Skinsmart - nagyon kíváncsi vagyok az Altruist fluidra, mert a fényvédője szuper formula, kár, hogy csak nyaktól lefelé tudom használni. (nem fizikai)
A Skintegra C származék az első C- szérum, amit napi rendszerességgel használok és nem ütött ki.
Még egy Stress Lesst az ingyen posta miatt vettem, mert használom már, szerintem ez az eddig legjobban formulázott G&G szérum. Nyugtató hatású, pillanatok alatt felszívódik, nagyon tetszik.
Sipo patika - ingyen szállítás, ki tud ellenállni a Cicaspray-t mindenképp ki akartam próbálni.
Mai szerzemények:
Tudom, hogy az Hourglass szemfesték paletta nem éri meg, de nagyon vágytam rá. Akárcsak a steampod-ra.
Stress Less, Superba C, Altruist ureas krém épp felém tart.
Én onnan romlott parfümöt vettem több éve. Amikor reklamáltam még a pasinak állt feljebb. Onnan soha többé semmit nem rendelek.
Majd számolj be, milyen az Hourglass paletta, kíváncsi vagyok!
Gyönyörű, kifinomult, ma délelőtt kipróbáltam.
Ezt szeretem az ABH, Bobbi, Mac palettákban, hogy magam teszem össze a színeket, mert az összerakott palettákban mindig van egy csomó szín, amihez egyáltalán nem nyúlok. Sőt, inkább a nagyobb részéhez.
Ez a Bee árnyalat. Csodaszép szemhéjon. Abszolút az én színem.
https://www.sephora.com/productimages/product/p473833-av-03-zoom.jpg?imwidth=612
Ő is vett, egyetértek a véleményével:
Ó , sajnálom
Ugyanez a pasi velem eddig nagyon kedves volt bármit kérdeztem, eddig 5x vásároltam onnan, 3x üvegest, 2x mintákat.
Régóta kerestem ilyen pinkbe hajló élénk, tartós színt.
Nem tudom mikor fog kijönni a bundájából.
Melyik árnyalat ?
Framboise frenzy, nagyon szép.
Valóban, köszi.
Szia!
Pár hónapja használom. Nekem nagyon bevált. Nem hullik a szőre, bátran lehet tisztítani. A letisztult dizájn pedig nálam plusz pont.
De jó! Egyszer már használtam, jó ecsetnek tűnik.
Majd lenyalja
Mekkorát nőtt…! Annyira édes
Tudom, hogy a macskák mindenre képesek, de ezt hogy sikerült véghez vinnie?
Úgy, hogy éppen rá próbáltam a kezemre, hogy milyen a szín, amikor hirtelen a semmiből felugrott és ahogy elkaptam, leszedte rólam a bundája a friss rúzst. Azóta is olyan neki.
Macskák! Mindig alkotnak valamit!
Sminklemosó/micellás víz, esetleg?..
Lánycica? Mert akkor érthető a sminkimádata
Emlékszel, a pirosítómmal mit csinált? Fiú amúgy, de nincs előtte férfi minta, szóval csak tőlem tanul.