Oh, kár, már reménykedtem. De ez is jó, hogy kis segítséggel tudsz onnan rendelni, biztosan nem bánja a barátnőd.
Szerencsére nem.
de ha valakinek szüksége van valamire, írjon nyugodtan, ha haza tudnak jönni, akkor elhozzák, én meg tudom postázni
De aranyos vagy, köszönjük!
Tripofóbia? Ma is tanultam egy új szót
Rájöttem, hogy nekem van ilyenem, ill. van neve ennek az undoromnak.
Mar az is ujdonsag lenne, ha egy nagy palettaba zoldeket is beletenne ahogy a retrogradebe a kekeket
Hú, most magasra dobtad a labdát, este írok privátban.
Jaj, ne is mondd… bezzeg az elérhetetlen indie márkák tobzódnak a zöldekben!
Csak nyugodtan!
Új Nabla paletta, ők is felültek a hűvös nude vonatra:
https://www.instagram.com/p/CG5a24yBr90/
Nekem ez tetszik. Jól és átgondoltan van összerakva. Ha jók lesznek a vélemények, lehet hogy veszek majd.
Nekem is tetszik. Jó lenne, ha a Dreamy féle minőséget hozná, akkor talán beszerezném, mint első Nabla palettám. Nem, nincs elegendő nude színem
Sokáig szerettem volna a Secret palettát, de arról többen is lebeszéltek, hogy más a minőség, mint a Dreamy esetén.
Megnéztem a promó videót, és hát nyilván teli vagyok hasonló színekkel, de némelyiknél úgy voltam, hogy atyaisten. Dehogy veszek több palettát… ugyan, minek.
Nekem ez amúgy nem hűvös paletta, hanem továbbra is meleg árnyalatúak, 1-2 szín kivételével. Videó:
Nekem kép alapján nem nagyon tetszik, a Lorac palettáimban elég hűvös tónusú szín van, és meg is ingott a bizalmam a Nablában.
Szerintem is meleg, max 1-2 hideg van benne.
Ilyet láttunk már tizenötezerszer
De Nabla-nál még nem
Nekem természetesen nagyon tetszik
Én megrendeltem az új Colourpop palettát, a Baby Yodásat. Ugyan kedvezményes kódot nem lehetett hozzá használni, de annnnnyira szép színek vannak benne.