Na ez egyértelmű volt nekem mindig…
Tudom, de nem bírtam kihagyni.
Ez az új CP paletta izgalmasnak tűnik!
Hmm. Hmm.
A Glamour napokat böngészve láttam, hogy a Kylieskin elérhető lesz a Douglasban:
https://www.glamour.hu/kuponnap/luxus_napok/kylie_skin
Örülünk, Vincent…?
Nekem nagyon tetszik ez a színvilág. Viszont nem teljesen értem, hogy a felső és alsó sorban miért van ennyi hasonló árnyalat… Lehet egy 15-ös palettával beértem volna.
De szinte biztos, hogy be fogom szerezni.
Azért ez a paletta elég jól sikerült…
Bármilyen Kylie cucc esetén ki merem jelenteni, hogy előbb fagy be a pokol, minthogy megvegyem, főleg nem a bőrápolási termékeit… nagy divat lett beszállni ebbe a bizniszbe, de nem hiszem, hogy innovatívak lennének.
Nem értem a Douglast se. Nem hozzák be az ABH-t, a Too Faced-et, a Zoevát, a professzionalis, minőséget adó márkákat, helyette megkapjuk egy agyonplasztikázott amerikai cekebkislány márkáját, amit a Seed Beauty gyárt és állítólag a sminktermékek minősége ugyanaz, mint a Colourpopé (szintén Seed Beauty), csak 3x-os áron.
Szóval én nagyon nem örülök.
Nekem is tetszik, de szerintem össze tudnám rakni a milliónyi szemhéjpúderemből.
Igen, mutatós lett, csak nekem is sok benne a hasonló szín, mint zallának.
Ez pedig a teljes kollekció:
Szaporán nyeldeklek.
Ha valakit érdekel, lehet rendelni a nagy PMG palettát, és a MEGA10 kóddal 10% kedvezmény is van rá. Így 26820 forint, és elvileg nem jön rá már más költség itthon sem.
Tisztára megéri .
32 volt a Mothership VI, még jó, hogy megéri
Egyébként ahhoz képest tényleg jó áron van. Engem kicsit zavar, hogy a honlapon lévő swatchokat leszámítva nincs érdemi infó a színekről. De végső soron ha élőben mégsem jön be, még mindig el lehet adni.
Igen, kicsit zsákbamacska, de ha a kis 5-ös paletták minőségét hozza, az már jó.
Nekem nagyon tetszik
Meghalok:
Mindentől függetlenül nekem is, bár a kép gyanúsan meleg árnyalatú.