Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ha még beleférek, én is beszállnék.

1 Likes

Én is szeretnék… Ha valaki megőrzi a rúzst amíg hazajutok… :flushed:

1 Likes

Mikor jönnél haza? Azt hiszem valahol már írtad a fórumon, hogy mikor, de most nem találom… :frowning:

@Kokapu, @Amadea: Köszi, szerintem minél többen vagyunk, annál kevesebb a szállítási költség :smiley:. A Lethal Cosmetics rendelés logisztikáját is elég jól megoldottuk anno :slight_smile:.

2 Likes

És most a suli miatt (legalábbis amíg járnak) a tali is jobban megoldható. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szeretett kormányunktól függ, elég gyakran változnak a dolgok… :frowning:
Remélem még idén.

2 Likes

Jaj, nemnézemmeg!!! :see_no_evil: :sweat_smile:

1 Likes

Nem akarok erről a topic-ról is leiratkozni :laughing: :sweat_smile:

4 Likes

Én most felmentem és látok Lorac termékeket Magyarországra szűrve is. :slight_smile:

2 Likes

Na most már én is! Eddig nem láttam :smiley:

1 Likes

Áááá, nemár, most még onnan vásárolni fogok :weary:

2 Likes

Nem is szabad bűnösen szépségesek :smiling_imp: :rofl: :heartpulse:

1 Likes

Már én is, a bankkártyám szomorú lesz. Bár kibírom, mert a nagy “Pro” palettákat nem látom.

2 Likes

:rofl::rofl:
Screenshot_20201002-094428

Screenshot_20201002-094438

9 Likes

A békás annnnnnyira cukiiii! :pleading_face: :smile: :smile::frog:

1 Likes

Nekem a malacos kell :heart_eyes: :rofl:

2 Likes

Sziasztok Csajok!

Közelednek a Glamour napok ismét.Terveztetek -e valamit vásárolni,ha igen mi szerepel a kívánságlistátokon?

Én pályázom az 50%-os Müller Artdeco kuponra,mert nagyon szeretem ezt a márkát. A hidratáló poralapozójuk az abszolút kedvencem arra beruházok biztos.
A Dr.Organic és egyéb háztartási dolgokat fogok még vásárolni a Müllerből.
Sajnálom,hogy a DM az idén nem vesz részt benne szeretem ezt az üzletet,mert sokkal rendezettebb ,mint a Rossmann.
C&A,CCC ahová szintén vannak kuponok esetleg sanszos lehet egy-két őszi cucc onnan is.

8 Likes

Én is a Müllerbe készülök, néhány Gosh terméket szeretnék kipróbálni, aztán meglátjuk, mi lesz a vége.

2 Likes

Én most csak patikai cuccokat veszek, Laroche Posay, Cerave. Már be is pakoltam a kosárba. Kódot is tudom. :smile:

7 Likes

Bioderma -mici víz, La Roche P., Real Techniques kuponoknak venném nagy hasznát most.

De ha mégse, akkor Bookline/Libri tuti :slight_smile: valami olvasnivaló mindig kell

4 Likes