💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Jól emlékszel, ezeket szerettem volna a leginkább :slight_smile:
A gyöngy nem limitált, az újfajta színes pikkelyes a doboz a benne lévő gyöngyök pedig a 02- es Rose árnyalatok mint a képen.

A kezemen kipróbáltam és sokkal csillámosabb mint a préselt púder változata, nem tudom, hogy egész arcra ezt hogy fogom használni.
Agyfaszt kapok tőle, hogy a sokadik termék amit megszerettem és engedhetem is el, mert nem gyártják( a púderre gondolok most).

7 Likes

Nekem is ez a dobozka van meg, azt hiszem szintén 02-es és a sötétebb, nyárra való változata (most lusta vagyok előszedni).
Ritkán használom, és őszintén szólva túl nagy különbséget nem látok a sminkemen, ha felkenem. De lehet, hogy már csak a szemem romlik. :smiley: Valószínű a “nem élet az élet Meteorites gyöngyök nélkül” érzés hajtott anno, szerintem amíg élek kitart majd. :smiley:

2 Likes

Esetleg a régi kompakt helyett ez?
Catrice Soft Glam Púder
Nem olyan előkelő, de a hatása hasonló (csak nem jó az illata, aszongyák).

2 Likes

Köszi, ha lesz belőle valahol teszter akkor bele fogok mászni mindenképp :slight_smile:
Én még a Givenchy Prisme Libre 4 részes kompaktjait néztem, nyilván az a színösszeállítás nincs, mint ami a Guerlainben van.

A Shiseido is jó lehetne de erre mindenhol azt írják, hogy sárgás :frowning:

@Eternity62 ha kipróbáltam a gyöngyöket írok majd pár sort, hogy milyen az összhatás :slight_smile:

1 Likes

A 2025- ös karácsonyi limitált kiadás a midnight glow. Más a doboz és a sárga gyöngyök helyett csillagok vannak a dobozban.

7 Likes

Hasonló hatása van mint az Hourglass- nak. Lágyítja az összképet - a ràncokat picit eltünteti a selymes fénnyel - tényleg csillog?? és mattít de nem ùgy mintha arcpùdert használnál. Vagyis az idősebb hölgyek részesítik jobban előnyben. :grin::crazy_face:- mint èn is. És vannak olyan limitált kiadások, amiket bronzerként vagy highlighterként használnak, és van egy pirosítós kiadàs is.

5 Likes

Nagyon szép, köszönöm! :slight_smile:

1 Likes

Köszi a leírást, én is idősebb hölgy vagyok :slight_smile:
Holnap kipróbálom, YSL alapozó fölé fogom tenni.
Arra leszek még kíváncsi, hogy össze tudom- e majd “ mosni” a pirosítót és a highlitert vele, mert a púder változatával az a befejező lépése a napi sminkemnek.
Remélem ezzel is működni fog.

2026- ra a bronzert mint sminkterméket szeretném bevezetni, egyszer már elterveztem, de jövőre be is szerzek vagy a Terracottat vagy a Bronz Goddess lesz az. Aztán majd ki kell találnom hogy is kell használni, de majd Wayne Goss bácsi megmutatja nekem.

1 Likes

Karácsonyi és közelgő szülinapi egybevont ajándékom, black friday akcióval alaposan megtámogatva, de még így is félve pillantok rájuk. Viszont leírhatatlanul örülök nekik és örök időkig kitartanak.

(Igen, a vanília a kedvenc illatjegyem 🫣 )

A parfümjeim nagy része Zara, amiket egyébként nagyon szeretek, de erre a trióra nagyon vágytam. A Libre-vel egy darabig versenyben volt a Paradoxe, de azt végül nem éreztem annyira hozzám valónak.

A Libre-ből eredetileg az intense-t szemeltem ki, de hazahoztam az illatlapocskákat (jó sokfélét) és napokig tartó szaglászás után a Vanille Couture-t választottam. Na ebből teljesen kivették a maszkulin vonalat. Nem extrém komplex illat, de nagyon elegáns, nőies ( a férjemnek is ez lett a kedvence) és a levendula is pont az én ízlésemnek kellő mértékben van letompítva. Sajnos limitált kiadás, pedig ez telitalálat a végtelen Libre flankerek sorában.

A LVEB Vanille Nude is viszonylag új megjelenés és azonnal kívánságlistás lett. Az anyaillatot sajnos nem ismerem, nem is próbáltam soha. Ez szerintem egy tökéletes mindennapi illat. Ez is nőies, de nagyon lágy, bőrközeli és szerintem a háromból a legtolerálhatóbb mindenkinek (az angolból a “crowd pleaser” kifejezés jut róla eszembe)

A Black Opiumból pedig eredetileg az anyaillatot szerettem volna (azt már ismertem), de megláttam a Le Parfum-ot és el is dőlt, hogy utóbbi lesz. Nekem ez a játékosabb vonalat képviseli, főleg a zöld mandarinos nyitással. Nem olyan intenzív mint a Libre, de szerintem a három közül ez lehet a legmegosztóbb, úgyhogy óvatosan tesztelgetem.

Részletesebb leírást nem tudok adni, részben mert még csak 1-1 alkalommal viseltem őket, részben pedig mert sajnos semmi tehetségem nincs az ilyesmihez.

18 Likes

Decemberi beszerzések így egyben (jól megnehezítettem a dolgom a belépéssel, így többnyire csak olvasni járok).
Új sampon a dm-ből, majd kiderül milyen, plusz a hozzá tartozó pakolás. Örültem, hogy kis kiszerelés, a hajam nagyon rövid és ritkán használok ilyesmit. Az elődjét most dobtam ki 10 év után, mert már annyiszor fejreesett, hogy tönkrement a kinyomója, úgyis majdnem elfogyott. Semmi baja nem volt egyébként. Szóval nagy szükségem van ilyesmire, na. :roll_eyes:
A karácsony elmúlt, ideje készülni a strandra. Amennyi eszem volt, a strandolós sampont nem szagoltam meg, persze, hogy kókuszillatú és jó nagy mennyiség. (A strandolós tusfürdőt még továbbra is keresem, ha valaki tud olyat, ami nem hagy levakarhatatlan nyálkát az ember bőrén, friss illatú, nem gyümis, kókuszos, vaníliás, és persze nem szárít, szóljon. Az illatmentes dm med jó volt egy ideig, de megváltoztatták az összetevőit és nyálkás maradok utána, mint egy csiga, akárhogy vakarom le magamról).
A kollagén gumicukor szemtelenül drága, de nincs benne biotin (fáj a fejem tőle) és ez az egyetlen, amit nem felejtek el bevenni, mert nagyon finom - a feltüntetett hatóanyagok 2 db-ra vonatkoznak :neutral_face:. A kis üveg szemüvegtisztító.
A Reserved parfi ajándék volt, nem igazán az én világom, de nagyon jól összerakott illat ettől függetlenül. A neten nem találtam róla semmit, a dobozon vannak illatjegyek (fej: barack, piros gyümölcsök, körte, bergamot; szív: narancsvirág, tubarózsa, jázmin, magnólia; alap: cédrus, szantál, vanília). A La Rive filléres cucc, ráadásul le is volt árazva. És persze a cicás fityegők, mert azok nekem is nagyon kellettek. Sajnos van egy olyan tulajdonságuk, hogy mindig megfordulnak és a hátoldalukat mutatják, még úgyis képesek erre, hogy az asztali lámpámról lógnak.

17 Likes

Nagyon szeretem a Catrice Soft Glam púdert, egyszer leárazták, megijedtem, hogy kivonják a forgalomból és vettem négyet.
Ecsettel felsuhintgatva kicsit egységesít, puffnival felnyomkodva lesz fénye. A szagára nem emlékszem (elhasználtam belőle egyet, a tartalékokhoz még nem nyúltam, mert az elfekvő készletet akarom tesztelgetni - aki nem működik, repül).

3 Likes

Köszi a leírást, jól hangzik, ha látok belőle üzletben mindenképp megnézem.

1 Likes

Idei első skincare pakk:
Kedvem támadt agyagmaszkokat tesztelgetni, amikor felfedeztem, hogy a makeup.hu-n a drogériához képest féláron van a BOJ fényvédő, amit még sosem próbáltam, de csupa jót olvastam róla. Találtam hozzá 2 izgi maszkot, és meg is volt az ingyen szállítás.
Az Ahava maszkot hamarabb felfedztem, mint a skinbart, de jelnek tekintettem, hogy épp akciós a rossmannban. :woman_shrugging: Az eye patch bónusz, biocellulózból van, hátha nem fog lecsúszkálni a pofimról

11 Likes

Szülcsinapcsira kaptam.

Első tapasztalás:
A 3-ból 2 elviselhető, a New York (1.) szerintem főleg torokkaparós, vizes, kapros uborka szagú :laughing: a másik kettő, Tokyo (2. akácvirág jön át) és London (3. nem tudom milyen illatot érzek), elviselhetőbb. Más kérdés, hogy magamra akarom-e fújni ezeket :thinking: :confused:

Az én bajom, mert én kértem vakon ezt a csomagot.
Na, majd még ismerkedem velük (kivéve New York, ebből elég is egy fújás :confounded: )

Ez a mini holland házikó fülbi meg tőlem magamnak :wink: Márka: notbranded :upside_down_face:

16 Likes

Boldog szülinapot kívánok!

1 Likes

Boldog szülinapot kívánok!
A mini fülik szuper cukik :slight_smile:

1 Likes

Isten éltessen! :birthday:

1 Likes

Isten éltessen!

1 Likes

Boldog születésnapot! :partying_face:

1 Likes

Boldog születésnapot utólag is!:blush:

A Fashionably London először nekem sem tetszett igazán. Azóta az egyik kedvenc illatom lett. De zárt térben nagyon óvatosan használom, mert brutál intenzív, én is érzem magamon egész nap.

1 Likes