Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Lehet, hogy én is benevezek valamilyen Cerave termékre, éppen itt lenne az ideje az ismerkedésnek.

3 Likes

Igen, a Cerave 50% nagyon jó, de a müller artdeco-ra is!

3 Likes

Tusfürdőnek próbáltam a hidratáló lemosót, szuper, ezt kerestem. Most veszek nagy kiszerelésben, plusz a testápolóját, a nagy tégelyben.
Meg fáj a fogam az SA tusira (ez is lemosó), de az most hiánycikk.
A kézkrémről is jókat olvastam, ott lehet duplázok, mert az LRP is kell.:blush:

5 Likes

Triumph, ha lesz olyan kupon :grin:

3 Likes

Lesz! :credit_card:

2 Likes

Köszi :kissing_heart:

1 Likes

Mikor lesznek a glamour napok? Cerave hidratálót szivesen vennék, bár nem tudom jó lenne-e a kombinált, pattanásokra hajlamos bőrömre?

Pink Pandán van 4 árnyalat a Catrice true skin alapozóból.

Jövő héten szerdán van a 0. nap.
Én tubusos hidratálójukat próbáltam ( most nem tudom mi a pontos neve de a klasszikus kék -feher bödönben )de a kombinált arcbőrömre túl sok volt viszont argan olajjal testápolónak tökéletes.

1 Likes

Ha olyat veszel, ami nem tégelyes, hanem a tubusos, és “Facial Moisturizing Lotion” van ráírva, az jó lesz :slight_smile: Legalábbis én az éjszakai verziót használom és nem érzem soknak.

4 Likes

@macooka, köszi szépen :slight_smile:

1 Likes

Én is ezt a @macooka által is javasolt arckrémet akartam ajánlani. Még csak most kezdtem el használni, de imádom!

2 Likes

Én idén kihagyom a glamour napokat, inkább a kíváncsiság kedvéért vásárolnék, szükségem nincs semmire. Az újdonság igényemet pedig remélem kielégíti majd a KM box :slight_smile: Előző években mindig rengeteget vásároltam, általában fél évre előre betáraztam tusfürdőt, háztartási cuccokat, + a kinézett kozmetikumok, + egy-egy ruha, vagy ami még épp becsúszott. Azt hiszem belefáradtam már, pedig mindig okosan csináltam, a tömeget elkerülve.

6 Likes

Douglasban elvileg lesz RT-re is

1 Likes

Igen, azt a kupont szúrtam ki :slight_smile:

Én inkább online vásárolok. Na jó a Müllerbe be kell mennem. Csak ésszel vásárolok vagyis próbálok úgy.

1 Likes

A Gosh paletták szerintem jóminőségűek. Nekem kettő is van belőle és szeretem őket. A szempillaspiráljaik is jók.

1 Likes

A kiszemeltjeim a hagyományos szájceruza mellett:(upload://aTIc3ZJr35U1PbHe2JkttDvCuGU.jpeg) 20200920_151025 20200920_15100920200920_151039

4 Likes

És különben is, ne mondják meg, hogy mikor akarjam elkölteni a pénzemet es mire, igaz? :stuck_out_tongue_winking_eye: Félig viccesen kérdezem, de komolyan gondolom.

2 Likes

az a púder egész jó cucc. nekem is meg az egyik kolléganőmnek is ez most a biztos termék amit újraveszünk

1 Likes