Óóó, naaagyon kíváncsi vagyok!
Elképesztően várom!!!
Annyira jó látni, hogy milyen szépen építkezik a márka. És egyre sikeresebb külföldön is.
Bizony, örülök neki nagyon. Jó termékeik vannak, könnyen rákap az ember a használatukra
Már megszemléltem őket, de önuralmat gyakoroltam és nem vettem semmit.
Dettó. Herok vagyunk!
Ami nem azt jelenti, hogy nem flörtölnénk ilyen-olyan izgi termékekkel.
Sminkszédelgő!
Abszolút, és büszkén vállalom! Csalárd vagyok, a kaland és a hódítás éltet, de a bevált kedvencekhez mindig visszatérek!
Rendeltem egy Dermedic micivizet is, de hogy minek… a Bioderma szemrehányóan néz rám: tudod, hogy én vagyok az igazi, minden más lemarja az arcod és kifolyatja a szemed, mégis állandóan megcsalsz!
Végem van. Tigrises Hourglass.
Az elefántos kell.
Nincs ezeknek némi Chantecailleos feelingje? Főleg az elefántos paletta házának.
De, nekem is az jutott eszembe az állatokról, bár ők nagyon elegánsan még a termék felszínébe is belepréselik és nem ennyire színes a csomagolásuk.
Megjött a (nekem) idei első adventi kalendárium promó:
Szép-szép, de idén nem kell ilyen- sem.
A tavalyi házikós az szép volt nagyon és népszerű, de ez most nem olyan különleges…
Én is ma futottam bele az elsőbe: a Revolution márkától kapható a pinkpandán, de ott mutatja a termékeket is, szóval nincs meglepetés.
Igen, főleg a világítós nagyon hangulatos volt
Idén én is kihagyom.
Pedig a Chanel tavaly milyen “ jó” volt
Szerintem én sem fogok venni, pedig amiket tavaly mutattatok azok mind nagyon tetszettek és izgalmas volt a bontogatás, szerettem róla olvasni.
Tudom, hogy itt vagyunk sokan Harry Potter rajongók.
Egyébként most mitől lett megint ilyen felkapott a sztori?
A Colourpop oldalán még nincs fent a kollekció.