Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Fantasztikusan szépek! :heart_eyes:

1 Likes

Sajnos tapasztalatom nincs, de bámulatosan szépek

https://www.instagram.com/p/CHXapV9CNTi/?utm_source=ig_web_copy_link

ajnos úgy látom, igen drágák ezek a D&G sminkcuccok. 88 euró egy akciós alapozó… meg ezek a szépséges pirosítók is… kíváncsi leszek, behozzák-e a magyar Douglasba, vagy csak a honlapon nem szerepel? A Chanelt sem árulják webshopban, a boltokban pedig ott van, ezt nem nagyon értem.

Ha lenne a webshopban, akkor gyakran akciósan kellene eladni, így aztán megvehetjük az üzletben, akció nélkül, ha türelmetlenek vagyunk.

1 Likes

image

Ez nem is olyan rossz.
Még egy világosabb csillogósat azért elviseltem volna, de elég jó! Végre nincs telenyomva shimmerrel :smiley:

12 Likes

Sírok!:rofl:

1 Likes

Plusz jönnek hozzá ezek is :blush:

IMG_20201109_200002
IMG_20201109_195912
IMG_20201109_195942
IMG_20201109_200627

5 Likes

Megint de jó színek nekem :smiley: keeeell!

1 Likes

A pénztárcámnál nem te vagy most a legnépszerűbb.:rofl:
Végem van, eljött a gyártók Zöld Korszaka…

3 Likes

:rofl:
Üdvözöllek a pokol legmélyebb bugyraiban, ahol síró pénztárcák morajló hangja zúg végig a topikokban :smiling_imp:, avagy " Ki itt belépész, hagyj fel minden reménnyel! " :rofl:

Ez lehetne a fórum szlogenje is. :smiling_imp::money_with_wings:

9 Likes

És a háttérzajba az érmék pendülése és a papírpénzek gyászos zizegése vegyül, mi?
Mondtam ma @Fiorentina -nak, hogy olyanok vagyunk, mint az ovisok, egy felfedez valami kincset, erre kell az összes többinek is.:smiley:

8 Likes

De ez ne nagyon kelljen senkinek, pedig ránézésre szépnek tűnt…

5 Likes

Ezzel sajnos egyet kell értsek, idén nagyon sokszor bűnbe vitt az akciós, az unboxing, meg az első benyomás stb topik. :genie:

3 Likes

Kivételesen a paletta nem, nade azok a ceruzák annál inkább érdekelnek :drooling_face::drooling_face: a sárgától megveszek, idén az lett a kedvenc színem, de a zöldet se vetném el :crazy_face::crazy_face:

1 Likes

Ez nagyon jó, hangosan felnevettem, a férjem nézte mi bajom van :smiley: Ha tudná mennyire sír ebben a hónapban a pénztárcám … :rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

Plusz papírzsebkendőbe való trombitálás az elszárnyalt pénz miatt, és ima mormolása, hogy “ez volt az utolsó vásárlás, nem kell több paletta”. :slight_smile:

Amúgy tényleg így van :smile: A hörcsög-én vagy Dagobert bácsi mindenkiben felerősödik ilyenkor. :smile:

2 Likes

@Gloria: Ezt az évet már “engedd el” :smile:, jövőre majd erősebb leszel. :slightly_smiling_face: Fogd rá az elcsábulást a koronavírusra. :see_no_evil: Bármikor hiány lehet a termékből, drágább lesz, stb… :smile:

@Brunettee: meglegyintett tán a kísértés szele? :smiling_imp::rofl:

@Blanky: :rofl::rofl: csak nehogy lebukj! :smile:

3 Likes

Olyan szépek, hogy egészen kedvet kaptam hozzájuk:
https://www.instagram.com/p/CHYShAMliSW/

1 Likes

Tartottam én is ettől…ezért is halogattam ilyen sokáig az első bejelentkezést! :joy:

4 Likes