Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Az én pénztárcám is örül, mert nem tetszenek a színei, teljesen másra számítottam. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nekem tetszik, de nem annyira, hogy megvenném. Én piszkosabb és hidegebb zöldekre számítottam.

1 Likes

Nekem nagyon tetszik :star_struck:
Viszont több élénkebb zöldnek és csillámosnak talán jobban örülnék, én pont túl sok piszkoszöldet látok benne. Persze nem rugdosnám ki a szekrényemből úgy ahogy van jelenleg :crazy_face:

4 Likes

Hát, én is elgondozom még erősen… jobban örültem volna valami “óceánosabb” kicsit zöldes-kékes iránynak, mint ennek a szürkés-barnás iránynak. A harmadik sor tiszta military, csinálhatna belőle egy mini military palette-et :joy: Ez a paletta a “legfiúsabb” ha létezhet ilyen kategória, azért az tényleg pozitívum, hogy nem egy elcsépelt színskála, csak kicsit idegen nekem.
Az első sorból nagyon jól néz ki az a két világító árnyalat, a sárgás és a zöld, de csak ezek miatt nem venném meg sajnos. Remélem, hamarosan meg lehet majd élőben csekkolni drogériában.
A teleshop azért jó volt nagyon a végén! :star_struck:

2 Likes

ezek gyönyörűek! és nem akarta megúszni a zöldeket sok barnával meg semleges színnel yeey :smiley:

Bar fegyveres vagyok, de ez nekem nagyon military. :rofl: Amúgy még nem vetem el teljesen, de úton van CP Yoda zöld paletta, es másik CP zöld palettat is vettem, plusz HB Emeraldot. :roll_eyes: Kell nekem JSC?!

2 Likes

Ahh basszus, nekem nagyon bejön.
Alszok még rá egy párat azért, de lehet pár hónap múlva majd beruházok.

2 Likes

Nekem is tetszik, imádom a piszkos zöldeket.
Jézusom, SZEMCERUZÁK!!! Hát azokból kell vagy három, gyönyörűek!:green_heart::green_heart::green_heart:

4 Likes

Majd egyszer nagyon akciosan biztos megveszem, de nekem ez tul vilagos. A Huda emerald ma kerult hozzam, na ez elso ranezesre.“zold” paletta :star_struck: elso benyomasom, hogy osszedobtak az alient, androgyny es a blublood szineit egy koztes palettaba…

3 Likes

Szinte minden zöld, ami kellene ebből, megvan máshol, különlegesebb színekre számítottam, mint pl. a Melt Smoke Sessions…Úgyhogy ez nem kell. :smiley:

4 Likes

Nekem nagyon tetszik! :green_heart:

3 Likes

Hmm, át kell még gondolnom, hogy milyen színek vannak itthon, mert attól tartok, ennek a palettának a felét sem használnám.

3 Likes

Detto. Van benne egy-két szép szín, amit használnék, de sztem a többségét nem.

3 Likes

Nekem azért tetszik, mert egyrészt tele van mattokkal, másrészt a csillogósok zöme is világos és nem sötét, amit utálok. Harmadrészt nem csak zöld van benne, hanem vele jól harmonizáló színek is, negyedrészt lehet vele vadulni is, de szolidabbat is összehozni. Jól megnéztem most magamnak ezt a palettát és szerintem beruházok majd. :smiley: Tényleg tetszik.

10 Likes

Ebben a szetten az utolsó ecset mire való? kép

4 Likes

Highlighter felvitelére :slight_smile:
Mondjuk nem tudom miért hívják “eye brush set”-nek :smiley:

talán elég kicsi ahhoz hogy a szemöldökre is fel tudd vele vinni a highlightert… szóval végülis belefér egy szemecset-szettbe

Ezen akadtam fenn én is…:slight_smile: Azt hittem ez nem legyezőecset, hanem valami új dolog szemre, amiről még nem hallottam.

Szoktak olyat is a legyezővel, hogy a szem alatti vastag púderréteget lesöprik vele, illetve a lehulló szemfestéket is ezzel takarítják el az arcról-

2 Likes

Nyári kollekció volt, de mivel a német Douglasban most jött be, én is csak most értesültem róla…

Van tapasztalatotok D&G makeup minőségéről? Nekem semmi. Ezek a pirosító-bronzer duók viszont olyan csodálatos szicíliai dizájnt kaptak, hogy muszáj lesz beszereznem egyet-egyet! Ebben a rohadt világban kell a lelkemnek a nyári hangulat, ez van :slight_smile:
7 Likes