Párszor használtam de valamiért őt sem szerettem meg annyira. Pedig olyan szép. Jaj képzeld most akcióban majdnem megvettem a Marionnaud webshopban a BPerfect színes palettát. Aztán megkérdeztem magamtól: mégis mikor használnàd? Így inkàbb leveszéltem magam róla de nagyon nehéz volt. A Clientelle is van olyan jó mint a Carnival?
En gondoltam hogy Rád írok, nem e adod el, mikor írtad hogy Te nem vagy megelegedve vele, de mondom az azért pofátlanság lenne.
Szerintem igen. Tartósságban, satírozhatóságban is.
Fú, de jó lenne már sminkelni…!
Ó pedig nyugodtan írhattál volna. Legközelebb mindent kiírok ide mielőtt felteszem. Hátha valaki pont arra a palettára vágyik.
Szandika nekem van több Colourpop palettám is eladó. Többek között a Going Coconuts, Disney hercegnős meg a You Had Me at Hello.
Nyugodtan felrakhatod ide a palettákat, nem hinném, hogy bárki is tukmálásnak venné, mondja az egyik fő szenvedélybeteg.
Nekem sem lett a szívemcsücske . Áron alul tudtam csak eladni.
Ó ezt kihagytam, jövő héten beszerzem. Végre parfümmentes fátyolmaszk.
És 5% panthenolos. Az mindig jól jön!
Óóó ez szuper, olyan jó lenne, ha arckrémet is kihoznának ebből a vonalból.
Eddig ellenálltam Lisa-nak, most meginogtam (bár már biztos elfogyott, nem néztem meg):
https://magazin.kremmania.hu/2020/10/09/lisa-eldridge-fantasy-florals-lip-kits/
Gyöngyörű. Különösen sajnálom, hogy csak a ceruza-szájfény-rúzs kombók kapnak ilyen neszeszert. Egy rúzsért (főleg, hogy a vélemények alapján jó minőségű) hajlamos vagyok kiadni nagyobb összeget, de egy szájfényért vagy ceruzáért tuti nem fogok.
Hujuj ,de szépek!
Ha nem tudnám, hogy saját magát sem veszi komolyan, feljelenteném a szexuális és nőket tárgyiasító tartalom miatt
Tök jó kollekció, most meg is fogadtam magamnak, hogy az Hourglass púderek mellett beújítok egy-két JS rúzst is. Ezer éve nem vettem úgyse ilyesmit.
Az ember sajnos kezdi leírni magát nálam. Mióta szétmentek Nate-tel, nagyon prosztóban nyomja, és ezzel az új palijával meg komolyan be is fürdött… bár már a képeken is látszott szerintem, hogy nem egy talpig úriemberrel van dolga… Ha csak kirakatkapcsolat volt, akkor meg duplán nyalt vissza a fagyi…
Besírok, annyira szépek ezek a paletták!