💖 ùj unboxing kèpekkel

MAC summer sale szerzemény, ingyen szállítással. :slightly_smiling_face:

IMG_20210811_121605

14 Likes

Kedvenc samponom. Csak ezért járok a Müllerbe.

2 Likes

A Skinsmart rendelés utánpótlás, rutinom alap tagjai, a szemhéjpúderek színeit pedig egy ideje vadásztam már, viszont palettára nem akarok beruházni már :slight_smile:
IMG_20210811_171251726~2

12 Likes

Nagyon szeretem a Lethal szemfestékeit, remélem, nálad is tartós szerelem alakul ki.:slight_smile:

1 Likes

Már belemásztam az ujjammal és wow! :star_struck: Valószínűleg szemen is beválik majd

1 Likes

Megjött a Cultbeauty rendelés, tényleg úgy megy, mint régen. Hozta az MPL, semmit sem kellett pluszban intézni. Az IT ecsetek így szettben, -20%-kal, harmadáron volt a Douglas árhoz képest. Van már pár darab, szuper minőségű.

+Skinsmart, ez a két TO termék érdekel, most kipróbálom. A Stress less-re is kíváncsi vagyok.

IMG_20210813_161506

IMG_20210813_161754

20 Likes

A TO emulzió retinolja nagyon jó állagú, szeretem. A squalane típusúak a bőrömön nem akarnak rendesen beszívódni.
Az új szérumora kíváncsi vagyok, majd írsz róla, ha tesztelted?

1 Likes

Engem a réphr ecsetek is érdekelnének, hogyan váltak be? :shinto_shrine:

Pont most jutottam arra a döntesre, hogy It cosmetics egy darab ecsetem mellé néhányat még be fogok szerezni szépen sorjaban. :heart_eyes: Van egy ilyen szív alakú alapozó ecsete, hat az bestforevör. :smiley:

Érdekesek :grinning: sietős reggelen nem azért nyúlok. Nagyon könnyű sok anyagot felvenni vele és le is adja, szóval nagyon óvatosan kell használni. Mosástól egy kicsit veszített is a formájából, de puha maradt. Szerintem inkább profi kézbe való, őszintén szólva nem is nagyon használom. Valahogy a szintetikus ecsetekkel ügyesebb vagyok.

1 Likes

Ez a szett nagyon megéri az árát, még a tartó is jó, kb. 5 centi magas, simán lehet utazónak használni, belefér még pár cucc.

1 Likes

Hát, a megszokás ecsetek terén is nagy úr, ezt magamon is tapasztalom, folyamatosan. Azért kitartás, hátha megszereted őket. De ha nem, szívesen átveszem, ha úgy döntenél.

2 Likes

Lányok, hadd osszam meg veletek örömömet. Tudjátok, hogy mostanában alig vásárolok sminket, viszont azok egytől egyig régi vágyak, igazi kincsként tekintek rájuk. Múlt héten érkezett, de szabadságon voltam, kollégák vették át helyettem. Alig várom, hogy belemásszak. A doboz, a paletta eszméletlen igényes, szép. Az egész jóval nagyobb, mint amilyennek képzeltem. Ezt sem fogom soha az életben elhasználni úgy érzem. De megunni sem. :slight_smile:
IMG_20210816_131500
IMG_20210816_131515

25 Likes

Hű, de csodás színek! :heart: Leld nagyon sok örömödet benne, biztos szuper sminkeket tudsz majd készíteni vele. :slight_smile:

1 Likes

Jaj, sokat nézegettem ezt a palettát, gyönyörű!

1 Likes

Évek óta nem rendeltem az Avon-ból, de már szükségem volt egy új pirosító ecsetre. Mivel itt jókat olvastam róla, megvettem.

Valaki még használja esetleg közülünk? :slightly_smiling_face:
IMG_20210817_171935

7 Likes

Ezt pont nem használom, de van pár Avonos ecsetem és én nagyon szeretem őket :blush:

1 Likes

Úton van felém egy mintacsomag benne:
3 Narciso Rodriguez
2 Hermes
1 Gaultier
1 Mugler

Befotózom ha ideért :slight_smile:
Bónusz az egészben, hogy a rendelés fele később levásárolható. :slight_smile:

1 Likes

Honnan rendelted ?

Innen :slight_smile: már egyszer próbáltam, mindegyik eredeti karton papíros gyári minta volt és a jóváírást is megkaptam, bátran ajánlom, 97o és 2100 között mozognak az árak / db.

2 Likes