💖 ùj unboxing kèpekkel

Az utóbbi két hét vásárlásai:

IMG_20210302_154741
A Kérastase sampon tavaly fogyott el, elvileg változott az összetétele, 1x már használtam, az illata ugyanolyan (férfi arcszeszre hasonlít), más változást nem észleltem, végre leárazták. A Tigi sampon megvolt fiatalkoromban, nosztalgiázni vettem. A Bumble and Bumble hajolaj megvan már szintén utazóméretben, használom is, 3 termék ettől a márkától együtt sokkal olcsóbb volt.
A lakk zöld, ez nem látszik a képen annyira, kiléptem a komfortzónámból. Az ajakprimer kifutó termék, féláron volt, kipróbálom, mert a MAC hasonló terméke nagyon drága, még nem vettem rá magam, hogy megvegyem.

IMG_20210305_150109
A Maybelline szemöldökceruza a Müllerből van, csomagoltak hozzá egy mini Tweezerman csipeszt.
Ideért a Pat rendelésem is, főleg a szájceruza érdekel, a másik kettő megvan teljes kiszerelésben.
IMG_20210304_193002

15 Likes

Hideg palettára vágytam.
20210305_160048

17 Likes

Nem a legjobb fotók de végre lett egy ILNP Magician lakkom, még egyik márkát sem próbáltam és nem túl tavaszi színek, de a Magician úgyis sötét alapon mutat jól.
A Femme fatale (ff) hőre változtatja a színét
IMG_20210305_163033

IMG_20210305_163049

Belülről:
13-02-48-7463
IMG_20210305_165413
IMG_20210305_165429

12 Likes

Oh, ez melyik nevre hallgat?:star_struck:

A rendelés elküldése és a fizetés után lehetett kiválasztani.

1 Likes

Uptown Girl :blush:

1 Likes

Segitesz, kerlek? :slight_smile:
Ki tudja, talan fogok meg rendelni toluk valamikor a jovoben es szeretnem megerteni, hogy mikent is mukodik ez naluk.
Szoval nalam igy nezett ki a rendeles es fizetes utani allapot:
Screen Shot 2021-03-05 at 22.22.05
A freebie automatikusan bekerult a rendelesembe.
Ezek utan meg kulon ki kellett vagy lehetett volna valasztani a plusz dolgot valahol mashol?

1 Likes

Hát, már egy bő hónapja volt, de emlékeim szerint egy oldalra gördíthető menüből lehetett a képek közül választani. Nekem sem volt egyértelmű, annyira a végén lehetett választani. Amúgy az sem sokkal nagyobb valami, a múltkoriban egy darab parfüm minta volt…

Legközelebb készítek képernyő képet, de mivel rendelés után lehet választani, most meg nem akarok rendelni, így nem tudom, mikor lesz ez.

1 Likes

Koszonom a valaszod! :slight_smile: Nem is csoda, hogy nem emlekszel mar pontosan annyi ido utan. Ha legkozelebb keszitesz kepernyo kepet, megkoszonom, de ha megsem, az sem gond egyaltalan. Valoszinuleg ugysem fogok rendelni mostanaban en sem.

BH Cosmetics paletta
20210306_073245 20210306_073346
Csütörtökön érkezett, használtam is màr és azt kell mondjam, ennek a vásárlásnak örülök a legjobban az elmúlt időszakból. Nagyon jó minőség szerintem, és nekem ezek az árnyalatok tökéletesen kihasználhatóak lesznek.

17 Likes

Kedves Mindenki! :slight_smile: Régóta olvasgatlak Benneteket,nézegetem a sok csodát,amiket vásároltatok.@Blanky kérésére osztom meg most Veletek a KIKO-s vásárlásomat és mivel megérkeztek közben a BH Cosmetics-től rendelt paletták is,így azt is hozzá csaptam :slight_smile: A Chillin’ in Chicago-n lehet,hogy túl is adok,mert több benne a meleg színárnyalat és én inkább a hidegekhez nyúlok mindig.Pedig nagyon jó minőségű paletta,igazán megérte a 8 eurót :slight_smile: A KIKO bronzerek és pirosítók…álom mindegyik,nem is használok azóta mást.A ceruzákat meg a tust még nem próbáltam,de persze,ami ki késik,nem múlik.Szép hétvégét kívánok Mindenkinek :slight_smile: DSC_0687

25 Likes

Kiko termékeket én is szeretnék majd kipróbálni. Így fotón is nagyon csábítóak :heart_eyes:

Nagyon szuper dolgokat szereztél be. :heart_eyes:

Tegnap délután bementem a Bobbi Brown üzletbe, mert nem tudom náluk milyen árnyalat kell alapozóból, elvileg most már megvan a megfelelő (remélem nem oxidálódik, ha mégis akkor ez egy utazóméret, nem a nagy), a primer az eladó szerint szuper és kell mindenkinek (ebből valahol van egy mintám, de nem találom).
Most éppen nagy akció van a cég honlapján, ha tudom az árnyalatom onnan rendelek, mert teljes méretű highlighter és ecset jár a rendeléshez a - 30% mellett.

IMG_20210307_114051

14 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre. Én is vettem mini alapozót.
A primerről pedig csak jókat hallottam.

1 Likes

Pakkot kaptam @Anheszenamon-tól.
Köszönöm. :heart::heart::heart:
Hourglass pirosító, ez az Incandescent Electra árnyalat valami csodás.

20210307_134619

13 Likes

Elég folyékony volt, egy cseppet tettem a homlokomra abból amit egy szivacsra rakott az eladó, mivel nem láttam a bőrömön vagy jó az árnyalat vagy alig van fedése. Egy meleg árnyalatot választott, szerintem az én bőröm inkább semleges, de meglátom milyen lesz. FFP2-es maszkban sok helyre nem tudtam kenni, de még mindig jobb ötlet volt, mint netes képek alapján választani (úgy már lőttem mellé pedig rengeteg képet és videót néztem). A kis kiszerelést kerestem, idén a nagy nem fogyna el és ha nem válik be kevesebb pénzt dobok ki az ablakon.

nem is tudom, milyen illata van, citrom, vagy levendula?
nekem ez a hétköznapi alapozóm, nincs full fedése, pedig azt vártam, de építhető. viszont tartós. nekem bejön.

1 Likes

@Gloria, te említetted.

Nagyon meggyőző ez a Clinique alapozó.

1 Likes

Megjött az utánpótlás. Ez a fényvédő most a favoritom.
IMG_20210308_164406

17 Likes