Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ennél a csajnál minden melegebb árnyalatú, mint a valóságban, de hogy tényleg ilyen pigmentált-e, az jó kérdés.

Nekem volt egy BH palettám korábban. Tényleg nagyon pigmentáltak az árnyalatok, de az eldolgozás nem mindig egyszerű. A matt árnyalatok egy része foltos, főleg a tipikusan problémás kékek-lilák. A fényesek viszont tök jól működnek.

4 Likes

Zöldmániásoknak:

image

mmmmitchell új brandje a madebymitchell.
Azt mondjuk nem értem, miért kell bele két majdnem ugyanolyan sárga :smiley:

9 Likes

Köszi! A BH mint márka eddig kimaradt, bár talán a régi Carli Bybel paletta az az, és van egy folyékony rúzs szettem is.
Hát, nem biztos, hogy rohanok megvenni…

1 Likes

Köszi! Nagyon szépek a palettáik, de a foltos eldolgozás nagy visszatartó erő, a Sidney Grace monóknál is utálom. Reggelente nincs időm fél órát satírozgatni.

3 Likes

Huuu ezt meg kell lesnem majd YTon miket mondanak róla. Bar en a kisebb palrttakat preferalom.

1 Likes

MAC

1 Likes

Kiesett a dobozából? Szuper.

1 Likes

Ez kívánságlistás:

FB csoportban láttam:

Kép

11 Likes
10 Likes

Na ezt nagyon megvenném! Természetesen ez már inkább 130 dollárba kerül majd… Annyit viszont nem vagyok hajlandó palettára áldozni :smiley: 15 ezret sem nagyon, nem hogy még majd’ 3x annyit…

1 Likes

Tripla nyálcsori ez a paletta!
:drooling_face: :drooling_face: :drooling_face:

Gondolom akkor ez nagy paletta lesz nem a midi. :thinking:

1 Likes

Kár, hogy csak három multikróm szín van benne. Habár nekem az ND úgyis kiesik, úgyhogy mindegy.

1 Likes

Mit próbáltál eddig tőlük?

Szerintem ez egyertelmuen a megszokott midipaletta (panmeret, csomagolas, forma, panmennyiseg mind-mind ezt tamasztja ala). Kijott egyaltalan nagy palettaval Denona, miota sorra ontja magabol a midi palettakat? :hear_no_evil:

1 Likes

Valamire nagyon ráéreztek a márkánál ezzel a midi mérettel, szóval nem hibáztatom őket, ha továbbra is erőltetik. Viszont átváltás alapján ennek a palettának az ára magasabb, mint a hasonló meretűeké.

Egyébként szerintem nagyon jól felmérték, hogy mik a vásárlói igények. Két viszonylag hagyományosabb színvilágú paletta után a színekért rajongók is kapnak valamit. Az indie márkáknál nagyon népszerűek a duo/multichrome szemhéjpúderek, de európai ember számára a beszerzésük extrém körülményes.
Én is csak azt sajnálom, hogy 3 ilyen árnyalat van csak a palettában. :frowning: És azt, hogy a mattok nem az én színeim :rofl:. Igazából minél többet nézem annál inkább az az érzésem, hogy ez egy kiegészítő paletta a korábbiak mellé.

3 Likes

Nekem nagyon tetszik ez a paletta… zöldmániásként talán nem is kell ezt mondanom.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes