Igazad van, utananeztem, 125 usd az valoban nem a midi ar. Igy biztos nem lesz ilyenem, orulok az ABH jackie palettamnak helyette tovabbra is
Nekem szerintem nem állnának jól ezek a színek :D.
Nekem ez nem tűnik olyan nagyon hidegnek Mintha azzal akarnák hideggé tenni a palettát, hogy raknak bele pár szürkét, meg csillogós fehéret, de ez még így is jócskán tele van melegbe hajló színekkel. A Going Coconutsra is azt hittem milyen szép hideg paletta, mert úgy fényképezték, aztán van benne 1-2 tényleg hideg, a többi inkább melegbe hajlik…
Nagyon nagyon sok benne a hasonló árnyalat. Nekem unalmasak kicsit a színek, elvagyok azzal a néhány natúr palettámmal ami van. Mostanában mintha ráálltak volna arra, hogy minél hidegebb összeállításokat adjanak el.
Igen, és a magyar nők többsége tudtommal hideg színtípusokba tartozik, úgyhogy ez egy jó irány (lenne) az elmúlt évek rengeteg bordó, narancs, sárga, naplementés palettái mellett, de sajnos tényleg gyakran félremegy… pl itt is a második oszlop full meleg, és több fényes szín is mintha inkább arany pigmenteket tartalmazna ezüstös helyett. Nekem ettől függetlenül tetszik
Hú nagyon szép! De most bele vagyok zúgva az ND Glam palettába
A MAC -nél már kapható a karácsonyi kollekció. Ahogy elnéztem elég hiányos a kínálat ahhoz képest amit a külföldi youtubereknél láttam.
Az a pirosítóminta merénylet minden nő ellen!
Ezt nem használnám, csak nézegetném sokáig, amíg el nem kopik a szememtől.
Bambán nézem lassan fél órája a képernyőt. Ez tényleg Dior? A meghalok az unalomtól Dior? Döbbenet.
Forrás: Temptalia
Nagyon szép! Igazán ünnepi hangulatú paletta, bár az én ízlésemnek túl sötét.
Vámpíroknak jó lehet
Én is néztem, hogy milyen csinoska, bár ebből nehéz egy teljes szemsminket elkészíteni.
A paletta jobb oldalában applikátorok vannak elrejtve?!
Igen! 2020-ban
Egyébként én is azon gondolkodtam, hogy vajon hogy lehet ebből egy teljes sminket összehozni, hogy ne úgy érezze magát az ember, mintha egy Halloween buliba menne az ember…
A fiatal, hibátlan bőrrel bíró 20 éves modelleken biztosan csodaszépen mutat a sötétzöld-bordó szemsmink. Kár, hogy a Dior célközönsége nem ez a korosztály…
Lancome újdonság
Nekem tetszik kívül-belül
Már megint ezek az unalomig ismételt színek…