Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Ez melyik Disney mese? Lemaradtam róla.

Nem mese, hanem élőszereplős film… nem tudom, a Disney-nek mi köze hozzá, csináltak belőle animációs filmet?

2 Likes

Screenshot_20200926-102924

3 Likes

Tudom, hogy ötvenszer megvannak ezek a színek, de ez a kollekció megvett kilóra.

3 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=mQ53utqetH0&ab_channel=YouTubeMovies
Ez egy '93-as film! :astonished:

2 Likes

És úgy tűnik, lesz második része:
the-fire-wire

3 Likes

Október 3-án lesz restock Lisa Eldridge-nél.

6 Likes

Jaaaj, neeeee! (Jaaaaj, deeee :laughing:)

1 Likes

Szóval: mindjárt egy éve várok a Velvet Beauty-ra, remélem, hogy most nem maradok le róla!

3 Likes

Oh én csak ajánlani tudom, bár iszonyú függőséget okoznak a rúzsai :see_no_evil: :heart_eyes_cat:

2 Likes

Ettől félek én is :grin:

1 Likes

Még nem próbáltam, csak szemezgettem vele, valaki megírná mennyiben más, mint pl. egy CT vagy egy Chanel rúzs ??? Köszi.

Hátőőő, nekem nincs CT-m sem Chanelem jelenleg, szóval nem tudom :slight_smile: De Lisa ázsiója miatt és különlegesnek tűnő színek és jó vélemények miatt vennék :wink:

1 Likes

Esetleg megosztanád a tapasztalatod ?Köszi.

Bemásolom a Krémmániás véleményeimet :slight_smile:

True Velvet

A Velvet Muse árnyalat van meg, csodaszép, fáradt rózsaszín enyhén bézses beütésű matt rúzs. Eleve a rúzs bársony kinézete, a csomagolás, és természetesen maga Lisa személye számomra a varázslat. Nagyon szeretem őt és a videóit, kicsit úgy érzem a rúzsai által hozzá is közelebb kerülök. :slight_smile: Na de elég a rajongásból, jöjjön a rúzs!
Hihetetlenül tartós, alig kellett igazítanom, szolid evést és ivást (értsd nem gigászi hambi plusz vödrös kóla) remekül kibír. Aláhidratálok ajakprimerrel, de 4-5 óra után sajnos eléggé szárít, muszáj egy kis ajakápolót kennem fölé. Azért nem 4 csillag, mert mindez nem látványos, nem ül be a barázdákba se, még úgysem, hogy szárít. Szerintem ez is egy remekül sikerült darab Lisától, ha újra kapható lesz, szerintem veszek egyet tartalékba, de szigorúan a Myth árnyalattal együtt, amit sajnos nem tudtam beszerezni. Ezt a rúzst is itt vettem egy nagyon nagyon kedves Krémmániás hölgytől, ezúton is mérhetetlenül hálás vagyok, hogy őáltala hozzájuthattam ehhez a remek színhez :slight_smile:

Ezt annyiban egészíteném ki, hogy a Velvet Ribbon egyáltalán nem szárít, azóta azt is sikerült beszereznem, a Myth is megvan, de még nem teszteltem, de bizonyos vagyok benne, hogy hozza a Lisa minőséget.

Ez pedig az Insanely Staurated színeihez írt véleményem.

Ez a rúzs maga a tökély! A Skyscraper Rose van meg, de tuti nem ez az utolsó rúzsom tőle. Eleve Lisa személyisége, a videói, szerintem szuperek, nagyon szeretem őt, örülök, hogy van tőle valamim :slight_smile: A rúzs csomagolása is gyönyörű, a mágnes jól záródik, súlya is van, igazi luxus érzete van tőle az embernek. Valóban egy réteg is remekül fed, én ettem ittam, alig kopott, csak picit kellett megigazítanom. Nem szárít, nem cserepesedik tőle ki a szám, eddig a legkellemesebb viseletű matt árnyaltú rúzsom. Csak dicsérni tudom, egyetértek Pajzs minden szavával. A színe pedig tökéletes ciklámen vagy fukszia, van vagy 10 ilyen rúzsom, mert egyiknek se volt ilyen árnyalata mint ennek. Megtaláltam az igazit azt hiszem :slight_smile:

A Rainbow spillt is megvettem, updatelem is a véleményem majd :slight_smile: Az pedig rajtam egy élénk narancsos pink, nagyon hasonlít a skyscraperhez, csak melegebb és narancsosabb a tónusa. Legalábbis rajtam, lehet máson más lesz. Csodaszép nyári szín, szintén kellemes, tartós viselet és nem szárít :slight_smile:

2 Likes

Szuper, köszi, Csak a hivatalos oldalról lehet beszerezni?

Szerintem igen.

Igen csak Lisa oldaláról lehet megvenni.

Mondjuk szívesel látnék benne egy szép kéket és zöldet is a sok földszín helyett. Nekem az egyetlen izgalom az a lila benne.

Ööö… otthon mit szólnának hozzá? :laughing:

4 Likes