Új termékek, várható kollekciók - kívánságlista vagy kihagyod?

Gyönyörűek :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:, de szerintem a pirosítók is :). Barna szemceruzák már el is fogytak :sweat_smile:.

1 Likes

A CP-s nagy csillámút se kenem sose a szememre :see_no_evil: Én ehhez nyúlbéla vagyok, bár gondolom csak eye safe ha már szemre készült… :woman_shrugging:

1 Likes

Hm…

5 Likes

Nabla-Miami-Lights-Collection-1 105567653_2614825732180855_8713366173761831471_n-600x600-c
nabla skin bronzing
nabla-miami-lights-skin-bronzing-800x1000
nabla-miami-lights-skin-bronzing-swatches-800x997
polveri-viso-miami-lights-nabla-swatch

11 Likes

Hááát, mindet elfogadnám a pirosítók és bronzerek közül :yum: :drooling_face: :star_struck:

3 Likes

Én is, gyönyörűek!

3 Likes

Szerintetek a L’Oreal két új highlightere megéri a beszerzést? Próbálta már esetleg valaki?

1 Likes

Állítólag kókusz illatú.:blush:

2 Likes
2 Likes

Köszi!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon szeretem Jent (az ő csatornája a szépségápolási híradó :blush:), így nem tudom megállni, hogy ne osszam meg az ő és az Ofra közös együttműködésének az eredményét. Kicsit meigjedtem, mikor láttam, hogy folyékony rúzsok. Aztán kiderült, mi a koncepció a dolog hátterében. :slight_smile:

1 Likes

Ha ezeket együtt lehetne kapni az nagyon jópofa lenne. Ötletes módszer ez a keverés!

A folyékonyhoz hasonló úgy látom, van a Kikónak is:

3 Likes

úristen ezek nagyon szépek :heart_eyes:

Amennyire láttam Magdi videójában, a L’Oreal hideg pinkes-lilás árnyalat. Abban reménykedtem, hogy duokróm.

Ezeket már én is néztem.
De nekem az Ulta annyira elérhetetlen…

1 Likes

Szerintem nekünk maximum amazonon, ebayen keresztül lesz elérhető… :frowning:

1 Likes

Pedig amikor először megláttam, már megörültem, hogy Colourpop, de hát nem…

3 Likes

Á, várd meg, lesz még náluk is. :smiley:

1 Likes

Hát meg is venném, low-buy ide vagy oda. :smiley:

3 Likes