A promo swatchok szepek, kivancsi leszek valosagban hogy fognak mutatni.
(Koszi, hogy felhivtad a figyelmem a CultBeauty dobozra, tegnap rendeltem egyet. )
“Új” Melt paletta, az egyik stack formában már meglévő szemfestékeik hagyományos palettába rendezve és új színekkel kiegészítve.
Sajnos ez az a helyzet, mikor a csomagolás megvesz kilóra. Az pedig, hogy palettát csinálnak az egyik kedvenc de ritkán használt stackemből, még jobban tetszik. (A csomagolás miatt ritkán nyúlok érte, hiába szépek a színei.)
Én imádom a lilát, de ennél mondjuk láthatóbb képre van szükségem ahhoz, hogy döntsek. Az egyik barátnőm viszont megvette nemrégiben a Smoke Sessionst, és csalódott benne, úgyhogy nem tudom, mennyire akarok Melt palettát venni…
Mi a gondja a Smoke Sessionnel? Szerintem az jól sikerült, a Geminiben van néhány hisztis szín.
Nekem sajnos ez megint nagyon tetszik. Veszélyes ez a paletta is
Nekem is tetszik, pedig vannak hasonló színeim.
Asztapaszta!
A mattok elvileg borzasztóak, hard pan, foltos, nem lehet satírozni, a fényesek között meg van, ami nagyon darabos szerinte.
Ha nem felejtem el, holnap azzal sminkelek - nem használtam még sokszor, de nem emlékszem, hogy problémám lett volna vele.
A reformulálás előtti szériákról hallottam nagyon rosszakat, sokaknak törötten érkeztek meg a paletták és hamar penészesek lettek.
Meghoztam a kedved, ugye?
Halványkék-rózsaszín-sárga shifttel bíró MAC highlighter:
A Gemininál én is emlékszem a penészesedésre. A Smoke Sessions után nagyon vágyakoztam amúgy, de a hideg ráz a fű tematikájú kozmetikumoktól, pláne abban a formában, ahogy a Melt csinálja, úgyhogy sosem vettem meg.
Ójaj ez de nagyon keeeeell
Francot érdekelné, hogy rózsaszínen virít a halántékom, nekem ez a MAC kell.
Engem nem érdekel általában a tematika, a Smoke Sessionnek annyira tetszettek a színei, hogy jaj… persze akkor figyeltem fel rá, amikor nem lehetett kapni. Felbukkant egy a zsibin, elvitték az orrom elől. Amikor újra lehetett kapni, a Beauty Bayen már a kosaramban volt, és kifogyott. Életemben nem kínlódtam meg ennyire egy sminkcuccért, szerencsére nem okozott csalódást.
Itt vannak a swatchok, nekem ez alapján sajna csalódás: https://www.instagram.com/p/CBwBpU2BiZA
Én is néztem… a lila háttérrel, félig kinyitva sokkal lilásabbnak tűnt, de lelepleződött az igazság.
A háttérben a pénztárcák megkönnyebbült sóhaját hallhatták.
Ezek után ez nekem sem tetszik annyira .