Én csak azért vagyok baromi ideges, mert néhány hónapja konkrétan 5-6 szín miatt megvettem a komplett Blue Blood palettát.
Ez az első, ahol minden tetszik, gyönyörűek.
Elvileg átvállalják a vámot és egyéb költségeket, szóval a végösszeg annyi, amit a kasszánál fizetsz.
Köszi.
A Nymphette árnyalatú pirosító azonnal jön velem, a highlighter is kell, a szemhéjpúder csodás, és az a lip fetish is.
MINDEN tetszik. Érdekes, jobban, mint a rózsás vonala.
Pat és Jeffree feldobta ma a napomat.
Lehet, hogy a monók drágábbak lesznek, mint egy paletta… tudom, nem nagy vigasz, de általában így szokott lenni, és a Jeffree-minőség képes rávenni, hogy olyan színeket próbálj ki, amilyeneket eddig nem. Így lett nekem is Blue Bloodom.
Nekem az a problémáim Jeffree palettáival, hogy
- nem tudom hol tartani őket (bár most lehet, hogy lesz fésülködőasztalom)
- csak egy részüket használnám ki a színeknek.
Viszont basszus, most esett le, hogy Pat végre gyárt pirosítókat. Hamarosan jön a bronzere is?
Biztos ez? Egy amerikai oldal miért tenné? Ide Ausztriába nem. A vevő fizeti a vámot/áfát.
Nekem a karácsonyi nagy palettára (28ezer volt) nem kellett semmit fizetnem. Úgy emlékszem, még néztem is, hogy DDP fuvarparitással adták fel, ami azt jelenti, hogy már ki van fizetve a vám.
De attól simán lehet, hogy Ausztriába nem lehet így küldeni, úgy tudom, ez a fogadó országtól is függ.
Nem átvállalják, hanem beépítik az árba.
Nem tudom, de a karácsonyi palettáért nem kellett pluszban fizetnem és ezt a kasszánál is jelezték. Elképzelhető egyébként, hogy úgy van, ahogy @Kokapu írja, hogy eleve belekalulálják a vám költségét az árba.
Én is így vagyok egyébként a márkával. Szívesen kipróbálnám, de a paletták hatalmasak és egyik sem igazán az én világom. De egy-egy árnyalatot szívesen vennék, mert mindenki ódákat zeng a szemhéjpúderek minőségéről.
Igen, régen kiírta az oldal mennyit kell fizetni a termék árán kívül, erre értettem, hogy nem vállalják át. A Cult beauty átvállalja.
Sajna nekem is a méret a legnagyobb bajom. Megvan az Orgy, de elő sem veszem, talán 1-2-szer nyúltam bele. Most el is döntöttem, hogy felrakom a piacra.
Ha Magyarország van megadva, akkor pl. egy nagy paletta 46.100 forint, ha ez USA-ra ki van cserélve, akkor 125 USD, ami 37500 forint. Ha meg Magyarország van megadva, de USD a fizetőeszköz, akkor pedig 155 USD. Szóval egyszerűen benne van az árban.
Más kérdés, hogy az osztrák ár is 155 USD, szóval elvileg ott sem kellene vámkezelni.
A kis értékű (pl. egy akciós rúzs) az más, ott szerintem nincs benne, és azt nem is DDP-vel adják fel. Lehet, hogy ez majd fog változni, ha nem lesz a 22 EUR határ.
Konkrétan kiírta a plussz fizetendő összeget. Tavaly beraktam a kosárba egy nagyobb palettát és már ott volt extra költségként. Én nem akarok mégegyszer fizetni a vámosoknak. Kiskapu itt nincs.
Már van a német és osztrák Douglasban is Pat ill. a német Sephorában is. Nem minden terméke, de gondolom idővel lesz minden.
Igen, akkor még így volt. Ősszel változott meg, hogy már nem írja ki külön, pont akkor, amikor megjelent a karácsonyi kollekció.
De elhiszem, hogy nincs kedved kísérletezni!
https://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-beverly-hills-face-palette.html?variant_id=33889
Van világos bőrre való is.
A világos bőrre valóba teljesen beleszerettem.
Kicsit kevesebb összegre számítottam.
Ez aranyáron van, akkor már inkább egy Hourglass paletta.