nekem a fazon nem tetszik, meg a ruha, a kettő együtt nagyon öregíti. Volt egy film, amiben tök jól állt neki a rövid, barna haj és ennél sötétebb meg rövidebb volt (Az ördög ügyvédje, asszem).
Abban nem szőke volt?
Al Pacino javaslatára levágatja és átfesteti barnára. Meg ki is egyenesítik.
Igen, tényleg! De jó film, meg is nézem.
Azért annyira nem vészesek ezek a sminkek Ilyen eseményeken azért tesznek 80 réteg vakolatot, hogy bizonyos fotókon jól mutasson és hajnalig tartson. A dewy finish sajnos kevésbé tartós kategória, ilyenkor ezért a matt púderréteget részesítik előnyben. Sajnos olyan alapozó+púder kombó nem létezik ami ki-photosppolja a ráncocskákat ÉS szép az ezer vaku között ÉS tart 10 órán át. Ezért ilyen közelről a sminkjük. Szerintem ha ezeket figyelembe vesszük, abszolút nem durvak a ráncocskáik sem, rajtunk ugyanennyi réteg cucc ki tudja hogy mutatna, ezt sosem tudom meg, lévén nem hiszem hogy valaha ilyesféle gálára sminkelnek (sajnos)
C. Theron haja és a Sims lányzóé viszont tényleg előnytelen. Ebben a válogatásban nem láttam de Sarah Paulson haja is botrány…nem tudom mi ez a " 2 centis lenövéssel zsíros haj konty " mánia de borzalom.
Az jutott még eszembe hogy a bőrük is ezerszer több nyúzáson megy keresztül mint egy átlag nőnek. Amennyit sminkelik őket naponta forgatáskor, ezer réteg alapozó, plusz nagyon sokszor éjjelig dolgoznak, az ő bőrüknek egy nap kb. egy hétnek felel meg, ha megviseltségről beszélünk. Egyszer olvastam erről a témáról. Hiába engedhetik meg maguknak a 200 ezres arckrémet, ha egyszer hónapokon át naponta 10-szer alapozzák-púderezik újra őket. Ez kegyetlen sokat számít ám.
Szerintem se volt jó, hogy Lady Gagát ennyire barnították, pont azzal rontották el, egyébként tökéletes lenne, szép haj szép smink. Jlo a kedvencem örökké, meg Rosie Huntington, bár Jlo vanity fair partys kék ruhája nekem jobban tetszett. Instáján van készülős sminkes videója, olyan szép. Charlize-nál se a haj nem tetszett se a ruha, de főleg a ruha nagyon öreges neki, hiába Dior. De a fura kis faragott orr se jön be, pedig ő is kedvencem olyan kis baba bájos tud lenni. Emilia Clarke…hát igen, értem mit írtatok, nem cserélnék vele se. Irina is jó volt.
az ördög ügyvédje, jaj de szeretem azt a filmet mondjuk Charlize Theron akkoriban azért fiatalabb volt még (és olyan kis kerek pofija volt), szóval lehet hogy azért állt neki jól a rövid barna frizura. Ja, és emlékeim szerint közel sem volt ennyire mereven egyenes a haja, mint ezen a díjátadós képen.
Igen, az, hogy volt egy kis “íve”, sokat dobott rajta. De a filmben sötétebb is az árnyalat, mint a díjátadón.