@Vicus, megszereztem!

685 Ft volt a patikában (Harminckettesek tere).
Persze azon nyomban ki is kellett próbálni, futás előtt kentem fel. Nem érzem, hogy nehezebben kenhető, viaszosabb lenne a Carmexnél, csak “nem füstöli ki” a számat.
Tekintve, hogy valamelyik nap a dm-ben 1400-ért is láttam Carmexet (majdnem szíven szúrtam magam egy körömreszelővel), úgy érzem, működőképes alternatíva lesz. Igaz, hogy impozáns raktárkészletem van Carmexből, de a jó ajakápoló egzisztenciális sarokkő, kész.

Imádom az Essie lakkokat (hát még a sötét Essie lakkokat), ez az egyetlen márka, aminek a lakkjaival és ecsetével maszatolás nélkül ki tudom festeni a körmöm, ami az esti fél tízes pingálásnál komoly tényező. A sötét színűek nyomdázásra is alkalmasak.
A Catrice lakk: szeretem volna egy világosbarnás-sárgásbarna lakkot. Eredetileg nem ezt kerestem, hanem egy nagyon régi, tejeskávé színű Miss Sporty körömlakk utódját, de sajnos ilyen színt nem találtam.
Az almás Balea sampont az ecseteknek vettem (de kíváncsiságból a hajamon is ki fogom próbálni), a másik flakonban lévő elvileg segít hullámosítani, nem tudtam neki ellenállni.
A szalvéta, nos, az szép sárga. A szépség iránti szenvedélyem erre is kiterjed.