Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Óóó, naaagyon kíváncsi vagyok!:tiger2::tiger2:

Elképesztően várom!!! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Annyira jó látni, hogy milyen szépen építkezik a márka. És egyre sikeresebb külföldön is.

4 Likes

Bizony, örülök neki nagyon. Jó termékeik vannak, könnyen rákap az ember a használatukra :slightly_smiling_face:

1 Likes

A C vitaminosra ránézek majd. Hogy mik vannak…

https://kremmania.hu/markak/keve

IMG_20220827_154709

7 Likes

Már megszemléltem őket, de önuralmat gyakoroltam és nem vettem semmit.

4 Likes

Dettó. :grinning: Herok vagyunk!:slightly_smiling_face:

2 Likes

Ami nem azt jelenti, hogy nem flörtölnénk ilyen-olyan izgi termékekkel.:laughing:

3 Likes

Sminkszédelgő!

8 Likes

Abszolút, és büszkén vállalom! Csalárd vagyok, a kaland és a hódítás éltet, de a bevált kedvencekhez mindig visszatérek!
Rendeltem egy Dermedic micivizet is, de hogy minek… a Bioderma szemrehányóan néz rám: tudod, hogy én vagyok az igazi, minden más lemarja az arcod és kifolyatja a szemed, mégis állandóan megcsalsz!

7 Likes

Végem van. Tigrises Hourglass.
:tiger2::tiger2::tiger2:
Screenshot_20220901-185113_Samsung Internet

17 Likes

Az elefántos kell. :star_struck:

3 Likes

Nincs ezeknek némi Chantecailleos feelingje? Főleg az elefántos paletta házának.

1 Likes

De, nekem is az jutott eszembe az állatokról, bár ők nagyon elegánsan még a termék felszínébe is belepréselik és nem ennyire színes a csomagolásuk.

2 Likes

Megjött a (nekem) idei első adventi kalendárium promó:

Szép-szép, de idén nem kell ilyen- sem.

5 Likes

A tavalyi házikós az szép volt nagyon és népszerű, de ez most nem olyan különleges…

Én is ma futottam bele az elsőbe: a Revolution márkától kapható a pinkpandán, de ott mutatja a termékeket is, szóval nincs meglepetés.

1 Likes

Igen, főleg a világítós nagyon hangulatos volt :houses:

2 Likes

Idén én is kihagyom.

1 Likes

Pedig a Chanel tavaly milyen “ jó” volt :slight_smile:
Szerintem én sem fogok venni, pedig amiket tavaly mutattatok azok mind nagyon tetszettek és izgalmas volt a bontogatás, szerettem róla olvasni.

1 Likes

Tudom, hogy itt vagyunk sokan Harry Potter rajongók. :slight_smile:
Egyébként most mitől lett megint ilyen felkapott a sztori? :slight_smile:
A Colourpop oldalán még nincs fent a kollekció.

4 Likes