Ilyenkor legszívesebben a hónom alá csapnám az egész állványt.
Új ColourPop kollekció. Nekem a paletta az ajak olajok és a pirosítók tetszenek, de krémes szemfesték is izgalmas.
Ebből úgy 7 színt elfogadnék. Az 12-ből egész jó arány, nem? (mármint, hogy nem az összes kell)
Az a csokis nagyon durva színű :D.
Igen, de sötét bőrön biztosan nagyon klasszul mutat!
nemtom minden Rossmannban-e, de a Keleitnél láttam új Rival Loves Me standot és ez a paletta nagyon tetszik
asszem 2000 jmf-ért vesztegetik itthon, nemtom mennyire jó, 2-3 ezer forint nem sok pénzt, de ha használhatatlan, akkor sajnálnám kiadni… teszterbe meg most nyilván nem nyúlkálok inkább
Ez kivételesen engem is érdekelne. Ilyen színeim egyáltalán nincsenek, jól jönne.
Valaki próbálta már az új MAC Powder Kiss folyékony rúzsokat? Annyira érdekel, de kb. sosem adok ki ennyi pénzt rúzsra.
Néhány nappal korábban még csak egy-két fotót láttam a termékekről, de most már swatchok is vannak: két új Dose of colors paletta érkezik. A Smokey Soireet elfogadnám.
Nekem is az tetszik jobban, nagyon inspiráló színösszeállítás.
Még a tokja is khaki, kéne nekem is
Wayne Gossnak lesz szemhéjpalettája és három szemceruzája.
Íme, a videó, amiben cukin végig vigyorogva bejelenti.
Ezek lesznek a színek:
de cuki
Épp tegnap néztem, csütörtöktől kapható lesz a Beautylish-en, 55 dollár lesz. Férfias paletta lett, közelről különlegesnek tűnik a formulája.
Az új Colourpop paletta színei:
Annyira bírom ezt a fickót. Üdítő változatosság a videóit nézni, mert nem a drámázás, meg a hűhó megy.
De jó lenne, ha ezek itthon is kaphatóak lennének:
!
(a “Szépség 40 felett” facebook oldalról vannak a képek)
Csodaszépek
ez a kékes paletta nekem is nagyon tetszik, de még Müllerben se láttam, nemhogy dmben/Rossmannban…