Ennél a csajnál minden melegebb árnyalatú, mint a valóságban, de hogy tényleg ilyen pigmentált-e, az jó kérdés.
Nekem volt egy BH palettám korábban. Tényleg nagyon pigmentáltak az árnyalatok, de az eldolgozás nem mindig egyszerű. A matt árnyalatok egy része foltos, főleg a tipikusan problémás kékek-lilák. A fényesek viszont tök jól működnek.
Zöldmániásoknak:
mmmmitchell új brandje a madebymitchell.
Azt mondjuk nem értem, miért kell bele két majdnem ugyanolyan sárga
Köszi! A BH mint márka eddig kimaradt, bár talán a régi Carli Bybel paletta az az, és van egy folyékony rúzs szettem is.
Hát, nem biztos, hogy rohanok megvenni…
Köszi! Nagyon szépek a palettáik, de a foltos eldolgozás nagy visszatartó erő, a Sidney Grace monóknál is utálom. Reggelente nincs időm fél órát satírozgatni.
Huuu ezt meg kell lesnem majd YTon miket mondanak róla. Bar en a kisebb palrttakat preferalom.
Kiesett a dobozából? Szuper.
Ez kívánságlistás:
FB csoportban láttam:
Na ezt nagyon megvenném! Természetesen ez már inkább 130 dollárba kerül majd… Annyit viszont nem vagyok hajlandó palettára áldozni 15 ezret sem nagyon, nem hogy még majd’ 3x annyit…
Tripla nyálcsori ez a paletta!
Gondolom akkor ez nagy paletta lesz nem a midi.
Kár, hogy csak három multikróm szín van benne. Habár nekem az ND úgyis kiesik, úgyhogy mindegy.
Mit próbáltál eddig tőlük?
Szerintem ez egyertelmuen a megszokott midipaletta (panmeret, csomagolas, forma, panmennyiseg mind-mind ezt tamasztja ala). Kijott egyaltalan nagy palettaval Denona, miota sorra ontja magabol a midi palettakat?
Valamire nagyon ráéreztek a márkánál ezzel a midi mérettel, szóval nem hibáztatom őket, ha továbbra is erőltetik. Viszont átváltás alapján ennek a palettának az ára magasabb, mint a hasonló meretűeké.
Egyébként szerintem nagyon jól felmérték, hogy mik a vásárlói igények. Két viszonylag hagyományosabb színvilágú paletta után a színekért rajongók is kapnak valamit. Az indie márkáknál nagyon népszerűek a duo/multichrome szemhéjpúderek, de európai ember számára a beszerzésük extrém körülményes.
Én is csak azt sajnálom, hogy 3 ilyen árnyalat van csak a palettában. És azt, hogy a mattok nem az én színeim . Igazából minél többet nézem annál inkább az az érzésem, hogy ez egy kiegészítő paletta a korábbiak mellé.
Nekem nagyon tetszik ez a paletta… zöldmániásként talán nem is kell ezt mondanom.