Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Pinkpandán sincs :frowning:

Aki a fotókat készítette, és tette a facebook lapjára, a bécsi Müllerben vette.
Remélem, hamarosan ide is elér.

Én csak az arcpalettát, body spray-ket és testre való highlightereket láttam ebből a Müllerben.

Kell, kell, kell :heart_eyes::laughing: ide nem szabad benézni, ha vki low buyt szeretne… Megint a fejemhez kaptam, eladtam termèkeket erre itt várnak a szebbnél szebb új termékek :monkey_face::thinking:

3 Likes

Innen meg tudjatok rendelni.
(Bocs, kozben feljebb scrolloztam es lattam az idevezeto linkjeidet. :face_with_hand_over_mouth:)

1 Likes

Meglátom ezeket a kékeket, és a Blue Blood palettám hangosan felzokog a kosárban :sob:
Viszont nagyon tetszik az összes szín benne, úgyhogy adja az ég, hogy nem jön velem szembe sehol. :smiley:

Áááááááá :drooling_face::drooling_face: Elvesztem a bőség zavarában, kár volt ezt megnéznem. Ez megint fájni fog. :grin: :money_with_wings::money_with_wings::money_with_wings:

Sebaj, inkább kétszer, mint egyszer sem.
Én azért szeretem ezt a weboldalt, mert ritkaságnak számító Essence palettákat is lehet kapni.

Új Ace paletta várható (Nostalgia).

2 Likes

Ez szerintem nem új, viszont azt hiszem, ez lenne az a rúzs, amit tutira nem használnék. :grinning::heart_eyes:

Screenshot_20200731_095657_com.instagram.android

7 Likes

Micsoda ötlet, szuperül néz ki! :heart_eyes:

1 Likes

Igazi vitrinbe illő darab.:slight_smile:

1 Likes

új viseart paletták

a Midsommer nagyon tetszik így önmagában, de a világos bőrös swatchok a honlapon nem vettek meg kilóra…

1 Likes

A Solstice lenne az én zsánerem, de a Midsommert se dobnám vissza :yum:

Nekem mindkettő tetszik, nem tudnék választani. :sob::face_with_hand_over_mouth:

mindkettő gyönyörúséges…

Ennek a palettának a színeit eltudnám képzelni rajtad @Anheszenamon :).

Screenshot_20200802-125705

2 Likes

Annyira meg akarom venni ezt. :smiley:

1 Likes

@kamcs, látlak :D. Amúgy hihetetlen gyönyörű volt múltkor a sminked amit facebookra raktál fel :smiling_face_with_three_hearts:.

A kék? Na azt én is szerettem. :smiley:

1 Likes