Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Nekem @Anheszenamon jutott eszembe erről a kollekcióról. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ez biztosan nagyon népszerű lesz. A Going Coconuts (és még egy csomó másik nude) paletta után szerencsére nem érzek óriási késztetést a megvásárlására.

3 Likes

Nekem is :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem ez a paletta egy kissé barnásabb irányba elvitt Making Mauves paletta :smiley:

Pont ma nézegettem amúgy, hogy megvan a Flutter by és a Making Mauves is, valamelyiktől meg kéne válnom, de még egyelőre meggyőztem magam és nincs szívem :frowning: Nem vagyok normális. Olyan vagyok, mint egy hörcsög, csak nem dió van a pofimban, hanem paletta. :smiley: (ezt eszméletlen fura elképzelni, de értitek a képes beszédemet! :smiley: )

10 Likes

Hogyne ertenénk!
Nekem már lelkiismeretfurdalásom van, hogy némelyik palettát olyan ritkán használom…
De képtelen lennék megválni tőlük…

4 Likes

Nekem is ez van! Néhányat fájó szívvel felteszek eladásra, és mikor nem viszik még titokban örülök is neki… Pedig vannak, amikhez olyan keveset nyúlok! De nem azért, mert nem tetszik, hanem mert nincs már rá időm egyszerűen. De attól még szeretném használni! Ahh, olyan nehéz…

4 Likes

Teljesen megértelek. Én a Viseart palettámat már kétszer a termék feltöltés résznél tettem vissza a fiókomba. Most volt lelkierőm felrakni. :smiley:

4 Likes

Egyetértek veletek, még amit nem használok is rossz felrakni. :D. Egy Colourpopos palettát még nagyon szivesen látnék a kollekciómban.

De jó ez a kígyóbőr minta! :heart_eyes:

1 Likes

Nekem meg sosem volt semmim a Colourpop-tól

1 Likes

Mennyire igazad van!

1 Likes

Hu én most egy halom palettàt eladtam. Ment a CP-től a Making Mauves, Zodiac, Good Sport. Elment a színes OPV paletta, Sigma Cor de Rosa, Huda Mercury Retrograde, New Nude, ABH Sultry, Essence Ho Ho Ho. És viszik a Viseart Cashmeret meg a Violet Vosst is.
Kíméletlenül szelektáltam és még mindig túl sok van.

9 Likes

De kemény voltál a palettákkal.:open_mouth: Nekem nem menne…

2 Likes

Huh kemény, minden tiszteletem! De Te mindig is ügyes voltál ebben :smiley:

Az igen, nem vagy semmi :smiley: :open_mouth: Én meg képtelen vagyok még olyan palettától is megválni, amit annyira nem is szeretek. :pleading_face:

2 Likes

Muszáj volt mert jönnek újak (Pat Mcgrath Golden Opulence, Rose Divine, ND Glam és a Metropolis) ezért be kellett látnom, hogy ennyit úgysem használok. És mivel egyik sem lett akkora kedvenc, elbúcsúztam tőlük. Az motivált, hogy most még kaphatok értük pénzt, de ha úgysem használom és csak rám romlik akkor az igazi pénzkidobás.

8 Likes

A Sultryt nem is láttam fenn… Nagyon gyorsan elvihették. :open_mouth:

1 Likes

Azt én is megvettem volna :disappointed:

2 Likes

Igen, feltettem és le is csapta egy lány aki már többször vásárolt tőlem. Ide nem írtam ki, mert nem akartam, hogy úgy tűnjön, folyton a cuccaimat tukmálom rátok :roll_eyes:

2 Likes

Uhh, a Mercury Retrograde-t nem tudnám eladni… :smiling_face_with_three_hearts: