💖 ùj unboxing kèpekkel

Egy kisebb Lime Crime palettám volt azt nem szerettem. Ma ezzel sminkeltem, elsőre nagyon tetszik. Mindenképp írok a Zendoról is.

3 Likes

20210328_143805

16 Likes

Egy swatchot is kérhetünk?

Persze, holnap meggpróbálom természetes fényben. Nagyon szép arcon, akár egy high end termék. Egyátalán nem csillámos. Csakis ajánlani tudom!

2 Likes

A Blahán nem volt belőle. :frowning:

Juj, ez engem is érdekel! A Pinkpandán nézegettem. A színe rózsaszíneseb vagy barackosabb? :slightly_smiling_face:

Barackos-rózsaszín :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hát ez az, nem kérdeztél rá, hogy még vagy már nincs? Én a MOM közelében lakom, itt, de a Váci utcai boltban is jártam már úgy, hogy az eladó bement a raktárba és kihozta, amit kerestem.
Mondjuk pénteken szerencsém volt, mert pont akkor töltötte fel az árut az eladó - éreztem, hogy fel kell mennem a Müllerbe - és ő is áradozott róa, hogy mennyire szép ez a pirosító.

1 Likes

Akkor be kell szerezni. De ugye nem aranyfénnyel borít be. Valahol azt olvastam ,hogy nagyon arany színű.

Nem, egyáltalán. És nagyon jó a tartóssága is.
Az essence is kijött egy új termékkel:
essence cosmetics
ez sokkal inkább highlighteres szerintem, míg a catrice pirosító selyemfénnyel. De nem highlighter-pirosító! És: most is igaz, hogy kézfejen kipróbálva és arcon nem ugyanaz az eredmény!

4 Likes

Meggyőztél. :slight_smile: :grinning:

1 Likes

Pont ilyesmi terméket kerestem :blush:

1 Likes

Én is onnan rendeltem. Nagyon várom, hogy megérkezzen

1 Likes

Ha őszinte leszek, gyorsan túl is mentem a dolgon.
A párom tett egy könnyelmű kijelentést, hogy válasszak magamnak egy illatot, úgyhogy az kötött le hirtelen, meg az, hogy a kisfiam a Lancome pulton ne lökje le a kitett parfümöket.

1 Likes

Na jelentem mindenféle törés és kár nélkül megérkezett a BeautyBay csomagom :smiley: Nem mondanám, hogy túl jól be lett volna csomagolva, sima vastagabb papírral tömték ki a csomagot.
20210329_142448
Külön-külön a paletták is:
20210329_144011
20210329_144102
Az Ace Beauté Oceanic már elég régen a listán volt, úgyhogy most le kellett csapnom rá féláron. A Roxi paletta most jött ki, nem mondanám hogy túl nagy szükségem volt rá, de ezeket a színeket szeretem és 80% kedvezmény volt rá, úgyhogy potom pénzért megkaptam. Elég súlyos paletta és az elején a fonalminta dombornyomott, tök szuper. Ráadásul szerintem a collab paletták mindig jobban sikerülnek a Revolutionnál, úgyhogy reménykedem, hogy jó lesz a minőség is.
A többi csak a szokásos apróság, minden fillérekért volt kb., a krémpirosítót meg nagyon ki szerettem volna próbálni, szerintem jó lesz.

15 Likes

Örülök, hogy épségben megérkezett minden hozzád. :slight_smile:

1 Likes

Én is, kb. remegő kézzel nyitottam a csomagot :smiley: Te végül rendeltél?

1 Likes

Nem, végül lebeszéltem magam, pedig kaptam szüleimtől is pénzt szülinapi ajándékra. :smiley: Úgyis low buy-t tartok, nem létszükséglet amire vágytam (bármennyire is tetszik). De megpróbálok kitartani, a március jobban sikerült, mint gondoltam. :slight_smile:

2 Likes

Hát én drukkolok, nekem is ideje lenne a low buynak :smiley: bár őszintén, csak ez volt az egyetlen nagyobb beruházásom a hónapban, szóval szerintem belefért :smiley:

1 Likes

Ó, annyi pénzt elköltöttem az előző hónapokban sminkekre, hogy ez az egyetlen oka , hogy sikerül tartanom egyelőre. :smiley: Nagyon jó áron rendelted a termékeket, én sem tudtam volna kihagyni. :slight_smile:

1 Likes