💖 ùj unboxing kèpekkel

Szerintem “normalis” allapotban kuldtek el a termekeket, csak utkozben valahol megolvadt minden, ami tudott. A romlott ruzs… hat az valoszinuleg mar eleg reg ota olyan, amilyen. Rendesen szur, csip a szaga. :laughing:

A felhokarcolo formaju ruzst mar be is olvasztottam, nem mondom, hogy olyan, mint uj koraban, de legalabb nincs kiesve a tartojabol es hasznalhato.

Az ugyfelszolgalatnak pedig egybol irtam, joval korabban, mint ahogyan ide feltoltottem a kepeket. Azota kaptam valaszt is es visszafizetik a romlott ruzs es az alapozo arat.
A torony-ruzst nem emlitettem nekik, az vegulis hasznalhato, csak szepseghibas.

2 Likes

Ohh basszus, ez durva :sleepy: Én kb 10 rúzst rendeltem már onnan, még egyik sem volt romlott, mázlim volt asszem.

1 Likes

Szerintem megállt volna a szívem. Nincs is nagyon meleg még, hogyan olvadt meg ennyire. Nem rendeltem arról az oldalról, de ezután nem is fogok.

Az USA-bol jonnek a csomagok, gondolom ott olvadtak meg.

Farmasi ecset. Kíváncsi vagyok.
IMG_20210428_092750

10 Likes

Egy nagyon kedves zsibistől vásároltam ezt a két miniparfümöt. Mindkettőt elhasználom, de szerintem nagyobban majd a Legend jön hozzám. :slight_smile:
IMG_20210429_203730

14 Likes

Azt hittem, nem kell, de a Jackie Aina paletta után beleszerettem a márka szemhéjpúdereibe.

IMG_20210430_133050

13 Likes

A Douglas Night Shopping eredménye. Ezúton köszönöm @Gloria a tippet!

IMG_20210501_083655

16 Likes

Én nagyon szeretem ezt a palettat. :heart_eyes:

Próbáltad már a Nyx ceruzákat? A nagyját imádom, de nekem a Burnt Sienna nem úgy viselkedik mint a többi… nálad mik a tapasztalatok?

1 Likes

Bár nem smink, de újdonság. Új élet kezdődik, végre van fésülködőasztalom @Blanky-nak köszönhetően. Hála, köszönet. :heart::heart::heart:
Még sokáig tart, mire berendezem, nem lesz ilyen színtelen és üres. De így is imádom.
Holnap jön egy szék, egyelőre a zongoraszék került oda.

20210501_185622

26 Likes

Gyönyörű lett, használd egészséggel! :heart:
Még mindig nagyon örülök annak, hogy valóban jó helyre került. :blush:

Nem volt eddig tapasztalatom vele, de @Amadea nagyon ajánlotta. Ma kipróbáltam, nagyon könnyen siklik, már-már zselés állagú. A szél, következményes könnyezés kombinációt elég jól bírta eddig…

2 Likes

A Faux Blacks? Nemrég vettem egy másik fajta,ceruzát a Nyxtől, annak is nagyon krémes az állaga, nekem ezek a gyengéim, mert nagyon érzékeny a szemkörnyékem.

1 Likes

Köszi! Akkor valószínűleg csak batch probléma lehet az enyémmel, vagy már régen gyártott darab. Érdekes, mert sem az előző Black Sienna-m nem volt fura, sem a többi szín amit próbáltam (az Oxblood ami még megvan pl, kifogástalan).

2 Likes

Nekem ma karácsony van, úgy is nézhettem ki, mikor bontottam a csomagokat :blush: boldogságom határtalan, bár mindent csak nézegettem, semmibe se nyúltam bele. A Fenty Gloss Bomb ajándék volt, amit már ezer éve nézegettem, de sose rendeltem meg.
20210503_210307

A Colourpop szerelem is töretlen, köszönöm a csomagot @dunaimano -nak :blush:
20210503_210343

22 Likes

Hozzám is megérkezett mindenki épségben :heart_eyes::heart_eyes:20210504_093046

17 Likes

Hozzám is megérkezett a 2 Colourpop rendelésem :heart: Tömör gyönyör, alig várom, hogy teszteljem őket :heart_eyes:
IMG_20210504_103553
IMG_20210504_111155

20 Likes

Uh, ezt kenném mindenhová :heart_eyes: csillognék benne egész nyáron :grin::sunny:

1 Likes