💖 ùj unboxing kèpekkel

Nagyon szèp ez a limitàlt kiadàs! Remèlem beválik neked is! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Szia Gloria!

C.T webshopjából rendelted?

Cultbeauty-ról

1 Likes

IMG_20210304_192948
Parfüm Notinorol. Szemhéjbázis KM zsibiről.
És ma @Gloria ajanlasait figyelembevéve skinsmartrol tart felém egy combos PC fényvedős csomag. :slightly_smiling_face:

11 Likes

Kíváncsian várom, hogy melyik fényvédőkről van szó.:star_struck:

1 Likes

Ezekről :slightly_smiling_face:
Screenshot_20210304_200310_com.google.android.gm
:heart_eyes:

4 Likes

A sötétkék Resist-en gondolkodom, kémiai, de lehet kap egy esélyt, utoljára.
A Recovery kedvencem, felkenve fehér, nem vészes és szépen el lehet dolgozni.
A Defense az tényleg glow, van egy nagyon halvány bőrszín tónusa.
A Calm 1% nagyon barátságos, és szépen hozzá lehet szoktatni vele az arcbőrt a napi BHA használathoz.
Az elmúlt két évben sok mindent próbáltam, de a Paula’s Choice a legjobb, az összes kedvenc innen van. Drága, de nagyon jó.
Várom a véleményedet.:blush:

1 Likes

Nah varom nagyon a termékeket. :slightly_smiling_face: Kenem a fenyvedőt orrba szájba, de olyan oriasi kedvencem nincs ezidáig, ugyanis sminkelek is. Es azért ott tudnak lenni meglepetesek. Viszont inkább locsolom a fényvedőt es visszaveszek a sminkből. 37 leszek iden. El se hiszem. Csak a tükörben azért látom az idő múlását.:slightly_smiling_face:
Beszamolok mindenkepp. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Marionnaud túra eredménye.

16149225958132798815172190436693 16149226771368620101266986869544

A Shiseido Synchro Skin Refreshing alapozóról sok jót hallottam. Főként érettebb bőrű hölgyektől. Kíváncsi leszek rá . A Beperfect palettára is. Esetleg valaki használ ilyeneket?

14 Likes

Meg Januarban osztotta meg velunk @Kokapu az infot a Glambot-on levo akciorol, mivel 15$ felett ingyenes volt a szallitas, nem sokat gondolkodtam, megrendeltem 2 nagyon szimpatikus palettat. :slight_smile: 11$ volt darabjuk. Szerintem nagyon jo vasar lett belole, az IT Cosmetics paletta szinte erintetlen, a Tarte sincs rossz allapotban. Orulok nekik!

Egy kis vicc a sztoriban, hogy pont abban az idoszakban azzal csabitgattak a leendo vasarlokat, hogy 2 termek utan jar egy freebie. Hat nalam pont 2 termek lett megrendelve es ime, ott van mellettuk a “freebie” is. :joy: Szerintem egy ilyen freebie neven hirdetett valami pont az ellenkezo hatast valtja ki, mint amire hivatott. Vagy csak nekem furcsa, hogy egy Thank You - card az a hangzatos ajandekocska?! :smiley:

Januar 28-an adtam le a rendelesem, tegnap ertek be a varosba. Ma mar repultem is ertuk a postara.

1
2
3
4

A tarte palettaba mar bele is masztam, probaltam swatcholni vagy valami olyasmit csinalni. :stuck_out_tongue: Az ennek megfelelo topicba fel fogom tolteni majd.
Es koszonom @Kokapu -nak, hogy szolt errol az akciorol, mert amugy az oldalt se ismertem! :slight_smile:

16 Likes

Ezt a palettát Veres Fanni használta az egyik videójában nemrég.

Szépségesek, főleg az IT paletta :heart_eyes:

1 Likes

Nekem ők jöttek tegnap. A Lorac Pro1 használt de 5000 ft-ért abszolút megérte.
Kép

Kép

Kép

16 Likes

A kis Tarte megvan, annyira cuki a csomagolása.:blush:

1 Likes

Kivul tavasz, belul csupa elegancia. :slight_smile:

:star_struck: kivancsi vagyok a benyomasaidra a Hudaval kapcsolatban.

Holnap vele sminkelek. Swatcholtam ma: az insta oldalamra tervezek holnapra róla egy kis színmintás bejegyzést. Már megvannak a kedvenc színeim és van benne néhány csalódás is.

1 Likes

Ez tényleg jó vásár volt! Én is nagyon szeretem a glambotot, több palettát és rúzst is vettem már onnan potom pénzért, nagyon jó állapotban volt minden. Én egyszer tényleg kaptam freebie-t, bár akkor ki is választhattam mit szeretnék :smiley:

1 Likes

Igen? Azt nem láttam.
Ma kipróbáltam. Nagyon jól pigmentált.

1 Likes

Az ajanlatuk szerint itt is ki lehetett valasztani valahol az utolso lepeseknel, de nem jelent meg ilyen opcio sehol a rendeles veglegesitese folyaman. Mondjuk nem banom kulonosebben, amugyis az a ket termek erdekelt.
Viszont ha fel se tuntetik a rendelesben “freebie” cimszo alatt ezt a darab papirt, akkor legalabb nem lenne olyan nevetseges. :smile:

1 Likes