Ó a koffeines tonik, kíváncsi leszek mit szólsz hozzá, azon gondolkozom egy ideje
Igen, gondolkoztam rajta, hogy vegyem, ne vegyem, de ennél jobb áron nem lesz az tuti
Gondolkoztam rajta, hogy melyik tonikot vegyem, de úgy voltam vele, hogy még ennek van a legjobb INCI-je
Én megvettem az Essence új pirosítóját.
Szerintem nagyon szép. Valahogy az az érzésem ,hogy a Nars Orgasm itt is befigyel. Egyébként a Catrice új pirosítója a swatchok szerint kiköpött Nars O.
https://www.innenaussen.com/2021/03/catrice-cheek-lover-blush.html
Majd mesélj a pirosítóról, nagyon szemezek én is vele
Nekem a Nars ennél haloványabb, és kevésbé arany. Bár így ránézésre nehéz belőni.
Sosem volt krémes cuccom, kell hozzá más ecset? Vagy sima ecset ugyanúgy felveszi?
Nem jártál rosszul!
Mindenképp!
Jól tetted! Örülök, hogy sikerült és hogy tetszik! Jól meglepődtem, amikor az essence-t is megláttam, van némi hasonlóság közöttük, de lehet, hogy csak a csomagolás miatt. Mindkettő nagyon szép, ha így folytatják a drogériás vonalon, jajj nekünk, még több cuccunk lesz!!
Ma vendégeim voltak, nem volt időm swatcholni, de nem is vagyok olyan profi, mint a cikk szerzője!
Ha a Catrice-t kérdezed, persze, én ecsettel vittem fel. Érdekes az állaga, nem mondanám krémesnek, de nem is a hagyományos pirosító állag. Az arany arcon rajtam nem is látszott - még csak egyszer használtam péntek óta.
Fixáló spray es rúzspaletta.
De szép paletta, sose használnám, de gyönyörködni ér
Paris Berlin Menyasszonyi sminkhez fogom használni. Alá szájceruzázok. Szerintetek van értelme ajakprimer vasarolni?
Megragadom a lényeget: a körmöd
Bár rúzst nem használok, de hogy érdemeben is hozzászóljak; anno nekem Ben Nye, Paris Berlin és Malu Wilz termékekkel készítették a sminkem. A próbasmink után egy rockkoncertre mentünk, és hajnalig buliztunk (mondhatni kicsit sem vigyáztam rá) mégis annyira szépen fent maradt, hogy tudtam az esküvőn is rendben lesz. Szóval ne aggódj, tuti tartósak.
Sziasztok!
Egy kis DM unboxing. A kézfertőtlenítő vlm zseniális. Régen vált be valami ennyire, főleg egy kézfertőtlenítő.
Első CP rendelésem, a That’s Tapueot akartam, a Boudoir Noirt kicsit random választottam…de lehet megtartom, csak ha már 9.99 a szállítás, gondoltam bedobok valamit még.
Amúgy 5 hét alatt jött meg (csak mert említette valaki egyik nap,hogy ő is régóta várt…)
Imádom a Taupeot, remélem jól állnak a színei…évekig csak cool toned színeket használtam, aztán kicsit akartam újítani és úgy maradtam, ilyen neutrál vonalon. A full meleg színek azért nekem nem jonnek be magamon sajna tovabbra se.
Sajna szerintem a swatchok nem adják vissza a paletta mályvásságát…de íme a taupe:
@Anheszenamon véleményének hatására rendeltem meg
Ma érkezett, így még csak egy próbára volt alkalmam, finomra őrölt selymes por, eddig tetszik.
Szerintem nagyon jó. Youtubon ajánlotta egy magyar lány