Sokszor próbáltam beszerezni limitált kollekciós ecsetet a Catrice-től vagy az essence-től, de itt a vidéki Müllerünkben mindig le volt fosztva a limitált rész, de most végre sikerült megvennem a fenti ecsetet, és még Glamour kupon is volt hozzá. Éljen.
Mekkora a feje? Nagy átmérőjű?
Csak mert tavaly ebből a Catrice esetből kettőt is vettem, és az egyik még a dobozában van. Gondoltam, nem veszek még egyet melléjük.
Engem is érdekelne. Befotózod? Mondjuk már megrendeltem. Tavaly én is lemaradtam, azóta bosszant a dolog.
Ránézésre ugyanaz, nem?
Igen, meg most néztem, hogy az új is face&body. Akkor szerintem kihagyom…
@Kokapu Remélem a vonalzóval így látni mekkora
Most nézem a “szőrözést”, mármint a fehér-fekete határt, mintha kicsit ferde lenne, sebaj.
Köszi Vicus, szép nagy feje van.
Az tuti. Ezzel aztán lehet kulcscsontot & dekoltázst bronzosítani
Tegnap a Müllerben a kezemben volt, de teljesen úgy éreztem, hogy ez 1:1-ben az az ecset, amit tavaly vettünk, csak fehér kiadásban. Én is visszatettem emiatt.
Köszi!
Igen, úgy látom, hogy ugyanaz. Biztosan szeretni fogod, az egy nagyon jó ecset!
Szuper, akkor nem is morfondírozom rajta.
Ez valami fényes zselé lesz? Gusztusosan fest
Ezt nagyon el tudnám fogadni:
Igen, szerintem vizes hatása lehet, csillámok nélkül.
Az ára megdöbbentő. Elég sok luxus kategóriás rúzzsal találkozunk a krémmánián… De ez egy új szint.
jézuska, ennyi pénzért veszek egy Chanel, egy Armani, egy YSL meg egy Tom Ford rúzst kb??? ha már csak a kozmetikumoknál maradunk, abba bele se akarok gondolni, hogy ebből a pénzből kifizetem az összes számlám is egy hónapban és még marad is belőle
Az is vicces, hogy 2 árnyalat van és a másik negyedennyi mint ez. Vajon hogy állapították meg az árakat?
a másik az csak refill