💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Szuper kis pakk! :smiling_face_with_three_hearts:
Leírnád, hogy milyen a Violette kew? Még mindig keresem a tartós, igazi ibolyára hajazó parfümöt.

2 Likes

Ahogy rajtam érződik:
Krémes, lágy, kicsit édeskés ibolya. Vannak benne fűszerek is, emiatt férfin is el tudom képzelni, de az eleje mindenképp feminin inkább. Ebbe a részbe szerettem bele, de nincs ellenemre a köményes csavar sem. Ettől lesz nekem különleges.

Annak ellenére is megvettem, hogy nem olyan hosszú a megmaradási ideje, viszont olcsóbb is, mint a bolt “nagyvadjai”.
Az Cherry Garden oldalon ezt írják:

Én nem társítottam (még) hozzá semmilyen képet vagy leírást, csak élvezem az illatot. Szerencsére textilen kicsit tovább bírja, de nem mondanám nagyon tartósnak.

4 Likes

Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen leírtad! :hugs:
Ezek alapján nem lesz az én illatom. 🥹

1 Likes

Notino vásárlàs.
Az aloe gélből eddig csak kis tubusosom volt, de annyira bevált, hogy megvettem a nagyot.
A zöld Holika BB- t harmadszorra vettem újra és áldom a neveteket minden nap amiért ajánlottátok.
A pink az már régóta piszkálta a fantáziám és most volt kedvezmény rá így kemény 2850 Ft- ért megvettem, nem bírtam ki, hogy ne kenjem ki, nagyon szép színe van, ma ki is fogom próbálni.
Fogkrém jó áron volt, elhoztam a mintákat pedig az Angel és a Narciso kivételével tudattágítónak vettem, mert nem az én világom egyik sem, csak szeretném kipróbálni őket.

11 Likes

Majd a pink BB-ről írj kérlek, hogy milyen a zöldhz képest!

1 Likes

Mindenképp!
Első blikkre világosabb, ugyanolyan dewy hatású mint a zöld csak ez gyöngyházasan fénylik. Talán egy picit vastagabbnak érződik de ugyanolyan jól kenhető és be is szívódik, fedése ugyanannyi mint a zöldnek.
Holnap csinálok swatchot természetes fényben.

5 Likes

Így most képen nem látszik sokkal világosabbnak de felkenve nekem porcelán bőrt csinált, a problémás részekre kétszer kentem, de full cover nem lesz belőle.
Kezdésnek nekem kicsit olyan volt mint az IT CC- je ami nagyon vastag, neogranormon szerű, akkor megijedtem, hogy neeeeee ezt neeee, nem kapok alatta levegőt, de szerencsére szépen beszívódott és nem ült meg a bőrön.
Szerintem nagyon szép fénye van.
Még arra leszek kiváncsi, hogy naptejjel nem veszik- e össze, a zöldike az nekem jól működött Lancesterrel és Shiseidoval is.
Upd: Shiseido naptejjel teljesen kompatibilis

9 Likes

Köszi nagyon a részletes beszámolót, izgalmasnak tűnik a pink is, legközelebb kipróbálom. Melyik melyik a képen?

A kisebb maszat a pink a másik a zöld. :slight_smile:

1 Likes

Notinos rendelés. Egy ideje várják a napsütést, hogy lefotózzam őket szép fényben.

16 Likes

Cult Beauty: (Az első rendelésemet a magyar DPD futár ismét nem kézbesítette abba a boxba, ahova átirányítottam, mivel haza se hoz semmit. Abba az üzletbe vitte ami 10-kor nyit és esélytelen ott átvennem. Írtam a DPD-nek ismét, nem érdekelte őket. Írtam a Cult Beautynak miután elindult a csomagom vissza. Ugyan nem válaszoltak, de láttam, hogy újra feladták. Átirányítottam egy másik boxba, hogy véletlenül se ugyanaz a futár vigye, lám ott landolt a boxban. Nincs közel a másik box, de legalább itt a csomagom). 2 új árnyalat a másik kettő mellé. A Kayali parfümökből csak 3 volt meg (szuperek hidegebb időben és nem jön szembe folyton) kisebb kiszerelésben. Szerettem volna kipróbálni többet, de vakon megrendelni nem akartam a kiszemelteket.

Amazon: Régóta kiszemelt termékek, ott olcsóbb, mint a boltban. A korongokat nem fogom újra megvenni, a maszkokat még nem próbáltam.

13 Likes

egész szép INCI-k

17 Likes

Szuper! Nagyon szeretem a Helia-D termékeket, rengeteget használtam már. A Classic sorozattól eltekintve mindegyik bevált, újra és újra veszem őket.

Ők elérhetőek boltban is vagy csak online? Szeretem én is a Hélia D termékeket.

A Helia-D webshopból rendeltem.
Helia Derma Professional Ceramide - Helia Derma Professional Helia Derma Professional Ceramide - Helia Derma Professional

2 Likes

Stylevana rendelés.

Nagyon tetszik ez a pirosító. Nem túl pigmentált, de én szeretem az ilyesmit, jól építhető, ha arra lenne szükségem. Dewy/nedves hatású a finishe.

Kicsi műanyag applikátora van, nem szivacsos.

Swatch fotó nem az erősségem😅 Ez a Cherry Blossom árnyalat.

18 Likes

A Fino hajolajról majd beszámolnál? :slight_smile:

Igyekszem, de nem én vagyok a legjobb véleményező :see_no_evil:

1 Likes

Cult Beauty (nem tudok rendesen fotózni) :

12 Likes

DM és Notino.
A Glisst sokadszorra veszem újra, kb.15-20 éve használom, nedves és száraz hajra is fújom. A radírért egyszerűen odavagyok, heti 1x használom borotválás előtt és selymes lesz tőle a bőröm, csodás érzés. Próbáltam többfélét is a márkától, szerintem ez a sheás a legjobb.
Több dolog is elfogyott a tavalyi Subrina vásárlásomból a jelenlegi fodrászom ezt a Revlon sampont és maszkot használja, nagyon szép tőle a hajam, így megvettem otthoni használatra őket.
A Korres márkát még nem próbáltam, de az utolsó nyalintások vannak a Pupa testvajamban ami tavaszra amúgyis túl vastag lenne, gondoltam adok ennek egy esélyt, árban okés volt.
Artdeco szemöldök ceruza sok- sok éve társam, a jelenlegi darab elérte azt a hosszt, hogy már nem komfortos használni, így kellett egy új.

6 Likes