💖 ùj unboxing kèpekkel

Skinsmart - nagyon kíváncsi vagyok az Altruist fluidra, mert a fényvédője szuper formula, kár, hogy csak nyaktól lefelé tudom használni. (nem fizikai)
A Skintegra C származék az első C- szérum, amit napi rendszerességgel használok és nem ütött ki. :pray:
Még egy Stress Lesst az ingyen posta miatt vettem, mert használom már, szerintem ez az eddig legjobban formulázott G&G szérum. Nyugtató hatású, pillanatok alatt felszívódik, nagyon tetszik.
Sipo patika - ingyen szállítás, ki tud ellenállni :smiley: a Cicaspray-t mindenképp ki akartam próbálni.

IMG_20210819_143159

18 Likes

Mai szerzemények:
20210819_160333
20210819_160317

20210819_160249
Tudom, hogy az Hourglass szemfesték paletta nem éri meg, de nagyon vágytam rá. Akárcsak a steampod-ra.

18 Likes

Stress Less, Superba C, Altruist ureas krém épp felém tart. :grin:

2 Likes

Én onnan romlott parfümöt vettem több éve. Amikor reklamáltam még a pasinak állt feljebb. Onnan soha többé semmit nem rendelek.

Majd számolj be, milyen az Hourglass paletta, kíváncsi vagyok!

1 Likes

Gyönyörű, kifinomult, ma délelőtt kipróbáltam.
Ezt szeretem az ABH, Bobbi, Mac palettákban, hogy magam teszem össze a színeket, mert az összerakott palettákban mindig van egy csomó szín, amihez egyáltalán nem nyúlok. Sőt, inkább a nagyobb részéhez.

Ez a Bee árnyalat. Csodaszép szemhéjon. Abszolút az én színem.
https://www.sephora.com/productimages/product/p473833-av-03-zoom.jpg?imwidth=612

Ő is vett, egyetértek a véleményével:

2 Likes

Ó , sajnálom :frowning:
Ugyanez a pasi velem eddig nagyon kedves volt bármit kérdeztem, eddig 5x vásároltam onnan, 3x üvegest, 2x mintákat.

20210819_225146 20210819_205049

Régóta kerestem ilyen pinkbe hajló élénk, tartós színt.
Nem tudom mikor fog kijönni a :smiley_cat: bundájából. :smile:

Screenshot_20210820-105607_Samsung Internet

17 Likes

Melyik árnyalat ?

1 Likes

Framboise frenzy, nagyon szép.

1 Likes

Valóban, köszi.

1 Likes

Szia!

Pár hónapja használom. Nekem nagyon bevált. :slight_smile: Nem hullik a szőre, bátran lehet tisztítani. A letisztult dizájn pedig nálam plusz pont.

1 Likes

De jó! :blush: Egyszer már használtam, jó ecsetnek tűnik. :slightly_smiling_face:

Majd lenyalja :stuck_out_tongue::laughing:

1 Likes

Mekkorát nőtt…! Annyira édes :heart_eyes_cat:

1 Likes

Tudom, hogy a macskák mindenre képesek, de ezt hogy sikerült véghez vinnie?:slight_smile:

2 Likes

Úgy, hogy éppen rá próbáltam a kezemre, hogy milyen a szín, amikor hirtelen a semmiből felugrott és ahogy elkaptam, leszedte rólam a bundája a friss rúzst. Azóta is olyan neki. :smile:

1 Likes

Macskák! Mindig alkotnak valamit! :grinning:
Sminklemosó/micellás víz, esetleg?..

2 Likes

Lánycica? Mert akkor érthető a sminkimádata :smiley:

1 Likes

Emlékszel, a pirosítómmal mit csinált? Fiú amúgy, de nincs előtte férfi minta, szóval csak tőlem tanul. :smile:

8 Likes