Bármelyik másik jobb befektetés.
Nem értem, miért nem egy olyan különlegességgel rukkolt elő, mint a Mercury Retrograde…
A tripofóbiásoknál be is tette a kaput.
Igen, mintha felhabzott volna a festék…
Szegények, retteghetnek a palettára még ránézni is.
Mondjuk, ha nem tudnám, hogy ez alapból ilyen érdekes formula, akkor simán azt hinném róla, hogy gyári hiba. Egyből nyúlnék az (orvosi) alkohol után és megmókolnám.
A palettadoktor akcióba lép!
Legszívesebben lekaparnám a felületét, hogy sima legyen. Jobb lett volna a márvány- vagy a préselt minta.
Hehe, pontosan!
Igen, én is hasonlóan tennék. Nem is értem ezt a koncepciót, de biztosan bennem van a hiba. Nekem olyan, mintha valami felszínre akarna törni a pan mélységes bugyrából.
Ehh, már az újdonságnak sem tudunk örülni.
a #firstworldproblem legteteje! Annyi szépséggel ostromolják az érzékeinket, hogy nekünk már semmi nem üti meg a mércét!
Hű, ez nagyon tetszik!
Nagyon jól hangzik a leírás.
Köszönöm szépen!
Jah, még vmi. Október 29-én 10 AM PST jelenik meg ez az új paletta. Ez nálunk este 18 óra? Vagy hülyeséget beszélek?
Szerintem nem beszélsz hülyeséget😁
Nem vagyok ebben szakértő. Köszönöm!
Amúgy, ha nem árván odatették volna a sarokba, hanem megfelelő körítéssel, akár valamilyen boszis kollekció része lenne, több ilyen formulájú színnel még működhetne is. De így nem értem a koncepciót benne.
Igen, ez nagyon jó ötlet lett volna a részükről! Lehet, hogy ez a bemelegítés, ismertetés a vásárlókkal, és később több ilyen pan lesz a palettákban. Vaaaagy akár egy egész pal. ilyenből fog állni.
annak kell lennie. a pst az mindig 5 órával van london előtt, 6tal budapest előtt. és 7tel előttem, de én se magyar időben leledzek
Jaj, ne is mondd. A Mercury Retrograde ott csücsül a listámon. És ha nem lenne ez a hülye covid, akkor valószínűleg beszereztem volna már a német Sephora-ból, ahol meglepően gyakran van akcióban.
Lehet, hogy azért maradnak a nude vonalon, mert a MC nem fogy olyan jól?..
Magyarországra rendelnél a német Sephorából?
Nem, ide sajnos nem szállítanak. Ausztriában él barátnőm, őt szoktam ilyenekkel zaklatni.