💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, megláttam a videóban…

Azok a csillámok látszanak az arcon gondolom. A gyöngyökön látom a képen.

Pink pearl ez limitàlt kiadàs ugye? Ùj vagy règebbi?

1 Likes

Honnan rendelted?

Nem. Selyemfényű lesz, semmilyen csillám nem látszik.

Akkor szép lehet, csinálsz majd swatchot nekem? Köszönöm.

Külföldről, kettőt. Egyet eladásra feltettem a zsibire.

Persze, de ma már nem biztos, mert éppen indulok otthonról.

1 Likes

IMG_20210321_162743
Heti beszerzés ez is, ajándék lesz 1 fiatal lánynak.

6 Likes

A legújabb. Közben írtam róla véleményt is:
Guerlain Météorites Pearl Glow Light-Revealing Pearls Of Powder (kremmania.hu)

4 Likes

Ma már nem swatcholom, de holnap, remélem ismét kisüt a nap, akkor megcsinálom.

• A Chanel stickes pirosítókról és a highlighterről (Transparent) is, látom, erről is szó volt itt nemrég.

Köszi, ráér, még nem dobom fel a bakancsom. :slight_smile:

1 Likes

A mai borús időben csak ezt tudtam produkálni.20210322_130853 20210322_131936

6 Likes

Pirosító-highlighter.

3 Likes

Egy kis önkényeztető vásárlás eredménye (természetesen már mindent ki kellett bontsak és meglessek mielőtt fotóra került volna sor :sweat_smile:)

A glitter primer és a butter gloss az első NYX-es élményeim, utóbbit mar ki is próbáltam és azt hiszem megvan a számomra tökéletes állag és szín is😊 a rimmel szemfestékről először az egyik számomra nagyon kedves minimál sminkeket preferáló külföldi youtubertől hallottam, de azóta sokszor szembejött velem és most már nem tudtam ellenállni. Ez ma fog tesztelésre kerülni. A többi termék pedig már újravásárlásnak számít, nagyon szeretem őket IMG_20210323_073618_712

15 Likes

Pat
Fetish lip baaaaaaalm
(meglepően gyorsan ideért, akcióban vettem)

20210323_085008

14 Likes

Lehet én vagyok tudatlan, de az Ebelines cucc az micsoda?

1 Likes

Hivatalosan szemöldök borotva. Én használom szemöldökre és “bajuszra” is, mert szőke vagyok és a szemöldököm és a szám környékén is nagyon halvány pihés vagyok, amit nehéz szemöldökcsipesszel megoldani, viszont azért pl. napfényben megcsillannak a kis pelyhek :joy: illetve az alapozó is szebb így. Egyébként pont az alapozó miatt van, aki az egész arcát leborotválja ezzel, hogy minden pihe eltűnjön, de az már annyira nem az én vilagom

2 Likes

Megvan, láttam instán, teljes arcot lehúzott vele😱

Igen, azaz, de az számomra az egyik legijesztőbb módszer, ami jelenleg a szépségiparban terjed :sweat_smile::scream:

2 Likes