Szerintem “normalis” allapotban kuldtek el a termekeket, csak utkozben valahol megolvadt minden, ami tudott. A romlott ruzs… hat az valoszinuleg mar eleg reg ota olyan, amilyen. Rendesen szur, csip a szaga.
A felhokarcolo formaju ruzst mar be is olvasztottam, nem mondom, hogy olyan, mint uj koraban, de legalabb nincs kiesve a tartojabol es hasznalhato.
Az ugyfelszolgalatnak pedig egybol irtam, joval korabban, mint ahogyan ide feltoltottem a kepeket. Azota kaptam valaszt is es visszafizetik a romlott ruzs es az alapozo arat.
A torony-ruzst nem emlitettem nekik, az vegulis hasznalhato, csak szepseghibas.
Ohh basszus, ez durva Én kb 10 rúzst rendeltem már onnan, még egyik sem volt romlott, mázlim volt asszem.
Szerintem megállt volna a szívem. Nincs is nagyon meleg még, hogyan olvadt meg ennyire. Nem rendeltem arról az oldalról, de ezután nem is fogok.
Az USA-bol jonnek a csomagok, gondolom ott olvadtak meg.
Farmasi ecset. Kíváncsi vagyok.
Egy nagyon kedves zsibistől vásároltam ezt a két miniparfümöt. Mindkettőt elhasználom, de szerintem nagyobban majd a Legend jön hozzám.
Azt hittem, nem kell, de a Jackie Aina paletta után beleszerettem a márka szemhéjpúdereibe.
Én nagyon szeretem ezt a palettat.
Próbáltad már a Nyx ceruzákat? A nagyját imádom, de nekem a Burnt Sienna nem úgy viselkedik mint a többi… nálad mik a tapasztalatok?
Bár nem smink, de újdonság. Új élet kezdődik, végre van fésülködőasztalom @Blanky-nak köszönhetően. Hála, köszönet.
Még sokáig tart, mire berendezem, nem lesz ilyen színtelen és üres. De így is imádom.
Holnap jön egy szék, egyelőre a zongoraszék került oda.
Gyönyörű lett, használd egészséggel!
Még mindig nagyon örülök annak, hogy valóban jó helyre került.
Nem volt eddig tapasztalatom vele, de @Amadea nagyon ajánlotta. Ma kipróbáltam, nagyon könnyen siklik, már-már zselés állagú. A szél, következményes könnyezés kombinációt elég jól bírta eddig…
A Faux Blacks? Nemrég vettem egy másik fajta,ceruzát a Nyxtől, annak is nagyon krémes az állaga, nekem ezek a gyengéim, mert nagyon érzékeny a szemkörnyékem.
Köszi! Akkor valószínűleg csak batch probléma lehet az enyémmel, vagy már régen gyártott darab. Érdekes, mert sem az előző Black Sienna-m nem volt fura, sem a többi szín amit próbáltam (az Oxblood ami még megvan pl, kifogástalan).
Nekem ma karácsony van, úgy is nézhettem ki, mikor bontottam a csomagokat boldogságom határtalan, bár mindent csak nézegettem, semmibe se nyúltam bele. A Fenty Gloss Bomb ajándék volt, amit már ezer éve nézegettem, de sose rendeltem meg.
A Colourpop szerelem is töretlen, köszönöm a csomagot @dunaimano -nak
Hozzám is megérkezett mindenki épségben
Hozzám is megérkezett a 2 Colourpop rendelésem Tömör gyönyör, alig várom, hogy teszteljem őket
Uh, ezt kenném mindenhová csillognék benne egész nyáron