💖 ùj unboxing kèpekkel

Ó a koffeines tonik, kíváncsi leszek mit szólsz hozzá, azon gondolkozom egy ideje

Igen, gondolkoztam rajta, hogy vegyem, ne vegyem, de ennél jobb áron nem lesz az tuti :smiley:

2 Likes

Gondolkoztam rajta, hogy melyik tonikot vegyem, de úgy voltam vele, hogy még ennek van a legjobb INCI-je :smiley:

Én megvettem az Essence új pirosítóját.
Szerintem nagyon szép. Valahogy az az érzésem ,hogy a Nars Orgasm itt is befigyel. Egyébként a Catrice új pirosítója a swatchok szerint kiköpött Nars O.

https://www.innenaussen.com/2021/03/catrice-cheek-lover-blush.html

4 Likes

Majd mesélj a pirosítóról, nagyon szemezek én is vele :smile:

Nekem a Nars ennél haloványabb, és kevésbé arany. Bár így ránézésre nehéz belőni.
Sosem volt krémes cuccom, kell hozzá más ecset? Vagy sima ecset ugyanúgy felveszi?

Nem jártál rosszul! :gift:

Mindenképp! :smiley:

Jól tetted! Örülök, hogy sikerült és hogy tetszik! Jól meglepődtem, amikor az essence-t is megláttam, van némi hasonlóság közöttük, de lehet, hogy csak a csomagolás miatt. Mindkettő nagyon szép, ha így folytatják a drogériás vonalon, jajj nekünk, még több cuccunk lesz!!
Ma vendégeim voltak, nem volt időm swatcholni, de nem is vagyok olyan profi, mint a cikk szerzője!

1 Likes

Ha a Catrice-t kérdezed, persze, én ecsettel vittem fel. Érdekes az állaga, nem mondanám krémesnek, de nem is a hagyományos pirosító állag. Az arany arcon rajtam nem is látszott - még csak egyszer használtam péntek óta.

1 Likes

IMG_20210329_204713
IMG_20210329_204824
Fixáló spray es rúzspaletta. :slightly_smiling_face:

12 Likes

De szép paletta, sose használnám, de gyönyörködni ér :slight_smile:

1 Likes

IMG_20210329_205418
Paris Berlin :slightly_smiling_face: Menyasszonyi sminkhez fogom használni. Alá szájceruzázok. Szerintetek van értelme ajakprimer vasarolni?

Megragadom a lényeget: a körmöd :heart_eyes:

3 Likes

Mindjárt rakok be róla másik csopiba képet, köszönöm @dyna :kissing_heart:

Bár rúzst nem használok, de hogy érdemeben is hozzászóljak; anno nekem Ben Nye, Paris Berlin és Malu Wilz termékekkel készítették a sminkem. A próbasmink után egy rockkoncertre mentünk, és hajnalig buliztunk (mondhatni kicsit sem vigyáztam rá) mégis annyira szépen fent maradt, hogy tudtam az esküvőn is rendben lesz. Szóval ne aggódj, tuti tartósak.

1 Likes

Sziasztok!

Egy kis DM unboxing. A kézfertőtlenítő vlm zseniális. Régen vált be valami ennyire, főleg egy kézfertőtlenítő. :sweat_smile: :joy:

2 Likes

Első CP rendelésem, a That’s Tapueot akartam, a Boudoir Noirt kicsit random választottam…de lehet megtartom, csak ha már 9.99 a szállítás, gondoltam bedobok valamit még.
Amúgy 5 hét alatt jött meg (csak mert említette valaki egyik nap,hogy ő is régóta várt…)
Imádom a Taupeot, remélem jól állnak a színei…évekig csak cool toned színeket használtam, aztán kicsit akartam újítani és úgy maradtam, ilyen neutrál vonalon. A full meleg színek azért nekem nem jonnek be magamon sajna tovabbra se.

Sajna szerintem a swatchok nem adják vissza a paletta mályvásságát…de íme a taupe:

20210330_095043

20210329_122550

20210329_122603

20210330_094958

19 Likes

@Anheszenamon véleményének hatására rendeltem meg
20210331_163636
Ma érkezett, így még csak egy próbára volt alkalmam, finomra őrölt selymes por, eddig tetszik.

10 Likes

Szerintem nagyon jó. Youtubon ajánlotta egy magyar lány

1 Likes