Igen, megláttam a videóban…
Azok a csillámok látszanak az arcon gondolom. A gyöngyökön látom a képen.
Pink pearl ez limitàlt kiadàs ugye? Ùj vagy règebbi?
Honnan rendelted?
Nem. Selyemfényű lesz, semmilyen csillám nem látszik.
Akkor szép lehet, csinálsz majd swatchot nekem? Köszönöm.
Külföldről, kettőt. Egyet eladásra feltettem a zsibire.
Persze, de ma már nem biztos, mert éppen indulok otthonról.
Heti beszerzés ez is, ajándék lesz 1 fiatal lánynak.
A legújabb. Közben írtam róla véleményt is:
Guerlain Météorites Pearl Glow Light-Revealing Pearls Of Powder (kremmania.hu)
Ma már nem swatcholom, de holnap, remélem ismét kisüt a nap, akkor megcsinálom.
- A Chanel stickes pirosítókról és a highlighterről (Transparent) is, látom, erről is szó volt itt nemrég.
Köszi, ráér, még nem dobom fel a bakancsom.
A mai borús időben csak ezt tudtam produkálni.
Pirosító-highlighter.
Egy kis önkényeztető vásárlás eredménye (természetesen már mindent ki kellett bontsak és meglessek mielőtt fotóra került volna sor )
A glitter primer és a butter gloss az első NYX-es élményeim, utóbbit mar ki is próbáltam és azt hiszem megvan a számomra tökéletes állag és szín is😊 a rimmel szemfestékről először az egyik számomra nagyon kedves minimál sminkeket preferáló külföldi youtubertől hallottam, de azóta sokszor szembejött velem és most már nem tudtam ellenállni. Ez ma fog tesztelésre kerülni. A többi termék pedig már újravásárlásnak számít, nagyon szeretem őket
Pat
Fetish lip baaaaaaalm
(meglepően gyorsan ideért, akcióban vettem)
Lehet én vagyok tudatlan, de az Ebelines cucc az micsoda?
Hivatalosan szemöldök borotva. Én használom szemöldökre és “bajuszra” is, mert szőke vagyok és a szemöldököm és a szám környékén is nagyon halvány pihés vagyok, amit nehéz szemöldökcsipesszel megoldani, viszont azért pl. napfényben megcsillannak a kis pelyhek illetve az alapozó is szebb így. Egyébként pont az alapozó miatt van, aki az egész arcát leborotválja ezzel, hogy minden pihe eltűnjön, de az már annyira nem az én vilagom
Megvan, láttam instán, teljes arcot lehúzott vele😱
Igen, azaz, de az számomra az egyik legijesztőbb módszer, ami jelenleg a szépségiparban terjed