Ha még beleférek, én is beszállnék.
Én is szeretnék… Ha valaki megőrzi a rúzst amíg hazajutok…
Mikor jönnél haza? Azt hiszem valahol már írtad a fórumon, hogy mikor, de most nem találom…
@Kokapu, @Amadea: Köszi, szerintem minél többen vagyunk, annál kevesebb a szállítási költség . A Lethal Cosmetics rendelés logisztikáját is elég jól megoldottuk anno .
És most a suli miatt (legalábbis amíg járnak) a tali is jobban megoldható.
Szeretett kormányunktól függ, elég gyakran változnak a dolgok…
Remélem még idén.
Jaj, nemnézemmeg!!!
Nem akarok erről a topic-ról is leiratkozni
Én most felmentem és látok Lorac termékeket Magyarországra szűrve is.
Na most már én is! Eddig nem láttam
Áááá, nemár, most még onnan vásárolni fogok
Nem is szabad bűnösen szépségesek
Már én is, a bankkártyám szomorú lesz. Bár kibírom, mert a nagy “Pro” palettákat nem látom.
A békás annnnnnyira cukiiii!
Nekem a malacos kell
Sziasztok Csajok!
Közelednek a Glamour napok ismét.Terveztetek -e valamit vásárolni,ha igen mi szerepel a kívánságlistátokon?
Én pályázom az 50%-os Müller Artdeco kuponra,mert nagyon szeretem ezt a márkát. A hidratáló poralapozójuk az abszolút kedvencem arra beruházok biztos.
A Dr.Organic és egyéb háztartási dolgokat fogok még vásárolni a Müllerből.
Sajnálom,hogy a DM az idén nem vesz részt benne szeretem ezt az üzletet,mert sokkal rendezettebb ,mint a Rossmann.
C&A,CCC ahová szintén vannak kuponok esetleg sanszos lehet egy-két őszi cucc onnan is.
Én is a Müllerbe készülök, néhány Gosh terméket szeretnék kipróbálni, aztán meglátjuk, mi lesz a vége.
Én most csak patikai cuccokat veszek, Laroche Posay, Cerave. Már be is pakoltam a kosárba. Kódot is tudom.
Bioderma -mici víz, La Roche P., Real Techniques kuponoknak venném nagy hasznát most.
De ha mégse, akkor Bookline/Libri tuti valami olvasnivaló mindig kell