Szuper kis pakk! 
Leírnád, hogy milyen a Violette kew? Még mindig keresem a tartós, igazi ibolyára hajazó parfümöt.
Ahogy rajtam érződik:
Krémes, lágy, kicsit édeskés ibolya. Vannak benne fűszerek is, emiatt férfin is el tudom képzelni, de az eleje mindenképp feminin inkább. Ebbe a részbe szerettem bele, de nincs ellenemre a köményes csavar sem. Ettől lesz nekem különleges.
Annak ellenére is megvettem, hogy nem olyan hosszú a megmaradási ideje, viszont olcsóbb is, mint a bolt “nagyvadjai”.
Az Cherry Garden oldalon ezt írják:
Én nem társítottam (még) hozzá semmilyen képet vagy leírást, csak élvezem az illatot. Szerencsére textilen kicsit tovább bírja, de nem mondanám nagyon tartósnak.
Köszönöm szépen, hogy ilyen részletesen leírtad! 
Ezek alapján nem lesz az én illatom. 🥹
Notino vásárlàs.
Az aloe gélből eddig csak kis tubusosom volt, de annyira bevált, hogy megvettem a nagyot.
A zöld Holika BB- t harmadszorra vettem újra és áldom a neveteket minden nap amiért ajánlottátok.
A pink az már régóta piszkálta a fantáziám és most volt kedvezmény rá így kemény 2850 Ft- ért megvettem, nem bírtam ki, hogy ne kenjem ki, nagyon szép színe van, ma ki is fogom próbálni.
Fogkrém jó áron volt, elhoztam a mintákat pedig az Angel és a Narciso kivételével tudattágítónak vettem, mert nem az én világom egyik sem, csak szeretném kipróbálni őket.
Majd a pink BB-ről írj kérlek, hogy milyen a zöldhz képest!
Mindenképp!
Első blikkre világosabb, ugyanolyan dewy hatású mint a zöld csak ez gyöngyházasan fénylik. Talán egy picit vastagabbnak érződik de ugyanolyan jól kenhető és be is szívódik, fedése ugyanannyi mint a zöldnek.
Holnap csinálok swatchot természetes fényben.
Így most képen nem látszik sokkal világosabbnak de felkenve nekem porcelán bőrt csinált, a problémás részekre kétszer kentem, de full cover nem lesz belőle.
Kezdésnek nekem kicsit olyan volt mint az IT CC- je ami nagyon vastag, neogranormon szerű, akkor megijedtem, hogy neeeeee ezt neeee, nem kapok alatta levegőt, de szerencsére szépen beszívódott és nem ült meg a bőrön.
Szerintem nagyon szép fénye van.
Még arra leszek kiváncsi, hogy naptejjel nem veszik- e össze, a zöldike az nekem jól működött Lancesterrel és Shiseidoval is.
Upd: Shiseido naptejjel teljesen kompatibilis
Köszi nagyon a részletes beszámolót, izgalmasnak tűnik a pink is, legközelebb kipróbálom. Melyik melyik a képen?
A kisebb maszat a pink a másik a zöld. 
Cult Beauty: (Az első rendelésemet a magyar DPD futár ismét nem kézbesítette abba a boxba, ahova átirányítottam, mivel haza se hoz semmit. Abba az üzletbe vitte ami 10-kor nyit és esélytelen ott átvennem. Írtam a DPD-nek ismét, nem érdekelte őket. Írtam a Cult Beautynak miután elindult a csomagom vissza. Ugyan nem válaszoltak, de láttam, hogy újra feladták. Átirányítottam egy másik boxba, hogy véletlenül se ugyanaz a futár vigye, lám ott landolt a boxban. Nincs közel a másik box, de legalább itt a csomagom). 2 új árnyalat a másik kettő mellé. A Kayali parfümökből csak 3 volt meg (szuperek hidegebb időben és nem jön szembe folyton) kisebb kiszerelésben. Szerettem volna kipróbálni többet, de vakon megrendelni nem akartam a kiszemelteket.
Amazon: Régóta kiszemelt termékek, ott olcsóbb, mint a boltban. A korongokat nem fogom újra megvenni, a maszkokat még nem próbáltam.
Szuper! Nagyon szeretem a Helia-D termékeket, rengeteget használtam már. A Classic sorozattól eltekintve mindegyik bevált, újra és újra veszem őket.
Ők elérhetőek boltban is vagy csak online? Szeretem én is a Hélia D termékeket.
A Helia-D webshopból rendeltem.
Helia Derma Professional Ceramide - Helia Derma Professional Helia Derma Professional Ceramide - Helia Derma Professional
Stylevana rendelés.
Nagyon tetszik ez a pirosító. Nem túl pigmentált, de én szeretem az ilyesmit, jól építhető, ha arra lenne szükségem. Dewy/nedves hatású a finishe.
Kicsi műanyag applikátora van, nem szivacsos.
Swatch fotó nem az erősségem😅 Ez a Cherry Blossom árnyalat.
A Fino hajolajról majd beszámolnál? 
Igyekszem, de nem én vagyok a legjobb véleményező 
DM és Notino.
A Glisst sokadszorra veszem újra, kb.15-20 éve használom, nedves és száraz hajra is fújom. A radírért egyszerűen odavagyok, heti 1x használom borotválás előtt és selymes lesz tőle a bőröm, csodás érzés. Próbáltam többfélét is a márkától, szerintem ez a sheás a legjobb.
Több dolog is elfogyott a tavalyi Subrina vásárlásomból a jelenlegi fodrászom ezt a Revlon sampont és maszkot használja, nagyon szép tőle a hajam, így megvettem otthoni használatra őket.
A Korres márkát még nem próbáltam, de az utolsó nyalintások vannak a Pupa testvajamban ami tavaszra amúgyis túl vastag lenne, gondoltam adok ennek egy esélyt, árban okés volt.
Artdeco szemöldök ceruza sok- sok éve társam, a jelenlegi darab elérte azt a hosszt, hogy már nem komfortos használni, így kellett egy új.