Fantasztikusan szépek!
Sajnos tapasztalatom nincs, de bámulatosan szépek
ajnos úgy látom, igen drágák ezek a D&G sminkcuccok. 88 euró egy akciós alapozó… meg ezek a szépséges pirosítók is… kíváncsi leszek, behozzák-e a magyar Douglasba, vagy csak a honlapon nem szerepel? A Chanelt sem árulják webshopban, a boltokban pedig ott van, ezt nem nagyon értem.
Ha lenne a webshopban, akkor gyakran akciósan kellene eladni, így aztán megvehetjük az üzletben, akció nélkül, ha türelmetlenek vagyunk.
Ez nem is olyan rossz.
Még egy világosabb csillogósat azért elviseltem volna, de elég jó! Végre nincs telenyomva shimmerrel
Sírok!
Plusz jönnek hozzá ezek is
Megint de jó színek nekem keeeell!
A pénztárcámnál nem te vagy most a legnépszerűbb.
Végem van, eljött a gyártók Zöld Korszaka…
Üdvözöllek a pokol legmélyebb bugyraiban, ahol síró pénztárcák morajló hangja zúg végig a topikokban , avagy " Ki itt belépész, hagyj fel minden reménnyel! "
Ez lehetne a fórum szlogenje is.
És a háttérzajba az érmék pendülése és a papírpénzek gyászos zizegése vegyül, mi?
Mondtam ma @Fiorentina -nak, hogy olyanok vagyunk, mint az ovisok, egy felfedez valami kincset, erre kell az összes többinek is.
Ezzel sajnos egyet kell értsek, idén nagyon sokszor bűnbe vitt az akciós, az unboxing, meg az első benyomás stb topik.
Kivételesen a paletta nem, nade azok a ceruzák annál inkább érdekelnek a sárgától megveszek, idén az lett a kedvenc színem, de a zöldet se vetném el
Ez nagyon jó, hangosan felnevettem, a férjem nézte mi bajom van Ha tudná mennyire sír ebben a hónapban a pénztárcám …
Plusz papírzsebkendőbe való trombitálás az elszárnyalt pénz miatt, és ima mormolása, hogy “ez volt az utolsó vásárlás, nem kell több paletta”.
Amúgy tényleg így van A hörcsög-én vagy Dagobert bácsi mindenkiben felerősödik ilyenkor.
@Gloria: Ezt az évet már “engedd el” , jövőre majd erősebb leszel. Fogd rá az elcsábulást a koronavírusra. Bármikor hiány lehet a termékből, drágább lesz, stb…
@Brunettee: meglegyintett tán a kísértés szele?
@Blanky: csak nehogy lebukj!
Tartottam én is ettől…ezért is halogattam ilyen sokáig az első bejelentkezést!