Karácsonyi és közelgő szülinapi egybevont ajándékom, black friday akcióval alaposan megtámogatva, de még így is félve pillantok rájuk. Viszont leírhatatlanul örülök nekik és örök időkig kitartanak.
(Igen, a vanília a kedvenc illatjegyem 🫣 )
A parfümjeim nagy része Zara, amiket egyébként nagyon szeretek, de erre a trióra nagyon vágytam. A Libre-vel egy darabig versenyben volt a Paradoxe, de azt végül nem éreztem annyira hozzám valónak.
A Libre-ből eredetileg az intense-t szemeltem ki, de hazahoztam az illatlapocskákat (jó sokfélét) és napokig tartó szaglászás után a Vanille Couture-t választottam. Na ebből teljesen kivették a maszkulin vonalat. Nem extrém komplex illat, de nagyon elegáns, nőies ( a férjemnek is ez lett a kedvence) és a levendula is pont az én ízlésemnek kellő mértékben van letompítva. Sajnos limitált kiadás, pedig ez telitalálat a végtelen Libre flankerek sorában.
A LVEB Vanille Nude is viszonylag új megjelenés és azonnal kívánságlistás lett. Az anyaillatot sajnos nem ismerem, nem is próbáltam soha. Ez szerintem egy tökéletes mindennapi illat. Ez is nőies, de nagyon lágy, bőrközeli és szerintem a háromból a legtolerálhatóbb mindenkinek (az angolból a “crowd pleaser” kifejezés jut róla eszembe)
A Black Opiumból pedig eredetileg az anyaillatot szerettem volna (azt már ismertem), de megláttam a Le Parfum-ot és el is dőlt, hogy utóbbi lesz. Nekem ez a játékosabb vonalat képviseli, főleg a zöld mandarinos nyitással. Nem olyan intenzív mint a Libre, de szerintem a három közül ez lehet a legmegosztóbb, úgyhogy óvatosan tesztelgetem.
Részletesebb leírást nem tudok adni, részben mert még csak 1-1 alkalommal viseltem őket, részben pedig mert sajnos semmi tehetségem nincs az ilyesmihez.