Talán lesz valami százalékos kupon, ami beváltható rá.
A Benefit is kijött új arcra való palettákkal.
Kíváncsi vagyok hogy változtattak-e a formulán. Úgy emlékszek volt a márkának korábban bronzere, de nem sokan szerették. A pirosítójukat próbáltam, szerintem nem volt különösebben extra. Ehhez képest bátor az árképzésük.
Retail price: $9.99 And YES, we are working on different sizes of magnetic cases to build your own palette, launching this summer!
A Tongue Pop nagyon csodálatos szín.
Facebookról van, én úgy értem, hogy db/ár.
Az! Nekem a Coma tetszik, olyasmi színem még nincs
Nyáron lesz elérhető? Akkor fizethetünk annyi vámot amennyi egy pan ára kb?!
Majd viszem haza az osztrák Douglasból, akkor nem lesz vám. Én a darabárat sokallom. Nincs JS palettám, de árban egy minipaletta 9 színnel 30 Euro, amire akad akció is. Pl. Most 22,46 Euro a mini Blood Sugar, mivel - 25% van majdnem mindenre (itt most vasárnap lesz anyák napja, nem úgy, mint otthon).
Szerintem is húzós a darabár, 4-5 szín áráért már komplett palettát vesz az ember.
Igen, de ez mindenhol így van, még Essence-nél is, hogy 3 mono árán egy palettát kapsz kb.
Drága, de nem lep meg.
22,46 Euro 9 szín, vagy 10$ (ami itt 10 Euro lesz) 1 szín, én még mindig a palettát venném, kivéve ha csak 1 szín fogyott ki a palettámban.
Lehet, hogy ez os egy uzletpolitika, kinalnak dragan monokat, hogy inkabb a palettat vedd meg, mert ar ertek aranyban azzal jarsz jol
Király! Szívesen összeállítanám a saját palettámat, mindig ez a bajom, és pontosan ezért nem is szoktam palettákat venni, hogy utána mindig ugyanazért a 3-4 színért nyúljak. Szívesebben fizetnék arányosan többször annyit olyan színekért, amiket majd biztosan el is használok. De ez a színválaszték még nagyon gyér, remélem, hamarosan bővít.
Ez csak a kezdet, legalábbis remélem. Én is szeretnék sajátot, kis kilencest.
Én úgy értelmeztem, hogy csak a tokokra kell várnunk nyárig, a színek már most kijönnek pénteken.
*Introducing the first ever JSC SINGLE eyeshadows!!! Launching THIS FRIDAY @ 10AM PST / 1PM EST This month we are starting off with 20 shades from a few of our iconic palettes and we will be releasing more every few months ALL year long!!
Retail price: $9.99
And YES, we are working on different sizes of magnetic cases to build your own palette, launching this summer!
Láttátok?
Pont ezt akartam kirakni.