Nagyon szèp ez a limitàlt kiadàs! Remèlem beválik neked is!
Szia Gloria!
C.T webshopjából rendelted?
Cultbeauty-ról
Parfüm Notinorol. Szemhéjbázis KM zsibiről.
És ma @Gloria ajanlasait figyelembevéve skinsmartrol tart felém egy combos PC fényvedős csomag.
Kíváncsian várom, hogy melyik fényvédőkről van szó.
Ezekről
A sötétkék Resist-en gondolkodom, kémiai, de lehet kap egy esélyt, utoljára.
A Recovery kedvencem, felkenve fehér, nem vészes és szépen el lehet dolgozni.
A Defense az tényleg glow, van egy nagyon halvány bőrszín tónusa.
A Calm 1% nagyon barátságos, és szépen hozzá lehet szoktatni vele az arcbőrt a napi BHA használathoz.
Az elmúlt két évben sok mindent próbáltam, de a Paula’s Choice a legjobb, az összes kedvenc innen van. Drága, de nagyon jó.
Várom a véleményedet.
Nah varom nagyon a termékeket. Kenem a fenyvedőt orrba szájba, de olyan oriasi kedvencem nincs ezidáig, ugyanis sminkelek is. Es azért ott tudnak lenni meglepetesek. Viszont inkább locsolom a fényvedőt es visszaveszek a sminkből. 37 leszek iden. El se hiszem. Csak a tükörben azért látom az idő múlását.
Beszamolok mindenkepp.
Marionnaud túra eredménye.
A Shiseido Synchro Skin Refreshing alapozóról sok jót hallottam. Főként érettebb bőrű hölgyektől. Kíváncsi leszek rá . A Beperfect palettára is. Esetleg valaki használ ilyeneket?
Meg Januarban osztotta meg velunk @Kokapu az infot a Glambot-on levo akciorol, mivel 15$ felett ingyenes volt a szallitas, nem sokat gondolkodtam, megrendeltem 2 nagyon szimpatikus palettat. 11$ volt darabjuk. Szerintem nagyon jo vasar lett belole, az IT Cosmetics paletta szinte erintetlen, a Tarte sincs rossz allapotban. Orulok nekik!
Egy kis vicc a sztoriban, hogy pont abban az idoszakban azzal csabitgattak a leendo vasarlokat, hogy 2 termek utan jar egy freebie. Hat nalam pont 2 termek lett megrendelve es ime, ott van mellettuk a “freebie” is. Szerintem egy ilyen freebie neven hirdetett valami pont az ellenkezo hatast valtja ki, mint amire hivatott. Vagy csak nekem furcsa, hogy egy Thank You - card az a hangzatos ajandekocska?!
Januar 28-an adtam le a rendelesem, tegnap ertek be a varosba. Ma mar repultem is ertuk a postara.
A tarte palettaba mar bele is masztam, probaltam swatcholni vagy valami olyasmit csinalni. Az ennek megfelelo topicba fel fogom tolteni majd.
Es koszonom @Kokapu -nak, hogy szolt errol az akciorol, mert amugy az oldalt se ismertem!
Ezt a palettát Veres Fanni használta az egyik videójában nemrég.
Szépségesek, főleg az IT paletta
Nekem ők jöttek tegnap. A Lorac Pro1 használt de 5000 ft-ért abszolút megérte.
A kis Tarte megvan, annyira cuki a csomagolása.
Kivul tavasz, belul csupa elegancia.
kivancsi vagyok a benyomasaidra a Hudaval kapcsolatban.
Holnap vele sminkelek. Swatcholtam ma: az insta oldalamra tervezek holnapra róla egy kis színmintás bejegyzést. Már megvannak a kedvenc színeim és van benne néhány csalódás is.
Ez tényleg jó vásár volt! Én is nagyon szeretem a glambotot, több palettát és rúzst is vettem már onnan potom pénzért, nagyon jó állapotban volt minden. Én egyszer tényleg kaptam freebie-t, bár akkor ki is választhattam mit szeretnék
Igen? Azt nem láttam.
Ma kipróbáltam. Nagyon jól pigmentált.
Az ajanlatuk szerint itt is ki lehetett valasztani valahol az utolso lepeseknel, de nem jelent meg ilyen opcio sehol a rendeles veglegesitese folyaman. Mondjuk nem banom kulonosebben, amugyis az a ket termek erdekelt.
Viszont ha fel se tuntetik a rendelesben “freebie” cimszo alatt ezt a darab papirt, akkor legalabb nem lenne olyan nevetseges.