💖 ùj unboxing kèpekkel

Douglas rendelés:
IMG_20210426_175754
Biztos hülyeségnek tartjátok, de a szappant (English Pear & Freesia) azért vettem meg, mert járt hozzá a Wild Bluebell Cologne, ami az egyik kedvenc youtuberem kedvence és látatlanban nem mertem nagyban megvenni. 9ml, kipróbálni pont jó méret. A szappant lehet elajándékozom, jól néz ki a csomagolása.

Fodrászkellékes rendelés:
IMG_20210426_180034
IMG_20210426_180114
A pakolás ajándék volt. A szőke hajra való termékeket elrakom a következő szőkítésig. Remélem lassan eljutok fodrászhoz.

DM:
IMG_20210426_185307

12 Likes

A Karexet elsőre valamilyen krémnek néztem. :slight_smile: Utána gugliztam rá. :relaxed: :sweat_smile:

Hydroxylapatit van benne. A fogzománcnak jót tesz elvileg. Benne van a jelenlegi fogkrémemben is, csak az drágább és kisebb tubus, most kipróbálom ezt.
A Batiste szárazsampon miatt mentem be, most 2,50, kiárusítás gondolom. Legutóbb vettem már kettőt, gondoltam ha van még veszek és van elég itthon legalább 3 hónapig. Kipróbáltam mostanában több sampont, leginkább a Batiste éri meg nekem ha nincs kedvem hajat mosni.

1 Likes

Melyik fodrászkellékestől rendelted ? Köszi.

Klipp

Rossmannból:

IMG_20210427_125247

Nagyon örülök, hogy végre gondoltak azokra, akik csak alkalmanként használnak alapozót. A teljes mérettel régóta szemezek. De arra az évi 2 alkalomra, mikor használom, pazarlás.
Az ecset akciós volt, és a gyerek elvette úgyis az összes púderecsetem. Nem volt kérdés, hogy jön velem.

13 Likes

Pont így vagyok én is.
Támogatnám a mini alapozók bevezetését, hisz akkor is jó, ha beválik, de nem használ az ember sokszor alapozót, és akkor is, ha nem, mert nem nyúlt az ember mélyen a zsebébe. Vennék sok márkából, például Bobbiból is volt, csak nem adták ki minden színben, pont egy árnyalattal volt sötétebb, de azért elhasználtam.
Először nem szerettem ezt a Catrice alapozót, panaszkodtam is nektek, de azóta megnyugodott a bőröm, és nem hisztizik (nagyon csúnya fotókat tudnék mutatni az allergiámról, orvosi eset volt, de nem az alapozó okozta), így újra egymásra találtunk. Nekem alkalmi alapozó, magas fedésű, extra vékonyan kenem.
Szóval én is imádom a miniket. A harmadik Rossmannban én is beszereztem a legvilágosabb árnyalatot.

4 Likes

Igazából szinte mindenből elég lenne kisebb. Az új Catrice pirosító pl. akkora mint egy kompakt púder. Ha belegondolok púder kivételével nem emlékszem rá hogy valamit is teljesen elhasználtam volna. Kalapot emelek annak a nőnek aki koppra elhasznál mondjuk egy pirosítót, és aztán indul csak újat venni. A legtöbben nem így működünk (a gyártók szerencséjére) csak hát pazarolunk is ezerrel, dobjuk ki az alig használt termékeket mert itt az új(ak) vagy vesztett a minőségéből az idők folyamán. Ezért lenne jó a sokkal kisebb kiszerelés mindenből. Én biztos azt választanám, még ha ár/érték arányban a nagyobb jobban meg is érné. Cserébe ott lenne az üres pan öröme, és hogy elhasználtad, nem dobtad ki.

10 Likes

Asszem volt régen egy indie márka, ami pont emiatt kisméretű kozmetikumokat gyártott. Nem tudom most mi van velük, a weboldaluk üres, de egy cikket azért találtam, ha érdekel valakit :slight_smile: https://www.cnbc.com/amp/2016/03/11/a-sephora-wrinkle-how-women-can-buy-luxury-makeup-for-less.html
Amúgy ha jól tudom, amerikában nagy kereslet van a minikre és az utazóméretű termékekre, emiatt sok márka gyárt is kis méreteket. Kár hogy errefelé ez nem divat…

4 Likes

És itt jegyezném meg, hogy az új Catrice pirosító “csak” 9 gr., míg az Essence 13 gr.

6 Likes

sajnos a legtöbb márkánál csak a “shrinkflation” megy, vagyis kevesebb terméket raknak ugyanakkora (vagy még nagyobb) csomagolásba, ugyanannyi (vagy még több) pénzért, mindezt sunyi módon. ez engem zavar, mert nem azt érzem, hogy “de jó, hamarabb el fogom tudni használni”, hanem hogy rajtam akarnak spórolni, hülyének néznek.

2 Likes

Megérkezett az egyik Colourpop csomagom, sajnos nem hozták ki, de legalább e-mailben kaptam meg az értesítőt, nem sajtfecnin.
Természetesen minden dologra égető szükségem volt.
20210427_183024

20210427_182911

18 Likes

Ezt érzem mikor látom a 80 grammos csipszet óriási tasakban, vagy a 80 g táblacsokit, vagy az 1,75 (!) liter kiszerelésű üdítőt…hogy hülyére vesznek, az ár marad, a mennyiség meg “észrevétlenül” összemegy. A kozmetikumoknál úgy látszik, a fordítottja dívik. Vedd meg a hatalmas kiszerelést (mert nincs kisebb) dobd el háromnegyedét. És mossák kezeiket, elvégre ráírták, hogy mennyi.

1 Likes

Én amondó vagyok, hogy ha a préselt porokba csak friss, tiszta ecsettel nyúlok, és esetleg fertőtlenítem időnként, akkor az sokáig használható… bár lehet tagadásban élek :smiley:

2 Likes

Glambot rendeles:
1
A tarte ruzs olyan romlott, hogy (nem tulzok) rosszul lettem a szagatol, amikor megcsapott.
Hogy igazan izgalmas legyen a csomag tobbi resze is: minden, ami kremesebb allagu volt, az megolvadt.
A lenti kepen a Gorgeous Cosmetics ruzs lathato a dobozbol kiveve. :stuck_out_tongue:
2
Ez pedig egy Cover FX alapozo stick volt valamikor… ez tenyleg teljesen szetfolyt. Meg jo, hogy kulon be volt csomagolva.
3
A konturozo es a teszterek egeszben maradtak, minden mas romlott vagy elfolyt. Az alapozo mintak jo sotetek, azt se nagyon van mire elhasznalni.
Ez a rendeles egy igazi mellefogas volt.
Tanulsag: Glambotrol krem allagu kozmetikumot tobbet nem rendelek.

2 Likes

Te jó ég :scream:

1 Likes

Ó basszus, nagyon sajnálom :open_mouth::pensive:Ez nagyon durva! Remélem visszakapod a pénzedet ezekre a termékekre…

Uhh, ez nagyon durva! Mit gondolsz, hogy eleve így küldték őket, vagy a szállítás során kerültek ők olyan hőmérsékletre, ahová nem kellett volna?
Habár a romlott rúzs valószínűleg nem az út alatt romlott meg, akkor sem, ha egy hónapig utazott…
Sajnálom!

Borzasztóan sajnálom, hogy így jártál! Nekem egy highlighter ripityára törötten érkezett, visszautalták az árát, biztosan ez esetben is így tesznek.

Óh jeszus :flushed: sajnálom, remélem megtérítik a kárt