Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

014E8D11-0AEE-46A6-A4A8-4E40DE5FA6CE

9 Likes

Sokszor próbáltam beszerezni limitált kollekciós ecsetet a Catrice-től vagy az essence-től, de itt a vidéki Müllerünkben mindig le volt fosztva a limitált rész, de most végre sikerült megvennem a fenti ecsetet, és még Glamour kupon is volt hozzá. Éljen.

4 Likes

Mekkora a feje? Nagy átmérőjű?
Csak mert tavaly ebből a Catrice esetből kettőt is vettem, és az egyik még a dobozában van. Gondoltam, nem veszek még egyet melléjük.

1 Likes

Engem is érdekelne. Befotózod? Mondjuk már megrendeltem. Tavaly én is lemaradtam, azóta bosszant a dolog.:grin:

Ránézésre ugyanaz, nem?

Igen, meg most néztem, hogy az új is face&body. Akkor szerintem kihagyom…

IMG_20200710_180250

@Kokapu Remélem a vonalzóval így látni mekkora :slight_smile:

Most nézem a “szőrözést”, mármint a fehér-fekete határt, mintha kicsit ferde lenne, sebaj.

5 Likes

Köszi Vicus, szép nagy feje van.:grin:

1 Likes

Az tuti. Ezzel aztán lehet kulcscsontot & dekoltázst bronzosítani :smiley:

2 Likes

Tegnap a Müllerben a kezemben volt, de teljesen úgy éreztem, hogy ez 1:1-ben az az ecset, amit tavaly vettünk, csak fehér kiadásban. Én is visszatettem emiatt.

1 Likes

Köszi!
Igen, úgy látom, hogy ugyanaz. Biztosan szeretni fogod, az egy nagyon jó ecset!

1 Likes

Szuper, akkor nem is morfondírozom rajta.

1 Likes

IMG_20200713_121053

2 Likes

Ez valami fényes zselé lesz? Gusztusosan fest :heart_eyes:

Ezt nagyon el tudnám fogadni:

10 Likes

Igen, szerintem vizes hatása lehet, csillámok nélkül.

1 Likes

Az ára megdöbbentő. Elég sok luxus kategóriás rúzzsal találkozunk a krémmánián… De ez egy új szint.

3 Likes

jézuska, ennyi pénzért veszek egy Chanel, egy Armani, egy YSL meg egy Tom Ford rúzst kb??? ha már csak a kozmetikumoknál maradunk, abba bele se akarok gondolni, hogy ebből a pénzből kifizetem az összes számlám is egy hónapban és még marad is belőle :joy:

7 Likes

Az is vicces, hogy 2 árnyalat van és a másik negyedennyi mint ez. Vajon hogy állapították meg az árakat?

2 Likes

a másik az csak refill :slight_smile: