💖 ùj unboxing kèpekkel

Köszönöm! Még nincs fix időpont, arra is várnom kell.

1 Likes

Remélem mihamarabb túl leszel a műtéten és jobban leszel :heart: Én is drukkolok, hogy helyre kerüljön minden és a bútorok is jók legyenek :crossed_fingers:

1 Likes

Köszönöm, aranyos vagy. Itt se sokkal jobb az egészségügy.
A bútorok bizonyos részeit már cserélték, de több hét volt mire végre használni tudtam őket, addig mindenem bedobozolva volt.

Ezt szomorúan hallom, azt hittem ezek csak ilyen hungarikum dolgok :frowning:

A bútornak viszont örülök, hogy megcsinálták, dobozokból élni nagyon vacak lehetett addig.

Remélem, a konkurencia élhetőbb munkahely lesz!
Kitartást a költözéshez és a műtéthez!:hugs: (Ez egy ölelést küldő emoji akar lenni.)

2 Likes

Tilbury új púdere, csak miniben rendeltem egy paletta mellé.
20230316_152522
20230316_152540

22 Likes

Majd mindenképpen mesélj róla!

Köszönöm! Majd lesz valahogy, eredetileg vissza akartam menni ugyanahhoz a céghez csak más helyre, de 3 hónapja nem sikerül nekik kifizeti korrekten ami jár, a türelmem régen elfogyott.

2 Likes

Az ilyen inkorrekt munkáltatót jobb is elfelejteni.:frowning:

Kép
Szülinapra érkezett Pupa Gránátalmás testápoló és testpermet. Az ajándékozónak mondtam, hogy nyugodtan kérje a nevemre a csomagot a boltban és mivel szülinapom volt a második terméket 50% kedvezménnyel hozta el, az első meg éppen amúgy is akciós volt szintén 50%- ra :slight_smile:
A csomagolást a világ pazarlásának érzem, nagyon szép, nagyon cuki, de nekem túlzás.
Az illatuk egyébként nagyon erős és hosszan megmarad, többször ettem már a gyümölcsöt, annak azért sokkal enyhébb illata van.Itt piros gyümölcsös robbanás van kéremszépen. A testápoló eléggé vékony krém, de ezeket szeretem, tavaszra - nyárra nekem nem kell több.

16 Likes

20230317_082832

26 Likes

Te még nálam is gyorsabb voltál. :smiley:

1 Likes

Hozzám is megérkezett :blush:
20230317_151652

19 Likes

@Mse és @Buklika ajánlására a peptides szérum. És nappali ránctalanító krém. És kézkrém. :smiling_face_with_three_hearts:
Ennyit a nadrágszíj meghúzásáról. :grin:

20230317_190652

16 Likes

Megnéztem ma a Gosh pultot, és az Eyedentity palettát a MÜLLER-ben, csak azt láttam. Alaposan ki is próbáltam a teszterből a színeket a hófehér bőrömön. De 8200 Ft volt, amiből még ha le is jött ma a -15%, inkább megrendelem a Notino-ról, ahol 4040 Ft.
Gyönyörű paletta.

Köszi a tippet, felfigyeltem a márkára! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

4 Likes

IMG-20230318-WA0030
Mai müller-szombatos szerzemények. Khmm, minden darab impulzus-vásárlás eredménye, úgyhogy nagyon remélem, hogy beválnak. (Vagyis nem tudtam csekkolni a KM-en a véleményeket, incit, mert nálunk a müllerben nincs/gyenge a térerő/lassú a mobilnet).
A Catrice ajakápolót kipróbáltam, eddig tetszik.
Az essence ajakceruza meg túl krémes, könnyen elmászik, de a színe nagyon tetszik.

10 Likes

Néztem ezeket az új palettákat - a színvilág nagyon-nagyon hasonló a régi kilencesekhez (amit mutattam), szerintem a koncepció ugyanaz, csak újra lettek csomagolva. Remélhetőleg a minőség nem változott és hasonlóan strapabíró a cucc, bár a faltól-falig tükör nekem az újból biztosan hiányozna. Azért örülök hogy tudtam segíteni :heart_decoration: ez a legjobb dolog amit kapok a fórumtól: amikor egy ajánlásom beválik, olyan boldog tudok lenni…

9 Likes

Annyit olvastam, láttam a fòrumon, hogy hónapok òta győzködtem magam, hogy nem kell, sok más van. De a doboza gyönyörű. Megláttam fèl àron vinteden, mert 2-3 éves, és nem tudtam otthagyni. :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
Screenshot_20230314-190558_Vinted

21 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Nekem ilyen a Blot púder, amit tudom, hogy többen kipróbáltak (pl. Amadea), a zsíros bőrre igazi megváltás igazításkor, és a Catrice korrektor, a tégelyes.

2 Likes

Műtárgy.
Szemhéjon is kipróbálod majd? Tartósságára kíváncsi lennék ott.