Egy kisebb Lime Crime palettám volt azt nem szerettem. Ma ezzel sminkeltem, elsőre nagyon tetszik. Mindenképp írok a Zendoról is.
Egy swatchot is kérhetünk?
Persze, holnap meggpróbálom természetes fényben. Nagyon szép arcon, akár egy high end termék. Egyátalán nem csillámos. Csakis ajánlani tudom!
A Blahán nem volt belőle.
Juj, ez engem is érdekel! A Pinkpandán nézegettem. A színe rózsaszíneseb vagy barackosabb?
Barackos-rózsaszín
Hát ez az, nem kérdeztél rá, hogy még vagy már nincs? Én a MOM közelében lakom, itt, de a Váci utcai boltban is jártam már úgy, hogy az eladó bement a raktárba és kihozta, amit kerestem.
Mondjuk pénteken szerencsém volt, mert pont akkor töltötte fel az árut az eladó - éreztem, hogy fel kell mennem a Müllerbe - és ő is áradozott róa, hogy mennyire szép ez a pirosító.
Akkor be kell szerezni. De ugye nem aranyfénnyel borít be. Valahol azt olvastam ,hogy nagyon arany színű.
Nem, egyáltalán. És nagyon jó a tartóssága is.
Az essence is kijött egy új termékkel:
essence cosmetics
ez sokkal inkább highlighteres szerintem, míg a catrice pirosító selyemfénnyel. De nem highlighter-pirosító! És: most is igaz, hogy kézfejen kipróbálva és arcon nem ugyanaz az eredmény!
Meggyőztél.
Pont ilyesmi terméket kerestem
Én is onnan rendeltem. Nagyon várom, hogy megérkezzen
Ha őszinte leszek, gyorsan túl is mentem a dolgon.
A párom tett egy könnyelmű kijelentést, hogy válasszak magamnak egy illatot, úgyhogy az kötött le hirtelen, meg az, hogy a kisfiam a Lancome pulton ne lökje le a kitett parfümöket.
Na jelentem mindenféle törés és kár nélkül megérkezett a BeautyBay csomagom Nem mondanám, hogy túl jól be lett volna csomagolva, sima vastagabb papírral tömték ki a csomagot.
Külön-külön a paletták is:
Az Ace Beauté Oceanic már elég régen a listán volt, úgyhogy most le kellett csapnom rá féláron. A Roxi paletta most jött ki, nem mondanám hogy túl nagy szükségem volt rá, de ezeket a színeket szeretem és 80% kedvezmény volt rá, úgyhogy potom pénzért megkaptam. Elég súlyos paletta és az elején a fonalminta dombornyomott, tök szuper. Ráadásul szerintem a collab paletták mindig jobban sikerülnek a Revolutionnál, úgyhogy reménykedem, hogy jó lesz a minőség is.
A többi csak a szokásos apróság, minden fillérekért volt kb., a krémpirosítót meg nagyon ki szerettem volna próbálni, szerintem jó lesz.
Örülök, hogy épségben megérkezett minden hozzád.
Én is, kb. remegő kézzel nyitottam a csomagot Te végül rendeltél?
Nem, végül lebeszéltem magam, pedig kaptam szüleimtől is pénzt szülinapi ajándékra. Úgyis low buy-t tartok, nem létszükséglet amire vágytam (bármennyire is tetszik). De megpróbálok kitartani, a március jobban sikerült, mint gondoltam.
Hát én drukkolok, nekem is ideje lenne a low buynak bár őszintén, csak ez volt az egyetlen nagyobb beruházásom a hónapban, szóval szerintem belefért
Ó, annyi pénzt elköltöttem az előző hónapokban sminkekre, hogy ez az egyetlen oka , hogy sikerül tartanom egyelőre. Nagyon jó áron rendelted a termékeket, én sem tudtam volna kihagyni.