💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem a dermaroller házilag (mondjuk kozmetikusnál is…).

2 Likes

IMG_20210323_125659
Xiaomi szónikus arctisztítom is ideért ma Magyarországról.

12 Likes

Honnan rendelted?

Nekem a foreom sajnos tönkrement (beázott), úgyhogy azt még egyszer inkább nem vennék…

1 Likes
1 Likes

Köszi!

1 Likes

Foreoval szemeztem, de uezt hallottam, amiket Te írsz, plusz hogy szétrohad. Dícsérték ezt a xiaomit, nem volt uh de drága, meglátjuk.:slight_smile:

Nekem is ilyenem van, kb. 1 éve használom; nagyon szeretem, főleg, hogy alig kell tölteni kb. héthavonta. :heart_eyes:

1 Likes

Gyönyörű Huda Amethyst paletta a zsibiről.16165087737772901764346690687968

17 Likes

Annyira szép; úgy megnéznék ilyen színekkel valódi (tehát nem kampányfotó, vagy szétfilterezett) sminket.

1 Likes

Megérkezett a Nars Vallarta és a CT Extasy. A CT pink-korall árnyalat, ígéretes, holnap kipróbálom. :blush: Kivittem lefotózni, így sikerült.
IMG_20210323_164823
IMG_20210323_164918

19 Likes

De szépek.:slight_smile: Pont tegnap néztem a zsibin egy Vallartát, de végül feleslegesnek ítéltem a Laguna mellé (az megvan).

1 Likes

Nem bírtam ki, gyorsan kipróbáltam, a Nars gyakorlatilag felugrott a helyére. Az Extasytól kicsit tartottam, hogy melegbe hajlik, de a bőrömön nem, cserébe gyönyörű tavaszi árnyalat, és a textúra is szuper. A kettő együtt olyan, mint amikor tavasszal az első naptól egy kis üde pír lesz az arcon. Alig tudtam abbahagyni a vigyorgást a tükör előtt. Féltem, hogy a CT jó lesz, így majd kelleni fog más árnyalat is. :blush:

9 Likes

De szuper!!! Olyan jó ilyet olvasni.
Kívánságlistás mindkettő. De azt hittem, First Love-ot rendelted.
A Nars cuccai brutál tartósak rajtam. Csoda mind.
Nekem megjött a CT Darling. Lesokkolódtam, milyen pici.
Tudom, az én bajom, de akkor is…
Végre egy Glambot is befutott.

2 Likes

Nekem a Pillow Talk van. Még csak egyszer próbáltam de nagyon tetszik. Szép kis természetes.

1 Likes

És a színek tetszenek?

Jelenleg nincs készleten, de tervben van.:blush:

A Nars-nál is szétnézek majd, elég meggyőző a bronzer minősége.:wink:

1 Likes

Én a természetes árnyalatokra hajtok, nude-ra fel! :grinning:

Nálam First Love és Pillow Talk is listás, és a szarka, csillogó énem imádná a Love Glow-t.

1 Likes

Elsőre túl melegnek tűnik, bár számítottam rá.
De tényleg rózsaszínes, nem full terrakotta.
Nagyon kíváncsi vagyok. Kek szemhez nagyon illenek ezek a színek.

1 Likes