💖 ùj unboxing kèpekkel (Part 1)

Mióta megjelent, érdekelt ez a könyv, nincs bőrápolással kapcsolatos könyvem, úgyhogy a Rossmann kupont felhasználva megleptem magam vele karácsonyra.

11 Likes

Ajándék magamnak :smiling_face_with_three_hearts:

Notino rendelés:

:sparkles:A Byredo illatot Cinthya Dictator ajánlotta nekem egy közös bizniszelésünkkor, és nagyon örülök hogy megvettem. Igazi atombomba, csíkhúzós, nem maradsz észrevétlen ha őt viseled. Mély, szexi, nagyon különleges illat, egy eletre elég a 100ml-s kiszerelés :heart_eyes:

:sparkles:Huda Beauty szemhéjpaletta - Naughty Nude

Nem vagyok jártas smink terén, de szerettem volna végre egy jobb minőségű palettàt, és végül mellette tettem le a voksom, szerintem gyönyörű színei vannak.

:sparkles:Real Techniques Eye Love Drama ecset szett

A palettához gondoltam dukál egy ilyen csajos szett is, így beledobtam a kosaramba. Tapasztalatom nulla, de majd segít rajtam pár YT videóGabriella Salvete lakkok - Fashion Show és 83 Starry Night árnyalatokban.

:sparkles:Loreal Revitalift Eye Bag Instant Eraser

Annyi rosszat és egyben jót is olvastam róla, hogy gondoltam utána járok mi lehet az igazság. Nos, az illata (inkább szaga) pillanatragasztó, a hatása, nem tudom eldönteni, de adok neki időt hogy kibontakozzon.

:sparkles:Revox Plex Bond Repairing Oil hajra

Sosem használtam hajolajat, itt volt az idő elkezdeni, a hajam nem olyan rég lecsapattam állig így szerintem indokolt lett ennek az olajnak a használata. Eddig bevált, szuperül formázható vele a haj. Én még nedvesen applikálom.

:sparkles:Essence Super Peptid Glossy Lip Treatment

02 Pinkified! árnyalatban vettem meg, kellemes viselet. Nem ragad, szép, ápolt ajkakat eredményez. Színe nem sok van, elvileg ennek egy kis rose árnyalatban kellene pompáznia, de sajnos nagyon enyhén látszik hogy pigmentált. A hidratáló hatása azonban sokáig érezhető.

:sparkles:Max Factor 2000 calorie Match

Hm - érdekes na, hő hatására az eredetileg felvitt szín megváltozik, ami kb. 5-8 perc után történik a hidegebb időben. Nem egyenletesen pigmentált, foltos felvitelkor…Nekem nem tetszik, kissé körülményes a használata, nem is tartós, ragad is és széjjelszárította a hidegtől amúgy is megviselt ajkaim. Cserébe viszont jó drága.

Összességében azonban ez egy jó kör volt, és örülök a szerzeményeimnek. 🫶🥰

19 Likes

Nálunk év végén rengeteg a munka, szinte aludni járok csak haza, szerintem a fa alá is úgy fogok bezuhanni.
Nagy szívfájdalmam, hogy az idő rövidsége miatt egyetlen púderezésre redukáltam a napi sminkemet, pedig korábban mindig tudtam időt szakítani a reggeli szeánszomra :confused:

1 Likes

Szép zsákmány :relaxed: A Naughty-n nagyon sokat gondolkodtam (teljesen még most engedtem el), de mindig arra jutok, hogy nekem túl meleg/ túl vöröses.

Köszönöm 🫶 a Naughty Nude és az Empowered volt az első két befutó, de arra jutottam hogy az előbbit jobban ki tudom majd használni, az Empowered túl sötét lenne a pofázmányomhoz. :sweat_smile: Szóval én is sokat tipródtam melyik legyen, legyen-e egyáltalán, de úgy voltam vele megérdemlem. Remélem jól teljesít majd.

SideStory: A waterlily elixir lett a mindenkori kedvenc Zarám. Köszönöm :heart_eyes:

2 Likes

Notino rendelés.
A Yankee Candle válogatást ajiba vettem a többi az enyém.
A Nesti szappan örök darab nálam, mármint maga a márka, bármelyiket vehetem tuti jó lesz.
A tasakos maszkokat még nem próbáltam, karácsonyi kényeztetésnek vettem őket, az arany színű már nyilván az arcomon figyel.
Egy kis Pink Sugar :smiley: az utóbbi években megfigyeltem hogy a ciklusom meghatározott napjain majd megveszek valami édes ragacs illatért. Nekem ez az a kategória, pedig ezt már régóta meghaladta a parfüm világ.
El fogom fújni azokon a napokon idehaza :slight_smile:

13 Likes

Elkészült a határidő naplóm a Bomo Artnál, Arizoniai álmok grafika púderrózsaszín bőrrel :slight_smile:
A falinaptárat akkor vettem amikor megrendeltem a kicsit, a kártyanaptárat pedig ajándékba kaptam a vásárláshoz.

15 Likes

Nagyon szép naptárak! Belülről is mutatnál pár oldalt belőle?

1 Likes

Köszi :slight_smile:

8 Likes

Gyönyörű! Használd egészséggel! :heart_eyes:
Nekem is most készül.
Ilyen lesz.

14 Likes

Ahhhh de tetszik ez a zöld minta , szuper lesz a tiéd is :slight_smile:

1 Likes

Jóóó sok várakozás után befutott a Black Friday rendelésem.
A tonert és az arcmaszkot már kipróbáltam, még nem látom a hatást. :grinning: A szájfényt és a korrektort hétvégén tervezem. :sparkles:
A szájfény más árnyalatban már megvolt nekem, imádtam.

16 Likes

Általában a Karácsony előtti napokban - ha tehetem - ki sem dugom az orrom a lakásból.
Ma nem tehettem, menni kellett akkor is, ha nem akartam, és dolgom végeztével becsalogatott a helyi DM. Naszóval, hipp-hopp elvertem a beaty-boxon megtakarított pénzem, de ezeknek sokkal jobban örülök. :star_struck:
Ha emlékezetem nem csal, mind a Furla Adorabile, mind a Cavalli Paradiso Rosa illatot jól lehúztam itt a fórumon tavasszal, jelentéktelen, nulla tartóssággal rendelkező parfümöknek találtam mindkettőt. Most fejet hajtva itt az ideje az újratervezésnek. A Cavallit 3 kézmosás után is érzem a kézfejemen, hétköznap is viselhető púderes-rózsás illat, a Furla pedig nem hiányozhat a gyűjteményemből. Olasz márkák, ráadásul nem nagyon találom őket a webáruházak kínálatában, főleg nem olcsóbban, tehát nem volt kérdés: meg kellett venni. :laughing: (Minden parfümre 20x pont jár.)
Tangle Teezer mai karácsonyi kuponnal (35x pont).

Éééééésss… boldogság a köbön! Van már capybarás hajkefém is! Ez Ebelin, és nem tudom miért, erre is adtak 20x-os pontot. Egyetlen darab volt kirakva, úgy vetettem rá magam, mintha az életem múlna rajta. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
A Sally Hansen lila csillámos körömlakk meg csak úgy. Mert megérdemlem.

20 Likes

November-december. Mostanában nincs igazán időm fotózni.

Douglas: Megvettem az egyik nagy kedvencemet, mert a 30 ml-s üveg sajnos elfogyott (a 3 miniparfüm választható volt 5 vagy 6 közül).

Cult Beauty BF:

A zokni tartalma:

Basler Beauty:

TK : A vásárlásnál a csomagolás nyilván nem befolyásolt, szappan mindig kell.

Amazon: Ebből a keféből azóta rendeltem egy másodikat más színben is. Jobb és olcsóbb is, mint a Tangle Teezer a vékony hajszálaimnak.

Ez egy zoknis kalendárium, sokáig nézegettem. Amikor kezdte leakciózni az Interspar nem hagytam ott.

20 Likes

Ooo, Snoopys zoknik :heart_eyes: ezt megvettem volna teljesen áron is.

2 Likes

Gondoltam leárazzák idővel, nem nagyon fogyott és már adventi időszak volt. Grincs, Harry Potter is volt, az összes zoknis.

1 Likes

Csúcs ez a zoknis adventi kalendárium! :star_struck:

Karácsonyra kaptam őket :slight_smile: a Meteorites gyöngy régi vágyam volt, alig várom, hogy kipróbálhassam.

19 Likes

Anyósomtól karácsonyi ajándék :slightly_smiling_face: (Oriflame tanácsadónő)

17 Likes

Wow, akkor megvan a Versace és a Meteorites is! Emlékszem, írtad, hogy ezeket nagyon szeretnéd. :star_struck:
Kérdezném, hogy a Meteorites gyöngyök milyen dobozkában vannak? Szoktak karácsonyi limitált kiadással csábítani, de idén nem igazán láttam, hogy lenne ilyen (ami nem zárja ki azt, hogy létezik.)

2 Likes