Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Oh, kár, már reménykedtem. De ez is jó, hogy kis segítséggel tudsz onnan rendelni, biztosan nem bánja a barátnőd.:slight_smile:

1 Likes

Szerencsére nem. :slight_smile:
de ha valakinek szüksége van valamire, írjon nyugodtan, ha haza tudnak jönni, akkor elhozzák, én meg tudom postázni :blush:

6 Likes

De aranyos vagy, köszönjük!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Tripofóbia? Ma is tanultam egy új szót :nerd_face:

Rájöttem, hogy nekem van ilyenem, ill. van neve ennek az undoromnak.:rofl:

2 Likes

Mar az is ujdonsag lenne, ha egy nagy palettaba zoldeket is beletenne ahogy a retrogradebe a kekeket :wink:

Hú, most magasra dobtad a labdát, este írok privátban. :upside_down_face:

1 Likes

Jaj, ne is mondd… bezzeg az elérhetetlen indie márkák tobzódnak a zöldekben!

2 Likes

Csak nyugodtan! :blush:

Új Nabla paletta, ők is felültek a hűvös nude vonatra:
https://www.instagram.com/p/CG5a24yBr90/

9 Likes

Ezeket a CP palettákat elfogadnám:
https://www.instagram.com/p/CGwM1JfseA7/

6 Likes

Nekem ez tetszik. Jól és átgondoltan van összerakva. Ha jók lesznek a vélemények, lehet hogy veszek majd.

3 Likes

Nekem is tetszik. Jó lenne, ha a Dreamy féle minőséget hozná, akkor talán beszerezném, mint első Nabla palettám. Nem, nincs elegendő nude színem :stuck_out_tongue:
Sokáig szerettem volna a Secret palettát, de arról többen is lebeszéltek, hogy más a minőség, mint a Dreamy esetén.

5 Likes

Megnéztem a promó videót, és hát nyilván teli vagyok hasonló színekkel, de némelyiknél úgy voltam, hogy atyaisten. Dehogy veszek több palettát… ugyan, minek.

2 Likes

Nekem ez amúgy nem hűvös paletta, hanem továbbra is meleg árnyalatúak, 1-2 szín kivételével. Videó:

3 Likes

Nekem kép alapján nem nagyon tetszik, a Lorac palettáimban elég hűvös tónusú szín van, és meg is ingott a bizalmam a Nablában.

Szerintem is meleg, max 1-2 hideg van benne.
Ilyet láttunk már tizenötezerszer :frowning:

1 Likes

De Nabla-nál még nem :heart_eyes::grinning:

Nekem természetesen nagyon tetszik :see_no_evil:

3 Likes

Én megrendeltem az új Colourpop palettát, a Baby Yodásat. :smiley: Ugyan kedvezményes kódot nem lehetett hozzá használni, de annnnnyira szép színek vannak benne.

8 Likes